CBD Mazar / Dutch Passion / Lumatek 300 PRO

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Crazy Smoke

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
18.05.2010
682
6.579
233
Ovo je fantazija što si linkao,koliko je hydro zapravo bolji od zemlje,a i koliko je vrhova izvučeno,kao i kod tebe jel,samo što treba to sve popunit u tako malo vremena kad su automati u pitanju..
Dobro kažeš da joj produži vijek to čerupanje pa to možda i odigra ključnu ulogu u debljanju topova.

Sve u svemu,najs Beštija,poštovanje!
Možda nismo ni svjesni šta sve imamo tu na forumu,onda neko dodje i kaže da je dosadno..pff..Vutra org je čast i privilegija

0Marac0

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
01.05.2017
2.425
17.797
358
Svaka čast :thumb:
A soil je nešto stvarno extra,jer biljke se napumpaju kao i kod mineralnog uzgoja,jedino treba znat što umixat,što si ti pogodio,kako treba!
Skunk sam nastavio sa AN ,vegetaciju odradio u 1.5l potu soila, presadio u gold label čistu zemlju i svaki dan 2L popije,a sad je vrijeme za lagano isušivanje zemlje i zemlja bude suha ko barut,sredina drži vlagu i biljka se ne objesi kao inače.
Neču ti slike keljit,prošli grow sam previše zaljevao,sad svaki 3.dan jednom melasa,drugo bakterije u pola litre bocu i svakoj to,pa cannaflores 60-70ml/10L vode(kako si mi savjetovao za davat bakterije). Malo jače bakterije dajem,a seeweed liquid sam dao 2 puta,kila je u mixu,ali powder. Sad polako uvodim Bibloombastic i Seeweed liquid. Na pola su puta,a več ih ima....
:respect: