CBD Mazar / Dutch Passion / Lumatek 300 PRO

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

beštija

Prijatelj Foruma
16.03.2012
4.723
30.334
2.598
Svalbard
60 dan starosti
18 dan na 12/12

Dobro vecer svima, vrijeme je za nedjeljni update. Napojio je i nahranio pa je ostavljam da se sunca na miru. Stiglo mi je pojacanje biocanna boost, dobio ga za 15€ Litru pa to nisam mogao propustiti. Ako netko treba trk na amazon.de trenutno je popust 65% inace je 40€ flasa.
Mazar je u cvjetanju barem tjedan dana. Udovoljio sam bizi pa je palo jos jedno ciscenje i sad je sve kako treba. Nemam vise sta za dodat pa evo slika pa procjenite sami.

IMG_6371.jpeg IMG_6373.jpeg IMG_6375.jpeg IMG_6376.jpeg
Autoput za nutrijente
IMG_6381.jpeg IMG_6382.jpeg

beštija

Prijatelj Foruma
16.03.2012
4.723
30.334
2.598
Svalbard
67 dan starosti
25 dan na 12/12

Drasticna promjena, odlucio sam je oguliti skroz do kraja. Koristio sam metodu schwazzing ili ekstremnu defolijaciju. Vise o metodi mozete naci na googlu. Kada radite ovako opseznu defolijaciju treba voditi racuna o nekoliko uvijeta. Prvi uvijet je da je biljka zdrava i u top formi jer bez toga se ne moze poceti. Nakon sto se biljka pocisti dolazi drugi dio koji je jako bitan a to je pravilo hranjenje. Sa skidanjem lisca vi joj skidate skladista sa secerom i mikroelementima. Da bi to nadoknadila morate joj pojacano davati prilikom zalijevanja sve sto je potrebno. Evo vidjet cete dolje na slikama razliku od utorka do danas, znaci niti 7 dana od zahvata a ona se oporavila kao da ju je ugrizao komarac a u stvarnosti ju je sprasio strsljen da se tako izrazim. Zasto sam to uradio? Jenostavno je, pokusavam izvuci sve sto mogu iz biljke u koju ne sumnjam da to moze isporuciti. Inspiracija mi je bio jedan strasan grower sa kojim sam se i privatno cuo te dobio par tipova iz prve ruke. U zivotu nisam vidio da netko uzgaja prvo ovakve biljke a drugo da su jos automati u pitanju.

12.11
IMG_6408.jpeg
IMG_6410.jpeg
IMG_6448.jpeg IMG_6449.jpeg IMG_6450.jpeg IMG_6454.jpeg IMG_6455.jpeg

15.11

IMG_6469.jpeg IMG_6470.jpeg IMG_6473.jpeg IMG_6472.jpeg IMG_6471.jpeg

Poslednja izmena:

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.663
11.889
356
Majstorski :)
Rispekt za probanje tehnike, čuo sam za to (i video) još kod onih "Three pounds per light" - gde se kunu u tehniku za max yield, ali ono... mene prpa uvek bilo :D ljudi skinu svaki list koji ima peteljku, ostaje samo sugar leaf, i oni fan koji su baš slepljeni uz bud - ali gde god je vidljiva peteljka, list ide dole šou
Mnogo je kume :D

Uživanje za pratiti kao i uvek!

beštija

Prijatelj Foruma
16.03.2012
4.723
30.334
2.598
Svalbard
Da da, to je to. Hvala ti :)
Samo masa njih koje sam gledao na netu sto to rade pola ih ne zna uzgajat pa onda ni ova metoda ne djeluje. Ne mozes oguliti biljcicu od jedva 30cm i ocekivat cudo od nje a ona jedva ispustila 5 pari lisca i onda na nulu. Kod ovih sto znaju je totalno druga prica i vidio sam brutalne stvari.
Znas da kod mene je svaki grow drugaciji ali na kraju se dode do istog rezultata. Ovaj put idem opet drugim putem. Kod mene nema ziherastva ( sto nije mana, dapace) nego idem uvijek novim pravcem kad god je moguce.

Saint G

Aktivan Član
02.04.2022
195
569
93
Evo oči mi ispadoše gledajući..gledam i ne vjerujem.. :)
Oguli je čovječe živu.. :) ali potpuno ti vjerujem da znaš šta radiš i svaki rispekt za otvoren um i želju da se stalno isprobava nešto novo. Tako naučimo i mi od tebe. Ovo je fenomenalno. Jedva čekam nastavak.

Posebno me zanima hrana jer i sam imam probleme sa tim. Ogromna biljka. Nedostatak calmaga hronično. Biobizz izgleda nije potpun. Moraću joj dati topfeed SomaSuperSoil.

Svaka čast maestro :thumb:

beštija

Prijatelj Foruma
16.03.2012
4.723
30.334
2.598
Svalbard
Merci Saint G.

Mislim da je slabo hranis to ti je problem. Biobizza trebas bas krcat hrpu. Evo ova dobije samo 3x 30ml floresa tjedno, tj svaki drugi dan kad je zalijevanje ide i gnojivo.

Jesam ti rekao u dnevniku da ces vidit sta je posteno guljenje :D
Salim se, ovo je ekstremno i treba povuc takav korak. Sad gas naprijed i dati joj vremena da se oporavi. Krajem petog tjedna cvjeta ide jos jedna tura i onda do kraja nista. To cu vidjeti kako ce se stvari desavati pa onda u toku growa donositi odluke. Znog ovog stresa sad cvjetat ce sigurno 10 dana duze. Na automatiku se ova metoda najbolje pokazuje zato sto kad ude u preflower onda ga oguli do kraja i prakticki prolongira cvjetanje za 14 dana od kolicine stresa i tu dobije vremena da biljka izraste jos vise prije nego krene cvjetat. Uglavnom nece biti dosadno obecavam :)