presadio sve preostale u begove 10l, zalivene sve biljoze sa po otprilike, manje vise 2l svaka, 3% hidrogen, 3ml po litru vode, sa spustanjem ph na 6,3-6,4 (jedino te to nisam konsultovao, nadam se da to nece da napravi neku, po koren losu, hemijsku reakciju h2o2 i ono sredtstvo za spustanje ph).. zatim isprskane biljoze armadom, 1,5ml po litru, pa zatim boks iznutra, pa nakon pola sata vratio biljoze u boks, i isprskao boks spolja i celu sobu.. i tada je gamad pocela da se pojavljuje, nije ih bilo mnogo, R.I.P.
posao je trajao poduze, pa sam na kraju ostavio da odspavaju sve do sutra uvece, kad planiram da im startujem 12-12.. sutra cu takodje i da opet prskam po sobi i boks spolja, a tebe bih zamolio sledece.. posto je u pitanju prigradsko mesto, da ne kazem selo, tu ima gamadi, mozes misliti, ima je svuda, ali tu posebno.. slaba je kontrola za da ulete u kucu, na toj sobi je otvoren prozor, ima mrezicu, ali kapiram da oni najsitniji mogu i tu da prodju.. mrezicu i oko prozora spolja sam naprskao, sutra cu opet jos jaci rastvor, ali mi treba nesto sto bilo unutra i sto bi ih teralo odatle? takodje, na ulazu u tu sobu styoji zavesa, nju sam isto naprskao, kapiram da ce potrajati insekticid na njoj, ali ne znam kako on funkcionise, da li ih tera ili ih roka samo ako tu stanu? eto, nadam se da kapiras sta pokusavam da pitam, hocu sto bolje da se osiguram na sve moguce nacine.. takodje, reci mi jel mislis da je potrebno da pospem i povrsinu zemlje peskom, da iako ne znam kako bi neko uspeo da prezivi ovaj danasnji genocid, sprecim i tu mogucnost da opet poleze jaja.. a zemlju svakako planiram sad doooobroo da isusim, dok biljoze ne pokazu da su zedne, vodu niti bilo sta drugo dobit nece