Foto Zombie Kush - Ripper Seeds

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.109
258
Dalmacija
Pozdrav! :wave:
Evo guramo i dalje. Zadnjih dana je vrijeme super i takvo suncano i toplo je predvidjeno za iducih bar tjedan dana. Svakako je ostavljam barem toliko nesto, bilo bi idealno za punog mjeseca je obrat, veli kolega, pa cu tako i probat ako zakljucim da je to to. Ali ako bude koji suncan dan i iza toga, moguce je pustim da izvuce zadnje zrake jesenskog sunca :)
One smedje komadice sam poskidao, nisam pusio, poskidao sam ih tek danas/juce. Na random mjestima se tu i tamo pojave i tako se sasuseni ostanu. Ne sire se. Bas kao da kukac pregrize pa se osusi.
Jako sam zadovoljan, vec sam pusio nesto mrvu sto sam skinuo za probu prije tjedan dana. Bit ce ekstra.
Sour miris se izgubio ali kad sam izmrvio cvijet ostala je neka nota i njega, valja to osusit kako treba i tegle da odrade svoje i bit ce to super siguran sam vec sad.
Vec je danima na samoj vodi a sutra cu proturit koju kantu, neznam koliko cu stic al koliko bude dobro bude.
Ide u fjed polako izgleda, baca ljubicaste boje i blizi se kraju.
Danas sam je pregledao, ima preko 60% mutnih, ostatak su prozirni i pokoji amber. Eto kad bi izgurala jos 10 dana bila bi po meni na vrhuncu potencije. Vidit cemo.
To je to a idemo dalje pa cemo vidit
:sun2::wave::sun2:
IMG_9288.jpeg
IMG_9293.jpeg
IMG_9295.jpeg
IMG_9294.jpeg
IMG_9302.jpeg
IMG_9300.jpeg
IMG_9299.jpeg

IMG_9298.jpeg
IMG_9296.jpeg
IMG_9292.jpeg

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.109
258
Dalmacija
Hvala ti, mislim da ide dolje do vikenda, tj za nekoliko dana za punog mjeseca. Nije mi toliko do toga nego jednostavno rose su prevelike, nema smisla da je vise mucim i da propada. Vec sad je na nekih 60ak% mutnih, kroz ovih 3-4-5 dana ce dici za jos koji postotak, vec sam ju probao, sasvim dosta. Razbila me ko beba zvecku i bez kjura i ubrano rano tako da mislim da nemam sta puno cekat.
Suma sumarum vjeurujem da je jako kasni start cvata najvise moja greska sto sam pustio da je polomi kisa i vjetar. Dvaput. To se vise nece desit.
ionako je namjera bila da vidim kako cu se snaci u gerili, nisam pretjerano puno ocekivao osim iskustva, a ovo sto je ispalo ovako je samo bonus na koji nisam racunao.
Sad znam sta mi je za radit iduce sezone, znam kako cu pripremit sajt i sve, jedva cekam.
Outdoor u biti nikad ni ne zavrsi :) samo biljke zavrse, onda malo pognjojis bilje oko sajta da izraste jos vislje i bolje te sakrije, par put pokosis i trimas i istreniras okolno raslinje da stvoris svoj maleni secret growe u sred sume :) maleni proplanak gdje se desava carolija :)
Ovaj outdoor mi je bio jedno nevjerovatno pozitivno iskustvo, samo me jos dublje ukopalo u ovaj hobi..

Poslednja izmena:

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.109
258
Dalmacija
Harvest day :D Happy day :D

I evo malo po malo izgurao sam svoj prvi outdoor. Ma nije prvi ajde imao sam ih nekoliko al ovaj se prvi racuna. ;)
Nekoliko dana od dva mjeseca cvata i skinuo sam ju na oko 60-70% mutnih, ostatak proziran i tu i tamo pokoji amber.
Nije vise imalo smisla, kise sto se najavljuju za sutra i nocas nece donjet nista dobra.
Obrao sam ju jucer i danas iz dva puta. Mjesec je pun, to je vele plus. Sacuvo sam velik dio najboljih hedova od pljesni i gusjenica. Iako je sigurno nekih 15ak% cvjetova propalo sto zbog gusjenice, sto zbog susenja i truljenja. Vidim da sam mogao odradit krvav loli i poskidat jalove grancice al nema veze, to ce sve posluzit za ulje i maslo. Time cu se do ljeta bavit, ovo je ionako moj probni out :)
Vec sam je pusio jer sam skidao nesto ima 10ak dana i jace pa imam predodjbu sto me ceka al o tome cu vjerujem napisat jos rijec dvije nakon sto neko vrijeme odlezi i sazrije u teglama.
Sve u svemu sad me ceka krvav trim nekoliko dana al prvo sam ju objesio u radioni jer doslovno nemam gdje s njom.. sljedi skidanje fun lisca i sjecenje na manje grane da ju ako bog da uspijem strpat u sator za susenje.
IMG_9373.jpeg
Ispod nje je jedan vent 40cm koji radi kakvo takvo strujanje zraka. Mirisi su neopisivi, friska vutra ali neki sweet miris na sve strane i do 30 metara oko kuce. Strava. Moram s njom cim prije u sator s filterom.
Evo redom dolje nekoliko zadnjih slika i to je to sto se mene tice. Ja nemogu docekat da je probam bas kad se fino sasusi i dodje u tegle. Ovo sto sam pusio doslovno zavrce usima.
IMG_9358.jpeg
Ljutica prava nema sta ❤️
IMG_9354.jpeg
IMG_9355.jpeg
IMG_9356.jpeg
IMG_9361.jpeg
IMG_9363.jpeg
IMG_9364.jpeg
Outdoor.. jedno nevjerovatno i predobro iskustvo. Nebo i zemlja razlika izmedju indoora i outdoora. Doslovno dva svijeta. Sad mi je jasno sto sam puno puta cuo, da se vutra djeli na in i out. I jedan i drugi nacin imaju svoje i prednosti i mane ali i jedan i drugi nacin su nesto posebno sto bi po meni trebao isprobat svak tko moze a bavi se ovim nasim hobijem.
Ljetos sam naucio jednim djelom Biocannu, barem vege, i mislim da sam poprilicno skuzio Plantellu. Mogu rec da je top i da mi ss jako svidja kombo koji sam rokao (cvet, orhideja, zeljezo i kalcij)
Flush na kraju nisam radio, nema smisla jbga, ali racunao sam da je zadnje proslo kroz nju oko 250l ciste vode.
Do godine definitivno ide outdoor, ali do godine cu kako sad stvari stoje, odradit ga u SomaSoilu uz pomoc Guanokalonga. No o tom, po tom, to nek bude za iduci dnevnik.
Suma sumarum ja sam jako zadovoljan, sad me ceka trim i susenje i teglenje, slatke muke :)
IMG_9365.jpeg
IMG_9369.jpeg
IMG_9370.jpeg
Eto to je to od mene, jos par rjeci u pokusaju smoke reporta kad bude, al tu sam ja slab al nema veze, napisat cu stagod svjedno.
Nadam se da i vama price zavrsavaju i da ste zadovoljni barem kao ja s svojim, ako ne i vise.
Pozdrav gerilci ✊
:wave::vutra:::listomahanje::

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.109
258
Dalmacija
Hvala vam ljudi, bilo je super sta je je, super iskustvo :)
Beretka mogla je ona 10 dana dva tjedna da, ali da je vrijeme suhlje i da ima sunca. Ovako rosa se digne tek oko 10 sati ujutro, onda je prsne tri kapi kise, stalno oblaci..nije bilo smisla vise. Vise bi propala nego bi dobio. Tako da sam ovo odabrao kao potencijalno najbolji momenat za branje. Evo i nocas/jutros 15 litara palo. I jos izgleds da ce. Djaba kad u 24 sata 15 sati bude mokra.
Istukli smoj najgoru sezonu u desetljecu hha, iduca mora bit suncana do pocetka Novembra ;)
Cim malo posusi izvadim korijen i poslikam. To mi nije palo na pamet :p

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.109
258
Dalmacija
Evo slika korijena. Da budem iskren, mislio sam da ce bit gusci. Navikao sam izgleda na super soil korijen :p eo ti @Bizzzo pa gledaj :p
Osobno mislim da u outu nema overkila sta se velicine pota tice. Indoor aj neka granica mora bit. Ali out, gledam onu ekipu Mendo dope il kako se vec zovu, trpaju u platnene one po 1200l zemlje. Nema tu greske. Biljke su im vece od maslina sto ih ovih dana berem.
IMG_9390.jpeg
IMG_9391.jpeg
IMG_9393.jpeg
IMG_9394.jpeg
U svakom slucaju, dobro je sve :)