Pa nije to paranoja....možda malo,ali je više zdrav razum!
Frend sadi u vočnjaku i stavlja one maskirne mreže preko,nakosi ih i ima dosta dobar dron,tj optiku na njemu,sve provjeri za svaki slučaj,ali je i više biljaka u igri!
I kako je netko več spomenuo,tko zna šta traži i kako to izgleda, nažalost nači če...imaju zumm sve jači i jači.
Postoje i ometači,pa dron gubi kontakt sa daljinskim i ovi bolji se vračaju prema daljinskom i spajaju na Bluetooth da ga se može spustiti. Nisam siguran koliko to košta....
Glupo mi je više videa stavljat,samo puni strane,ali ovaj kush če narast ko bazga,tu negdje
oko 3 m.dosegne u vegetaciji,jer je Amnezija×Lavander i taj kross križan sa Bubba kush,a najčešći feno,mada prije če biti geno,ali jbga,daje dugačke grane, pogotovo u outu!
Možeš i pomoču drugog mobitela "Alfred security" se zove,samo koliko je Alfred pouzdan iz iskustva nije baš šalim se malo, aplikacija može sve i što i ove skuplje kamere!
Ja sam ovu uzeo
S time da ovako nešto kasnije van sezone staviš u kamion ili pratiš grow preko nje itd., možeš ju iskoristiti za razne stvari. Ima jeftinijih,ali ova se spaja se na wifi,ako ga ima(tu može isto poslužit drugi mobitel,oa se napravi hot spot i spajap se na njega),javi ti na mobitel da je detektirao osobu,jer psa,mačku i sl.neče detektirat,tj neče na to trošit bateriju,ovisi o postavkama. Najjača stvar,kad nekoga detektira,ti mu možeš pričat preko kamere. To je stavka za one koji dođu krast,samo vikneš sad dođem mamu vam jbm i upališ blic. U mraku kad ih zasljepi ima da se useru trčat če u krug od šoka....
Oko 100€ su,ja sam platio malo više i može se spojit na panel,ako nemaš vanjsku bateriju,ali meni drži više dana,a na sajtu ju puniš preko power banka.
Može se puno jeftinije,a to je preko drugog mobitela,po meni je to najbolja solucija!
Frend sadi u vočnjaku i stavlja one maskirne mreže preko,nakosi ih i ima dosta dobar dron,tj optiku na njemu,sve provjeri za svaki slučaj,ali je i više biljaka u igri!
I kako je netko več spomenuo,tko zna šta traži i kako to izgleda, nažalost nači če...imaju zumm sve jači i jači.
Postoje i ometači,pa dron gubi kontakt sa daljinskim i ovi bolji se vračaju prema daljinskom i spajaju na Bluetooth da ga se može spustiti. Nisam siguran koliko to košta....
Glupo mi je više videa stavljat,samo puni strane,ali ovaj kush če narast ko bazga,tu negdje
oko 3 m.dosegne u vegetaciji,jer je Amnezija×Lavander i taj kross križan sa Bubba kush,a najčešći feno,mada prije če biti geno,ali jbga,daje dugačke grane, pogotovo u outu!
@Ćyro ,to si obavezno stavi, najmanje da ti netko ne ukrade. Imaš kamerice u koju staviš sim karticu i uplatiš svaki mjesec 3 gige mobilnih podataka. One snimaju kako ih narihtaš,detekcija pokreta,zvuk,nočni rad itd. Nek nedo bog puj puj puj....neki plavac naleti,teško če dokazat da je tvoje. Naravno, ništa se neče dogodit,ali to če ti dat mir i u svakom ju trenutku možeš pogledat,jel žedna i kako je ako grune nevrijeme itd.Realno kamera sa alarmom i detekcijom pokreta, i pred kraj cvetanja da spavaš u šatoru negde pored nje i da dežuraš sa nekom bejzbol palicom
Pizdarija čista.
Možeš i pomoču drugog mobitela "Alfred security" se zove,samo koliko je Alfred pouzdan iz iskustva nije baš šalim se malo, aplikacija može sve i što i ove skuplje kamere!
Ja sam ovu uzeo
XIAOMI IMILAB EC4 nadzorna sigurnosna kamera za vanjske prostore + gateway
Kupite XIAOMI IMILAB EC4 sigurnosnu kameru za vanjske prostore, uz super cijenu i uz brzu dostavu na smartus.hr web shopu. Garantiramo sigurnost i kvalitetu.
www.smartus.hr
Oko 100€ su,ja sam platio malo više i može se spojit na panel,ako nemaš vanjsku bateriju,ali meni drži više dana,a na sajtu ju puniš preko power banka.
Može se puno jeftinije,a to je preko drugog mobitela,po meni je to najbolja solucija!