Foto Zombie Kush - Ripper Seeds

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.109
258
Dalmacija
Oo definitivno. To moramo probat do ljeta.
Ciro u epizodi New York City Diesel u SomaSuperSoil&Guanokalong Organics
smiley9934smiley9934
jesi vidio u sacredsoil grupi sta je lik uradio s dva soila u 70lbez iceg osim vode kasnije? Sad zamisli kad ja strpam kilu dvije soila, pa pepela, pa guana…sve navise gore :cool: i tri kile diatomske heehe
Al to cu odradit kako treba, ne je smucit ko ovaj jadan kush :)

Pa Hulk, padalo mi je na pamet, al mislim da bi od konoplje bila mršava žerava.. :) iako ko zna, ko bi rekao da je od kolina loze najbolja ovako da nezna..nitko :)

Poslednja izmena:

goran641

Aktivan Član
06.02.2022
131
344
63
60
Svaka čast majstore!!! Znaš da sam bio skeptičan, što će ti ta muka na otvorenom.. Tvoja dva zadnja dnevnika - 4 biljke u velikim potovima i ovaj vanka kolokvijalno zovem "Muka Isusova";) Može i muka po Ćiri... Ali oba dva growa su uspjela i puno smo mi naučili a ti pogotovo.
Korijen se sav izuvijao prema unutra i uz ivicu pota. Očito se htio još širiti i dobro je da nije došlo do zagušenja. Mislim da bi bilo puno manje problema sa padavinama, lomljenjem, razvojem biljke da je bio u rupi. Logično sa dobrom podlogom.
Danas navečer mi dolazi jedan od najstarijih uzgajivača na otvorenom sa ovih prostora. Idemo na lignje. Još prije 40 godina o njegovoj farmi pored Neretve su pisale sve ex Yu novine od slovenačkog Dela do Rilindije:zvezda::. Baš ću mu pokazati tvoj dnevnik (već jesam informativno ovo ljeto) pa ti prenesem njegove utiske. I možda po neki savjet.
Još jedno-bravo!!!

• Love
Reactions: Ćyro

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.109
258
Dalmacija
Moze rado bi cuo i njegovo misljenje i savjet naravno.
Ovako u kanti sam nekako imao vecu kontrolu sta ulazi sta izlazi iz nje. Jedan nas lokalni gerilac mi je potvrdio da ima razlike u okusu ako je u kanti i ako je u zemlji..sto je i biz rekao.. ah lipote koliko toga za izprobat i skuzit.. brate meni je ovo sve samo ne muka. Uzivam u svakom koraku :) A mi se vidimo nek malo prodje negdje na kavi pa se ispricamo..

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: goran641