Foto Zombie Kush - Ripper Seeds

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.352
9.152
258
Dalmacija
Hahaha nasmijao si me dobro xD mislim da je problem bas taj overkil kod nekih clanova, previse cackanja i “narodnih” recepata.
Vjerujem da cu, tj siguran sam da cu i ja kiksat i zeznut nesto nekad. To je normalno i ne vidim problem u tome ako su poanta i iskustvo izvuceni iz te greske.
Ali da ce mi se ikad desit da mi biljka ne uspije ili rikne zbog banalnih stvari ko sto su losa zemlja, malo sunca ili “previse ljubavi”, nece :) i onda izgovor tipa namjerno sam stavio losu zemlju jer ne zelim maks od nje.. molim?! Sto sadis opce? :(
Ja bi iskreno najvise volio palit indoor tamo pred novu, pa poberes i pusis tamo krajem petog, pocetak sestog mjeseca. Pa onda par biljki u out i berba na jesen(autose prije) pa opet tako u krug. To mi se sad nekako u ovoj mojoj smantanoj glavi cini kao idealan setup i mislim da cu probat tako gurat u buducnosti. Vidit cemo :)
Al ok svak ima neke svoje ideje. Postujem to.
Ova moja je nekoliko centi veca od mene. Nadam se da nece sad bas ono neznam..rasti jos metar i pol..morat cu je odvuc metar u stranu skupa s paletom da se ne vidi s ceste ccc..
ovo ce bit savrsen sajt za nekoliko godina dok “istreniram” okolno raslinje kako treba. Bit ce to gut. :thumb: Bar do prvih vlaga i jesenskih juzina :p

0Marac0

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
01.05.2017
2.433
17.835
358
Čitaj poruku u grupi.....

Cannabis je biljka kojoj daš hranu,zemlju,sunce i vodu. Mora se imat znanja,ali ti si dokaz,da ako se primjenjuju savjeti kako je rečeno,biljke bujaju. Jako puno članova krene i onda ide razmišljat o opremi,a biljka u čašici od jogurta. Ništa u životu se ne radi tako. To je kao da idem jbat,pa ga sam odradim,platim i odem:)
Najjači su oni, što su uvjereni da mi ne govorimo sve što radimo. Bog te mazo,kad počnem pisat,treba mi kočnica:)
Svaka čast pojedincima i onima kojima jednostavno ne ide,ali ne iz razloga da ne zna teoriju,nego nemaju svi za profi opremu i sl
Evo,@Misko21 nadam se da se neče ljutit,nije imao odgovarajuču turbinu,zbog financija. Zna uzgajat,ali vlag visoka, temperatura kako ne vuče topli zrak vani,a kad se javio da pita što da uzme,več je sve znao o turbinama,izabrao par i tako se uzgaja. Neki napišu jednu rečenicu,šta je s biljkom i onda islika list. Najgore od svega,što taj list uopće ne liči na list Cannabisa,reko možda si orah posadio:)
Ili dao previše Plantelle:D
I evo baš je kolega wendigo potvrdio...
Dogovorit čemu se nas par,pa netka svako jedan dan bude dežuran u temi s problemima,kad već ne ide na večoj razini!

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.671
11.962
356
Hoće čovek sve odmah, a neće da čita i uči... hoće da sprinta, a još nije naučio da puzi, kamoli da hoda...to je @0Marac0
Znači, ako može neko da mi ovde sve sad na brzinu ispriča, mrzi me da čitam i gledam - eto ne mora po forumu, nema veze, ima na YouTube znači da biraš...ja kad sam kretao tamo 2012/2013, bio je onaj Jorge Cervantes tutorijal, ovaj i par stranih foruma i to je to. Pa se ti snađi...
Nego dođu ovde i očekuju da im ti sabiješ 20 stranica u tri rečenice, i da uspe...pa hebem mu miša bre

A sve piše na forumu već. Samo strpljenja treba... I ovo što pominješ, evo ga:
Onda još imaju peh,pa ih savjetuje član,koji koristi tu temu više od svih zajedno.

A bre brate, na stranu logika koju bi morao imati, nego PIŠE ti u pravilniku

Screenshot_2024-07-15-14-00-08-824-edit_com.android.chrome.jpg

Ne kažem da neko ko je član od juče ne može deliti savete, ili da je član sto godina a nijednu sliku, nijedan dnevnik svojih biljki nije okačio, nema veze. Ali logika druže. Stvarno mi ne ide u glavu, pa pre ću verovati tebi, beštiji, Opi, Bizzi, nije bitno, da ne nabrajam, nego nekom ko je pao sa neba pogotovu kad ima živopisne ideje poput onog cara što zaledi kišnicu u buretu sa nekim bakrenim žicama, kao to ubija bakterije i steriliše, i posle odledi i zaliva, tako nešto, ne sećam se, a majko mila cima me u inbox svađa se tamo lud čovek :))nikad sliku biljke nije okačio..

I naravno, najjača ekipa: nemam svetla, nemam dobru zemlju, nemam veliku saksiju, nemam brate ništa - ali pazi sad - mora da može nekako, šta da uradim?

I ti mu kažeš ne može, i on opet - nemam para nemam ništa nego kako neki minimum da izvučem mora da može nešto sa nula do pet evra da se izvede

A ne može bre brate... Kako ne razumeju evo živ nisam

(@Ćyro izvini za spam, mnogo bre vruće, mora se ventam malo :D)

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.352
9.152
258
Dalmacija
Neka brate volim da pise, nema ovdje spamma. Znas zasto volim, jer bas sto kazete, forum je prepun, vrvi ljudima koje nalazim u gore vasim/nasim pisanjima, oce sve instant i da uspije bez ulozenog iceg u pricu. Mora da postoji nacin..lol
Ali svako par godina doci ce onaj jedan, pravi, koji ce opstat i ostat. E radi njega volim da pise. Briga me za cjelo krdo ovih gore opisanih, ali samo radi tog jednog pravog/prave, neka pise. Jer on/ona ce procitat. Kao i ja… kao i vi nekad… Nisam account napravio prelistao sam more tema i dnevnika..isto kad sam prvo ulje radio, procitao sam bilo je tad ako se ne varam oko 181 stranica u temi o ulju. Koliko sam samo puta cestitao u sebi nekom na ozdravljenju, a i izrazio sucut jer borba nije uspjela.. meni su i suze nekad isle u toj temi… osjecaja toliko da sam na kraju krenuo radit ulje i bilo mi je neugodno jer netko nema a treba mu, a ja radim za rekreativno koristenje… al onda je i meni bliznju osobu strefilo sranje pa je rekao onaj gore jel ti neugodno bilo radit ulje? Aj kad je sad dvi tri ture daj u ulje za nju. I to smo prosli, pa mi vise nije neugodno. Opet idem u off topik. I opet me nije briga jer, autor dnevnika je rekao da ovdje nema spamma ;) al nece nitko citat…! Oce..onaj, ona jedna koja ce ostat. Radi nje, treba da pise, braco moja draga… ove druge instant ekipu, kao i nescaffe, ko ih…seksa ;) :joint: da ne budem priprost i vulgaran.. :)

Edit; tek sad kad sam sjeo kko treba na miru vidio sam kolegine slike gore okacene @0Marac0
Mogu samo rec wow..to je to. To je sto se trazi. Za mene ovo je perfekcija. Cjenjenom kolegi ako cita a i ako ne, kapa do jeb*enog poda! Amen!

Poslednja izmena:

0Marac0

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
01.05.2017
2.433
17.835
358
Dobro Wendigo kaže,danas imaš na dlanu,što te zanima tipkaš....
Ja sam doslovno svoje riječi pisao u tražilicu i uvijek bi našao što me zanima,a kad nekoga ne zanimaju osnovne stvari,neče ih ni zapamtit!
Meni je jedino čudno,da stariji članovi sve manje sudjeluju. Pogotovo oni koji to vole i isto im je hobi. Neki se jave tu i tamo,to je več nešto....
A ova nova garda,bog te mazo,čovjek me pita/kaže,stavlja se 2ml/L,kako sad pošto meni treba litra i pol:fuck:
Nekad čak mislim da me prca,jer ne zna ništa o stuji,ja mu kažem plusevi na plus,minusi na minus,a ovaj gdje su ti plusevi i minusi:)
Nije sramota nešto ne znat i to treba ponavljat,jer mnogi ne žele pitat što je LST,a kad pita Google,ovaj mu baci Lepa sela tamo daleko,a samo da ubaci riječ Cannabis,dobit če odgovor,ali mnogi se boje to upisat,jer ima 5 milijuna policajaca,pa svakome gledaju povjest pretraživanja:)

Najjači su ovi što pokrenu dnevnik,pa napomenu da su u Njemačkoj,misleči da to ima neke veze. Mene je Imbra našao,jer sam oslikao pozadinu gdje živim,ali i to može samo domači!

I da ta rečenica me odmah na Wendiga podsjetila
previse cackanja i “narodnih” recepata.
Narodni recepti mogu biti puno bolji od kupovnih i novijih stvari,ali treba sjest i nešto pročitat. Malo se raspitati i sl.ne bacit sol na zemlju,jer je netko rekao da fali magnezija. Isto kao manjak cal/maga:) pa čega kalcija ili magnezija?? Ali ajde,to svi tako pišemo,ja 60% skudam ovo što mi tipkovnica ponudi:D

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Wendigo and Ćyro

sone1

Coco Loco
Poznanik Foruma
14.12.2019
1.535
8.017
258
Ehhh kada sam se pustio u prvu pustolovinu, prvo sto nisam znao kako biljka treba uopste da izgleda smiley9934 poceo sam samo da citam kako biljka ne treba da izgleda i od cega i zasto moze da boluje :) Sto me izmedju ostalog navelo na medij koji koristim, nema insekata :)

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.352
9.152
258
Dalmacija
27.07.2024 - jos uvjek u vegi

Vecer ekipa. Nista posebno, idemo dalje, ceka se cvat pa reko da upisem stagod, nisam dva tjedna.
Do sad sam vec trebao to malo vezat i sve ali nisam, valjda cu ovih dana. Jos je na vrijeme :)
Trenutno sam na 220ml vege po zaljevanju, to je 7 i pol doza svaku vece, sibanje na maks, ali ona izgleda moze jos pojest. Ujutro vec bude lagana. Ne ono skroz skroz al lagana, pa dam 15litara vode da izdrzi do navece. Tretman joj izgleda pase.
Skuzio sam da uz Flores u cvatu odma mogu davati i Boost, a boost je skup. Na Hempatiji ide za 50ak€ litra. Ali nasao sam kod nekih Čeha, 100€ 5litara. Imam po litru flores i boost vec doma, uzet cu po pet litara jednog i drugog i mislim da cemo s tim izgurat komplet cvat.
Eto to je to, idemo pomalo, ceka se taj cvat ka ozeblo sunce da i to dozivim kako treba. Pa sta bude ;) eto ga, pamet u glavu, cuvajte se i tipkamo se kad stignemo :)
IMG_8529.jpeg
IMG_8528.jpeg
I donje dvije uvece, tj u sut, pred spavanac.
IMG_8537.jpeg
IMG_8538.jpeg
IMG_8540.jpeg
Misonja neki mi je malo grickao al ok, nije puno i samo jednom je. Valjalo bi i nasut malo zemlje..i vezat je..kakve kolce neka mreza..imam sve al sam ljen.. iduci tjedan jos par dana radim pa cu na godisnji, pa moguce da cu se tad uhvatit posla i to sve dovest malo u red :) zivi bili pa vidili :D pozdrav! :wave:
IMG_8530.jpeg

DjedMraz

summer mode on
Poznanik Foruma
13.04.2020
686
3.572
203
ako se sjetis usput postavi termometar uz biljku da vidimo temp po danu.... prekrasan zombie

Be Happy Good Morning GIF by mattbag3d

• Sviđa mi se
Reactions: RAOZA. and Ćyro

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.352
9.152
258
Dalmacija
Vec sam zeni najavio da idem na “sluzbeni put” krajem devetog mjeseca. Veli di?, reko 50 metara iza kuce. Spavam s njom drugi dio cvata to je sigurno ::lulamira:: tko se priblizi..ne odgovaram za svoje postupke :p mačeta u zagrljaju dok spavam ;) po dvije grane koncem vezane za nozne prste..nema da cu prespavat kad lopov dodje::lulamira::