Foto Zombie Kush - Ripper Seeds

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.344
9.114
258
Dalmacija
Znas da je i meni pala neka pec na pamet kad sam ju gledao jucer i nasmijao sam se.
Pa gle, vidim da ljudi rade ovako a i da iskopaju rupu, vidjao sam cak i da iskopaju rupu pa u nju uvale pot :confused:
Ja sam nekako na brzaka odlucio da cu radit out, pa sam ovo odabrao kao najbrzu soluciju. A i nije mi se dalo kopat rupu :) mislim da ce ovako bit dobro zasticena od sunca i da je nece kuhat. A i svaki dan puse a ona je na cistini tako da mislim da ce bit ok.
Zajebem li sta, do godine cemo popravni ;)

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.344
9.114
258
Dalmacija
Mislim da je odreagirala na pre jako sunce zadnjih dva tri dana. Vrucine su samo krenule odjednom bas u momentu kad je presadjena i topirana. Pa se skupilo sve to skupa kontam.
Pa sam joj stavio kisobran da je malo zastitim od najjaceg sunca tokom dana iducih dana dok dodje sebi malo.
IMG_8007.jpeg
IMG_8006.jpeg
Imam i nocnu strazu sinoc sam ga skuzio. Ćuk, ima rupu tocno gleda na moj sajt. I kad izleti preleti preko sajta. Na nekih 20ak metara je od biljke. To je dobro sta se glodavaca tice, jako dobro. Vidi se ispod kako sjedi i gleda me. Ovako sjedi i ceka da ja odem pa onda odleti i on u lov. Cijelo me vrijeme prati sta radim. Naviknut ce se na mene kroz neko vrijeme. Kad skuzi da mu nisam prijetnja.
IMG_8005.jpeg
Out je zanimljiv, uvjek nesto novo. Na kraju cu ispisat vise ovdje nego u indoor dnevniku :)

0Marac0

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
01.05.2017
2.431
17.813
358
Jbga ja sam gradski dečko i meni je kamen uvijek nešto što je vruče i najbolje zadržava toplinu:)
U vojsci su nas jbali da stalno cviječe oko zapovjedništva ogrnemo kamenom,meni to nikad nije imalo smisla. Jer im jedan cvijet nije izašao,ali to je iz drugih razloga. Ali je zato navečer asfalt prepun zmija,jer dugo drži toplinu!
S time,da je Golubić najtopliji dio Hrvatske. Srečom pa sam bio duplo mlađi,poletan i uvijek spreman:D
Drugi dan sam inscenirao bijeg,mislili su da sam kroz minsko polje išao svjesno,papci mi dali 2 tjedna kučne njege,a kad sam se vratio,jao sve mi žao Poručnika.

Možda bi drvena konstrukcija bila ok,čisto pitam ili granama malo taj kamen pokri....jedini oudoor sam imao u dvorištu i balkonu/terasi,tako da nisam imao preblema,ni iskustva. Mi za druge kulture stavimo ono zeleno platno i to radi sjenu,da se korjen ne kuha.

I da,što se dronova tiče....
Ako netko ima dron,probajte otič s njih iznad zelenila,pa mi recite jel lagano nači išta?? Sad dronovima gledaju dio biljke za koji im je nekad trebala ljestva,a kad ga digne cca 30-50metara,uopče se ne kuži trava. Ovi veči 10+ velikih biljaka možda i da,ali 3,4 biljke jako teško!

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.344
9.114
258
Dalmacija
Dobrodosao Vrac, hvala ti.
Je Marac kamen bude dosta vruc ali mislim da je bitno da ne udara sunce direkt u pot, to diktira i 10ak stupnjava i jace. U haldu 30i par, na direktnom suncu po 45 bude. Neznam nisam pametan jer i meni je ovo amo rec prvi out. Vidit cu sve u iducim danima pa cu bit pametniji. Sad je svakako digla malo lisce u odnosu na jutros dok nije bilo hlada, ujutro cu opet razvuc kisobran, sad sam ga maknuo.

maška

Herba Dalmatica
30.03.2020
691
9.825
233
Pozz, sorry što se miješam. Ja kamen okolo stavljan isključivo radi stabilnosti pota te da se veliki pot uklopi u okolinu iz zraka, ništa drugo.

Al čeka te žega nemila, dobro se pripremi i psihički i fizički, ova će ti piti 15L vode dnevno 7. i 8. misec garant. :D
Ide tu temperatura i do 50 kad uprži.
Al ne smeta to njima dokle god ih redovno hidriraš.
Al da će te tražit da je zalivaš svaki dan, to oće 100%. :D
Znam po sebi, moj sajt je isti, jedina razlika je što je u tebe čistina, a u mene je nekoć bio vinograd tako da ima tih škrapa u koje zabodem pitare da se uklope.
Idemooooo, dugo toplo ljeto počinje :respect::sun2::sun2::sun2::sun2:

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.344
9.114
258
Dalmacija
@maška brate mjesaj se kad god imas sta za reci, ne razmisljaj o tome. Ovdje nema spamma, pogotovo kad pisete vi, OG Gerilci :D
I mislio sam te tagirat da napises dvi tri rici na temu, u biti bas ovo sto si napisao. Imao sam neku iluziju da ce gomila kamena oko nje odradit posao, ali ipak cu danas nasjeci grana i zelenila i zastitit jos bolje pitar od sunca. Mozda maknem i kamen i stavim samo zelenila. Mozda nesto drugo, smislit cu jos nek zapalim :)
Sta se zaljevanja tice nema problema, psihicki sam vec spreman na to. Imam kanister od 25 litara, na ledja i idemo. Vjerovatno cu odradjivat zaljevanje u cik zore. Ionako ustajem u pola 6 svako jutro, pa mogu jos pola sata ranije. Danas je malo sunce zasjenjeno, njoj skroz pase.
IMG_8010.jpeg
A ćuk i dalje jel se priblizim, izviri i gleda sta ovaj Hu-Man oce koji k :p
IMG_8012.jpeg

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.344
9.114
258
Dalmacija
Tnx ekipa, uzivam na maks. Da ponekad i zaboravim da ovo sto radimo nije legalno. No nema veze, jednom ce biti pa cemo svi bacit out u vrtu :) veli mozes 4 biljke sadit, i po kilu sa svake izvadit haha. Taj dan bi bio au :)

Ajmo jedan update jer sam cackao malo.
Kamenje sam u jednom momentu zagradio granjem da napravim jos jednu zastitu i to je ovako izgledalo nekoliko zadnjih dana. I radilo je fino.
Ispod super slika kako je kisa padala a sunce sjalo u isto vrijeme taman pred gasenje lam.. pardon, pred mrak::ludak:::zvezda:: :p
IMG_8069.jpeg
…a iduce jutro je osvanulo bez oblacka i sunce krece jos jednom, punom parom. :sun2:
IMG_8075.jpeg
Cijelo vrijeme razmisljam sta jos mogu da uradim da joj bude bolje, kamenje me nekako bolo sve ove dane.
I jutros u chatu drug Meski baci prijedlog da obojam pot u bijelo.. ja cjeli plan u glavi slozim i kad je sunce zaslo bacim kamen u stranu, granje takodjer. Stavim pot na paletu i obojam ga u bijelo :) kamen nisam vracao samo sam paletu i pot ponovo pokrio granjem. Kako se granje bude susilo samo cu dodavat po malo i na kraju ce samo granje bit barijera od sunca. Mogu i neku jutenu tkaninu dodat ako vidim da trebadne u najtoplije doba, 7mi i 8mi mjesec. To cemo sve putem. tako najbolje fungujem.
Dakle danas jedna urica i pol dobra odradjena i ovo je rezultat. Nista ekstra al samo da odradi posao. Ne ide na izbor za miss :p
Prvo topiran svaki vrh na njoj plus ona dva od glavnog vrha drugi put. Topam cim vidim dovoljno razvijen vrh da mogu prste uvuc.
IMG_8085.jpeg
Evo redom paleta i sve to..
IMG_8086.jpeg
Korijen je stigao do dna
IMG_8087.jpeg
Plavi kisobran je posluzio da stiti djevojku od boje. I odluzio svoje.
IMG_8088.jpeg
I ovo je suma sumarum. Nista ekstra, al mislim da ce bit dobro.
IMG_8092.jpeg
Jos cu ja to prekrit granjem, uhvatila me noc..
IMG_8091.jpeg
IMG_8092.jpeg
IMG_8090.jpeg
Sad kako je takla dno krece prava vega i ocekujem da raste jako brzo. Bar po ovom sto vidim zadnja dva dana. Moram vidit kad je usla u ovaj pot tocno ali mislim da cu je pocet navikavat na Biocannu Vege negdje za maks dva tjedna. I prije.
Eto ga. Idemo pomalo micemo se, bit ce nesto ako ne odnese vrag hehe.
Imam neemovo ulje i tu i tamo narancastog crvica al nebi jos davao. Nek se bori. Ako vidim vise nametnika smiksat cu sprej.
To je to idemo dalje pomalo pa cemo vidit sta ce bit. :wave::sun2::cool:

IMG_8073.jpeg
IMG_8068.jpeg

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.344
9.114
258
Dalmacija
A bas, svi bi moju biljku u zemlju kopali xD sto ne zakopate svoju? :p
Hvala na savjetima al ako se zainatim iskopat cu 4 rupe oko nje a ona ce ostat van :D
Mislite vi da je ovo slavonska njiva.. zaebajen se bome..
Isprobavam, ako zagusti spreman sam ja kopat i na 50*c ka oni jadni Nepalci i Indijci i to u duge maice.. ako zagusti. A nece ja mislim. Ovako ce bit dobro. Dodjem ja svaki dan u podne ona vata sunce listovima. Granje i bila boja rade posao.
Evo me bas tu, pozdravlja vas cura! Veli dobro me ciro gleda nema straha ;)
Ide sad prva doza Biocanna Vege i to full, dobra je, jaka je i zdrava je. More podnit ✊
Nisam jos nicim štitio, ne drmaju je puno ali ovi mali skakavcici se svaki dan pogoste. Ko bi im zamirio..
IMG_8136.jpeg
Samo nek se paze jer ima po njoj i pauka.
IMG_8137.jpeg
IMG_8138.jpeg
IMG_8139.jpeg
Ovako se svaki put namisti I “ususka” kad ide mrak. Editat cu sliku ujutro a i za podne pa da vidite da joj ne fali sta bi se u nas reklo, ni “tičijega mlika”.
Ps. Nista dobrovoljci na sajt, pa da mi poberu na jesen sve xD
Pozdrav! :wave:
Evo edit jutros u 06.00h Pase joj biocanna vege skroz izgleda. 15ak-20 min prije izlaska sunca.
IMG_8141.jpeg
…a evo nas i u podne. 36 u hladu.
IMG_8143.jpeg

Poslednja izmena: