moze Amiksol,uzimaj nepitaj nista,cuti samo moze sto je jeftino i srcu je drago.Salim se malo,biljke za razliku od životinja, imaju sposobnost da sintetišu sve aminokiseline. Za sintezu im je potrebna velika količina energije, pa u stresnim situacijama kao što su suša, mraz, grad, visoke temperature, napad bolesti i štetočina, sinteza bude smanjena ili onemogućena. L-Aminokiseline koje se nalaze u preparatu Amiksol su biljnog porekla dobijene mikrobiološkom hidrolizom .Nije los preparat isto radi posao.Njega stavljas 1,5ml na 1l vode,kao sto sam ti rekao 3-4-5 zalivanje kad ti padne samo ga neEvo maloprije iso pogledat nigdje tog aminoflexa, a od jeftinijih samo ovo..
masaj sa plantelom,ili kad ti padne sa slavolom ili sa cistom vodom i to je to.
Ubo si ga odlicno,sve po instrukcijama,to volim da vidim ,kad se prati,slusa i upija znanje.Evo je podsisane:
Nemoj za sada da diras nista odbacice ona sama to kasnije,videces za sada joj jos treba.I ostala su mi dva veca fan lista, jedan je poceo isto lagano zutiti a drugi je ok samo zaklanjaju dosta svijetlosti pa ne znam jel ih trebam skinuti:
To se trazi,vidis kad se polako zaliva kako drukcije pije,sad ima i da zivne.Ostavi sad na 0,8l bese drzimo jeli,onda cemo uskoro povecati za 10 dana,videcemo od situacije.Zalijevanje je proslo lijepo i polako, sve je popila u par navrata kroz 20-ak minuta s tim da je kod zadnjeg sipanja procurila u posudu i trebalo je jos nekih 20-ak minuta da taj visak(po procjeni nekih 0.1ml) pokupi nazad u pot.
Klonove stavi u vodu odseci sve to donje lisce samo vrh ostavis i par tih listova okolo,idi nabavi nekli cloner prasak,tecnost,gel nebitno to je jeftino 2-3e je ili idi niz ulicu negde ili u prark prosetaj nadji granu od vrbe pa ti kazem kako da napravis domaci kloner.Pa sad ti vidi sta ti lakse.
Nemam pojima pravo da ti kazem,ja tako ne biram prehranu.Vidi uvek odnosno gledaj NPK koji je,znaci kad vidis npk da je ovog tipa-7-5-9,10-5-,12-4-6,5-3-6 i tako nesto gde vidis da je N visi od ostalih odnosno od PK znaj da je to za vege,e sad kad naidjes na NPK tipa-3-5-7,4-7-6,2-4-5,gde je N manji znatno od ostalih jeli PK to ti je za cvat.To su ti neke osnovne smernice koje bi ti ja rekao i ako mogu da napisem sad pola stranice samo oko prehrane pa da te ne zbunjujem a ako hoces jeftinu prehranu onda tako biras pa dodje ovde pa onda uklopimo zajedno ja vidim sta kako koji je postotak NPK gde je tu fosfor gde kalijum i tako,dali je oraganik ili mineralno,to je tako kod jeftine prehrane.E sad imas ti babaroge od prehrane tipa Hesi,AN,plagron,Canna,biobiz i tako neke skuplje varijante organik koji su zaista ekstra.Ali eto ja eksperimentisem sa svim i svacim,i onda primetio si da mogu da prilagodim prehranu svacijem djepu a da bude to normalno i pristupacno.Nemaju svi novca da odvoje za dobru prehranu pa ja eto onako skromno savetujem sta umem i znam za nesto malo para a da cisto se moze izvesti pre svega jedan zdrav grow do kraja,jeli.Kad ja u razgovoru sa clanom vidim da on insistira na dobroj prehrani pa me pita sta i kako ja uvek preporucujem Hesi reecimo koji je znatno ali bas znatno skuplji.Ja recimo u vege xemijam sa svim i svacim od jeftine prehrane e kad vec udjem u cvet tu prelazim na Hesi recimo komplet,ubacim tu i tamo po neki put neku xemaru od jeftinijih preparata ali iskljucivo ako trebam brzo da nadohnadim N recimo pa ljuljnem nesto mineralno da povratim bioze.Inace u out sve su mi jeftina prehrana od pocetka do kraja tipa fitofert,fericom,plantela itd.Hvala na objasnjenju kralju!
Evo sta je danas bilo u ponudi. Valjal ovaj Green Garden?