LED SomaSuperSoil & Guanokalong Organics - Ace Seeds Malawi & Sensi Seeds Northern Lights

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.109
258
Dalmacija
…i evo polako ali sigurno to je to, Malawi je obrana negdje u 86-87om danu. Ostala mi je cak tri dana da je nisam zalio kad sam trebao. 24 sata u mraku. U tom trecem danu sam je ubrao cisto poskidao sto vece grane sam mogao i strpao da visi… zena veli da mi je vec rekla, ja pojma imao nisam, stize joj prija na par dana a ja blenuo ko tele..reko ok.. a vamo polomilo kush, a ova nesmije znat za grow. A ja moram skidat.. a joj..drama. :p A da je samo grow.. peci meso, aj ovo aj ono.. uff seeca otisla je :p
Uglavnom eno malawi se sad susi, a nl se pusi. O njoj nemogu jos sta puno pricat ali vec je fenomenalna. Nema opce neki sour okus ili miris kako sam mislio da ce bit, za sad neki rekao ostar ali blago sladak miris. Neznam, ja sam los u tome. A i rano je. U svakom slucaju siguran sam vec sad da ide u sami vrh najboljih sorti sto sam si do sad uzgojio. Odmah do sominog diesela, 5g i somanga.
E sad, slatke muke. Imam 6 tegli onih vakumskih crnih. Velike su sve, al tri su vece a tri malo manje. To mi je bilo dosta za prosli grow iako je lavender cvao duze pa se jedna istrosila dok sam nju skidao al ajde. Ja sam sad napunio sve tegle s NL, svih sest, i bilo mi je malo. Lokalno sma nabrzinu kupio veliku teglu od 10l vodonepropusnu za kajake. Ok je za prvu ruku. Iako sam morao stavit folije da zabritvi kako treba. I bijele je boje i lagano pusta svjetlost sto mi se ne svidja. No ok stoji sad u mraku a za tjedan dana stizu narucene tegle velike od 10l mat crne opet vakumske, jesu skupe al nema veze, za sad su mi najbolje.
Evo ova za prvu pomoc, spasila me u svakom slucaju.
IMG_8641.jpeg
Napunio sam je punu, i napunio sam tri velike crne i jednu manju samo s NL :D ja jos ne vjerujem.. najmanja od Nl, prvi red ljeva, imala je najmanje hedove od sve tri, nju sam vagao. Ostale nisam, i na kraju sam sve tri izmjesao zajedno. Sve je to u nijansu isto. Ta jedna je tezila 330grama kada sam poskidao cvjetove s grana. A vec sam tad pusio dok se susila, do tegli sam barem 30ak grama vec spalio. Samo sam zakljucio i ostale dvije na istu gramazu, iako su dale nemalo vise od prve. Jednostavno mi se nije dalo vagat sve tri. Tako da sam zaokruzio tri NL na ravno kilu vutre. Malawi je ogromna i nju cu takodjer izvagat da izvucem finalne grame po watu i mislim da ce to ujedno bit moje zadnje vaganje indoor uzgoja u ovom tentu bar.
U svakom slucaju ja sam ostao paf jer ovo nisam ocekivao. Ovaj uzgoj je svakako zacrtao put kojim cu ici kao grower u iducim godinama.
Takodjer mislim da cu buduce dnevnike upisivat bez skroz detaljnih informacija sta radim, jer itko tko je pregledao ovih mojih 6 uzgoja upisanih do sad na vutri, moze jasno i detaljno vidjet moj put kroz uzgoj kanabisa u zadnje tri godine.
Svakako vec sad sam na iglama jer je sve pogaseno a nisam navikao :) tako da kontam klijam stagod kroz nekih 20ak dana najdalje. Fali mi samo diatomske malo i spreman sam za iducu turu.
Neznam sta bi jos mogao reci, al svakako planiram negdje jos jednom pisat prije nego zakljucimo dnevnik u zavrsene.
Jedna manja hrpica mi se susi u boksu, to ionako spremam za ulje pa nisam evo sve ni slikao. Nema ni popkorna tu. A dosta sam ih i popusio..
IMG_8671.jpeg
IMG_8670.jpeg
Za Malawi stizu friske tegle i bovede :) jao ko malo sam djete, palim komodnih pet grama dnevno sad trenutno. Smanjit ce se to da, al za sad ovako pase :)
Interesantno sam otrimao u svakom slucaju. Imam mozda 50ak grama trima sve skupa ako i toliko. Znaci nakon sto su visile mislim i 10-12 dana, zadnja 24h ugasim ovlazivac i upalim klime i odvlazivac na maks. Spustile su vlagu u susari do ispod 40% naglo. Obukao sam rukavice i otrimao rukama :p doslovno sugar listici bi se samo odlamali kako predjem bud kroz prste. Tako da nisam imao trim jail. U nekih 5-6 sati sam bio gotov s trimom. Ok masina ide, nabavit cu je, al ovo me spasilo. Ja ne patim da je istrimano po ps-u, opce mi ne smeta poneki sugar listic u splifu. Niti malo… :)
IMG_8672.jpeg
Sa somangom i 5g sam imao osjecaj da pusim ljek doslovno, neki moj osjecaj jbga, valjda do terpenskig profila ili sta, isti taj osjecaj imam i sad s NL. Svaki iduci dan, svaki novi head koji izvadim iz tegle je bolji i bolji i finiji i ukusniji od prijasnjeg… svakako ce se jos growat Nl u mojim uzgojima u buducnosti, i sve ce biti upisano tu na forumu u svakom slucaju. :vutra:
Eto iduci upis napravim kad uteglim i probam Malawi, do tad vas sve pozdravljam :wave: zeleno vam bilo i sve vam cvalo braco i sestre:love2:
IMG_8642.jpeg
IMG_8637.jpeg

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.109
258
Dalmacija
E pa hvala vam ljudi od srca, bez vas ovo sve nebi bilo ovoliko zanimljivo odradit i upisat, ekipa s foruma je definitivno pokretacka snaga, mozda i razlog da se svaki put nesto podigne na visi nivo.
Mislim da je doslo vrijeme da se ovaj dnevnik polako i zatvara i premjesti u zavrsene.
Malawi tegli bice negdje oko mjesec dana, Nl je vec sta se mene tice kjurana skroz, ona sad ima bas neki brutalan i okus i miris i high. Ja to nemogu opisat ali znam da ce se i dalje growat kod mene. Ova sorta je nesto fenomenalno. I usudim se reci da sam kvalitetom izvukao ako ne maks, jako blizu samom maksimuma sto sorta moze dati. Definitivno u top 3-4 tu nema price. Kao sto je sone rekao u startu cvata, dva fenotipa, dvije iste, jedna malo drukcija. Dvije bas jako mirisu a jedna nema neki prodoran miris, a rad opet jako slican..neznam, sve tri sam strpao u istu teglu. Kantu..nasao sam strasnu kantu i u nju potrpao sav Nl. Strigli su mi i vakum tegle od 10l i jesu skupe al su top.
Evo nl je u zelenoj, naravno nije puna jer je od 30litara, a malawi je stala u ovu veliku i manju crnu. Sve dihta, nista se ne osjeti, unutra bovede i integre, integre prvi put isprobavam i ista stvar..
IMG_8860.jpeg
Ovo je moj definitivno najbolji grow, po svim parametrima, ovo svakako ucrtava put kojim zelim ici. Vidim da mi ne treba nista jace od mog zeusa 600pro, nikakvi stripovi, nikakvi dodatni paneli, meni je ovo top. Sasvim dosta.

Malawi, ona je flufy, nije tvrda i nabijena i iskreno, u startu sam mislio da ce bit li la, medjutim zeznuo sam se. Ispala je super. Ona me uvela u svijet sativa i svidja mi se prvo sto od toga imam. Ja opet okuse nemogu definirat..ali mogu rec da je zasitna fuma. Pusim pusim pusim i nakon nekog vremena pusim ja nju, pusi ona mene..pa ostavim splif u pepeljari, pa nakon malo onako mi dodje opet pa povucem, pa opet ostavim..ukusna, fina, ali za mene zasitna. Sve u svemu jako mi se svidja. Ali nl mi je broj jedan, ona mi je nekako draza, ipak su meni indike izgleda najdraze :) malo se zezam, sadit ce se jos sativa svakako. Kad prevrtim sve poznate indika dominant hibride :p
Malawi
IMG_8846.jpeg
IMG_8858.jpeg
IMG_8857.jpeg
Da je kakva indika bila ovolika, dala bi preko po kile, al malawi je dala 350grama nakon trimanja i skidanja grancica.
IMG_8726.jpeg
U momentu stavljanja u tegle mi je bila dva puna dana na 19*c i vlaga na 35-40%. Dosli mi neki gosti i trci vamo trci tamo, ostala tako. Ubacio je u tegle i overdozo bovedom i nakon par dana kad sam otvorio i stisnuo cvjetove, taman. Vlaga na mjestu. Nebi nikad vise kjurao bez bovede ili integre.

E sad, kad ovih 350grama malawija bacim na kilo Nl-a to ispada 1350grama. To opet djeljeno s 600 ispada 2.25 g/w. Medjutim, ako se fata ne pohvali nece je pohvalit nitko :p tako da cu napomenut da u ovoj racunici nisu popkorini, nekih 30ak grama sto ih sad imam a i njih i vutre opcenito sam dosta popusio dok se susila jos. Uzeo bi granu i s njom na odvlazivac. Za malo suha dovoljno za pusit. Takodjer, vagao sam najmanju biljku, ovu prvi red ljeva. Vidno manja i manjih hedova od ostala dva NL. Tu sam se takodjer zakinuo ali to je ok. Probio sam ta “magicna” dva grama po watu i to je meni dosta. Iduce vaganje kad mi se ucini da sam blizu 3 pa eto da vidim smiley9934smiley9934 moramo se malo zaebavat ;)
U svakom slucaju to je to, sto se mene tice ovaj dnevnik komodno moze u zavrsene :)
Svima vama koji ste pratili i nadopunjavali moje unose vasim cjenjenim komentarima veliko hvala, bio je pravi uzitak ispricati ovu pricu s vama
❤️:vutra:❤️
IMG_8733.jpeg
IMG_8715.jpeg
Ako se koja slika ponavlja u temama, nije mi se dalo poslikavat sve hedove.. :wave:

Poslednja izmena:

Saint G

Aktivan Član
02.04.2022
194
569
93
Pridruzujem se čestitkama i jako mi je drago da mogu ove poslastice sa slike direktno isprobavat i to na licu mista :D potrefila me sreća ovaj put ;) Trenutno se igram sa Malawi i njenim mirisnim tetpenima i jako mi se svidja.. posebno kao sativa momcini ::kauboj:: NL me je prvi dan zakucao. Valjda nisam navikao na jake indike ali igracemo se mi još :cool23: Uglavnom sve pohvale za dalmatinskog vikinga i da sve lijepo zrije u tim super teglama :respect:

0Marac0

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
01.05.2017
2.425
17.797
358
Pa nije Malawi baš fluffy....
Ti si meni pokazao staklenku,pogle u grupi,izgleda kao da su solo pistile:)
Ovo što sad vidim,to je nešto sasvim drugačije. Meni su odbojni oni vrhovi što ti škarice trebaju,a ovo gore je druga priča!
Bravo:clap::