bigi, imas gore moj prethodni post, ali imam i apdejt.. lerma me tera bas jako ove godine.. znaci imam gnata, nma puno crvica u posudama, i to je sad tek krenulo, znam jer sam to proveravao posle svakog zalivanja, jednom mi je grow zbog te gamadi propao (mentor raniji me lose posavetovao za preparat i sprzio sam biljke).. a spazio sam i dva crvena pauka na jednoj biljozi, apsolutno mi nije jasno kako je to moguce, jer prvo, svakih par dana sam prskao i u boksu i van njega, sprej protiv letecih i sprej protiv gmizucih insekata, plus sam same bilje par puta tretirao neopiroksom onim.. bilo kako bilo, sad sam isprao tacne, i naprskao malo neopiroksa na tacne, a i po povrsini zemlje, sta mi je ciniti, znam da ima organskih varijanti, i rado bih i to, ali samo ako je nesto sto mislis da ce da upali sigurno.. ako ne, daj neku hemiju preporuci, da resim to i da se ne muce vise, i ovako im se svasta izdesavalo.. temp u boksu i dalje 30, vlaga 67, nadam se da se sto pre prosusi zemlja, kao prvi i osnovni korak protiv gamadi mrtve i proklete
oduzih post, znaci imam
- crvenog pauka (dva nasao, ne bi ni trebalo da ih ima vise, al de znam)
- gnata (samo gmizucih malo u tacnama, nisam video da ista leti jos)
slikao sam i detaljnije stanje biljoza, pa ti kacim kasnije ako ustreba, dok ih risajzujem itd.
H E L P
oduzih post, znaci imam
- crvenog pauka (dva nasao, ne bi ni trebalo da ih ima vise, al de znam)
- gnata (samo gmizucih malo u tacnama, nisam video da ista leti jos)
slikao sam i detaljnije stanje biljoza, pa ti kacim kasnije ako ustreba, dok ih risajzujem itd.
H E L P