Moram da napisem nesto!
Kako kaze neki gruver Amer na YT- tempomat ukljucen
Poceo sam da malo brljavim i ne mogu bas misli da mislim
nego..pojeo sam celu kutiju nekih kolaca sa puterom od kikirikija i neki liker.
E moram da napisem par reci o biljkama i onako je ovo njihov dnevnik.
Eee da da!
Nisam imao nameru da nesto pisem posto realno nema potrebe osim da podelim ushicenje
od kakve su i tako.
Nego se dogodili sta?Zaboravio..nije valjda.
Sta sam ono hteo da napisem?!DA! WW
Izgleda da sam imao pocetnicku srecu da dobijem dobre pakete i naletim bas na onaj WW kojeg nazivaju pravi bez obzira ciji je i kakav je na Wikipediji, a ne kao onaj Arijanov sa njegovom reklamom na YT od celih 8 nedelja sa klonom od mesec dana i 600 wati..pa cak i neki grovovi im nisu bas za na TV..bar tako mislim.
Kako zaboravljam to je nemoguce
u par reci.
Ma WW da!
Prosek ove Udovice je 9-11 nedelja
i karakteristika je rana pojava ambera i ne tako kratkih 11 pa i 12 nedelja.
Sad opet ponavljam ako sadite od semena a ne kao magicni Arjan sa klonom od mesec dana i uvetima koje pozeli i ne bas nesto poseban ulov od 340 i nesto mokrog ali skinuto na 8 nedelja.
Necu nista da kazem nego cisto sam znatizeljan jer me ona i Mazar najvise odusevljavaju bar za sada.
Imam utisak da se Jack jos malo do istegnuo danas za najmanje pola santima
luda stvar..mada su se i njegove grancice izduzile.
Intrigira me WW..po svemu sudeci taj je feno sa amber hue fazonom i listovima kao da su posipani prah secerom u zadnjih deset dvenaest dana pa cak i moze da ne pobele.
A amber trihomi od pocetka..
Dosta stabilna biljka..svidja mi se kako raste i deluje malo ljutnikavo ali nista strasno.
Izgleda da joj prija par stepeni nize iako su i sami oni usporeni upravo zato.
Jao bas sam se raspisao..al sam se raspisao
kao ona bucmasta klinka jaoo pa ja sam se zaljubila
Bas je opaka.
Vidim da niko od relevantnih po pitanju grova pa i manje relevantnih nema neke primedbe.
Dal je to dobro ili lose..videcemo.
Dobile su pola doze full palete BBiza i tenpomat opet ukljucen.