Ispravka.
Capnuo sam par kalixa ne vrhova te ih jedan dan "susio".
Napomena da namerno nisam palio dve nedelje.
Mix Mazara, BB i WW..miris nikakav..skoro i da ne mirise na vutru..tu i tamo zamirise na nesto lepo i slatkasto..ali slab miris, veoma..dim pun i ne grebe uopste.
A rad? rad..
Prvi dim nista, drugi do "balcaka" nista, treci do noznih prsti, nista i kazem samom sebi mu u pm sta sam koji moji to uradio, sta ocekujem i ja od malog spliffa. kad ono pocela da me obliva vrucina.
Grudi pocele da polako peku sve vise i vise a krv da vri a Erotic Lounge koji sam slusao dobija drugi prizvuk i dimenziju.
Poceo je rad u glavi ali bistra 100% bez nikakvih side efekta..prosli 10 min a ja jos pokusavam da se logiram na vutru i napisem nesto!
Krv uzavrela skroz i hvata me sve vise onaj hash rad, bas intenzivan ali veoma prijatan.
Spliff od male rizle ostao na 1/3 u pepeljari..ugasio sam i ja i on.
Gledam reklamu na tv za sladoled i dosla mi voda na usta pa sam isao do kuhinje da uzmem cokoladu i napravim sebi kafu.
Kazem sebi aj sad ustani momcino, garant su ti se noge odsekle..kad ono ustao kao da sam 20 kg laksi a noge hodaju same
Napravio 6-7 koraka i stigao do pola kuhinje kad ono vidim burazera pravi prvu kafu u 5 i kaze mi: sto su ti takve oci kao da si ronio par sati?
Napad smeha u 5 ujutru nicim izazvan dobrih 3-4 minuta traje li traje..prska me vodom a ja ne mogu da udahnem od smeha.
Polomio sam dobar komad karameliziranih pistacija sa susamom pravljen delimicno po receptu od Some Rastafarijanca i vratio se u sobu da odgledam odlican Meksicki Amores Perros..film traje li traje..borbe pasa a moj pas lezi do mene i uznemire ga zvukovi pasa u svakoj sceni gde se oni kao bore.
Rad ne prestaje niti se umanjuje..palim pljugu i jako mi prija kao da sam upalio mini Cojibu..a to obican crveni Winston.
Film traje a ja se trznem nakon nekog vremena i shvatam da sam ustondirao i pogledam na sat i shvatim da me "nije bilo" 30 tak minuta..vracam film natrag i odgledam ga u cugu do kraja..film zavrsi a ja jos osecam rad..prosla 3 i po sata +-.
Pokusao sam da se logiram i da napisem svoje ushicenje ali na tome je ostalo..opet sam zaglavio par minuta pokusavajuci da se logiram..uspeo sam napokon ali nisam mogao da nadjem moj grow i odustao te iskljucio pc i otisao na spavanje.
Ispao kao grow report..
E tek sada zaista jedva cekam da zavrse svoj put i malo iskjuram.
Edit:
Gledao sam pistile na pravom mikroskopu od 200-300x i to sto sam uspeo da vidim nabrzaka je da se tek tu i tamo vide po neki mlecni, a ostalo sve prozirno.
Od 10 pistila koje sam gledao samo su 2-3 mlecni 20%, a ostalo sve prozirno.
Znaci ima jos podosta.