nista strasno mozda si je malo pecno prehranom,sta si davao u zadnje vreme od klope i koliko cega,a moze da bude i nedostatak fosfora ali blagi oblik.samo na ta 2 mesta se javlja to
nebi bilo lose da krenes onda sa nekom prehranom to ti onda negoduje fali joj fosfora,to izbalansiras odmah ishranom.Imas razne brate jeftine prehrane sto dobro rade u out evo ovako nesto ovde moze kod ferica uzeti samo grow i bloom,pa od fitoferta za vege a za cvat i plus aminoflex i imas bombu za out uz slavol i ova tri preparata od fitoferta ili racimo planteluOd prehrane nista,
odlicno si postupio,odmah sledece zalivanje rokaj dozu ipo da vidimo kako ce odreagovati ,znaci plantelu list sad koristis u vege i ides jedno zalivanje voda jednom posle ako fino odreaguje na dozu ipo posle rokas duplu dozu i ides ritam-klopa,voda,klopa voda i naravno slavol stavljas imzedju klope znaci kad ide cista voda njega rokaj 15ml na 1l vode slobodno.Ali bi ti stvarno savetovao da nadjes onaj aminoflex pa da ga ukomponujes sa slavolom e to ti je onda bomba-tomahauka za out,jeftina a radi posao bruka.Opusteno bigi vec sam ja spremio plantelu list nego sam hteo da se konsultujem sa tobom
Ja sam ga radio samo direktno u zmelju 3ml na 1l vode u indoru a u outu 6ml na 1l vode.I samo za vege.fitofert liqvid jel moze zalivanje direkt u zemlju
pa sam ti reko da ne brines.Bio si upravu malene su se dobro oporavile
Dobro,nemoj sad da cupkas svaki cas jbg,ili ocupaj jednom pa ih ostavi pa cemo ostalo kad udjemo u cvat i raditi lolipop svakako.jutros smo radili gimnastiku i prorijedili malo one velike listove sto su aman imali i povreda i poceli kao trunuti Operacije su najbolje
Sta je bitno sledece zalivanje povecavamo vodu na 1,5 i ide sve bez tnt p[osto si im adao sad pola doze nek odmore malo,e onda tamo cemo opet ukljuciti tnt full pa onda pola doze pa voda i tu ce negde da ih vec prebacimo na cvetanje.
ne obrnuto ides,znaci sledece zalivanje BEZ TNT,samo root i sta jos tamo stavljas nebitno to ti je 1.zalivanje,pa onda tek kad se osusi supstrat ides kao sto si rekao -2.zalivanje full doza tnt-3.zalivanje pa onda pola doze tnt -4.zalivanje voda cista,kapisko senjore.Znaci Slijedece zalivanje full TNT pa zalivanje broj 2 pola doze. pa trece zalivanje bez tnt.a?
zaljevao sam ih kako si rekao sa pola litre,mozda 6dl. na koliko da povecam vodu?Sa koliko vode ih sad zalivas,vodu moramo povecati a poceti zalivati na 4 dan bas ti se zemlja dobro odvaja od pota a i idu topliji dani.
Koje bese ono jacina ti je sijalica i na koliki je sad razmak od od vrhova bioza.
malo si ih pecno ali nista nemari sad sledecu turu zalivanja idi samo sa rizot i definitivno vody da povecamo.Ph jel kontrolises.
Imas mozda blagi nedostatak cal-mag ali dok mi ne kazes kolika je razdaljina izmedju refletora i bioza pa ti kazem tacno onda sta i kako i sta ces raditi dalje.Ti si rekao da imas ceo set jeli bese od canne,tako.
ne menjamo na 4 dan,jel ces ujedno jeli i promeniti rezim na 12-12,sta sad imas trenutnu o boxu koliko foto koliko autosa ili sve su foto de me podseti i cesce svracaj u kutak bar sad kad udjemo u cvat na svako zalivanje se javi.
Za proklijavanje menki ti je idealno izmedju 20-24c stim da nepotapas puno menke ,cisto odrzava vlaznim vatu ili maramicu scim vec radis sve jednoje i da neprolazi svetlost kroz maramicu.
De mi polako odgovori na sve sta sam te pitao pa idemo dalje.Ovu zemlju sto ti se odvojila od pota malo ih prstima gurni do pota da ne prolazi svetlo na koren.
vodu odmah povecavas na 1,5l i prati dal ce da iscuri i koliko.zaljevao sam ih kako si rekao sa pola litre,mozda 6dl. na koliko da povecam vodu?
600w drzis na 70cm minimum od vrhova pa cemo posle spustati da vidimo prvo sta ce da kazu.sijalica je 250 MH ali sada idu na 600hp5 sto ce ih jos vise isusit tj brze.
sad cemo na 4 dan zalivati stim stocemo postepeno povecavati vodu a ostati za sada na 4 dan do daljnjeg.ali posto je bilo svakih 6 dana onda je to bilo rijetko jbg.
Sad okrenes na florest i boster full dozu i pola doze tera vege,rizotonik izbacujes.Rizotonik cemo dati jedno pred lolipop tamo oko 2 nedelje cvata.da komplet od canne imam.
sad se javljaj na svako pre zalivanje dok neuhvatimo ritam i da vidimo kako ce odreagovati na prehranu.moze,javit cu se cesce. javljao sam se dosad svako zaljevanje
svega sa pola litre samo i ne cesto mozda na 5 dan,sad dok ne izbije bioze po malo prskaj od gore dva puta dnevno cim se otvore kolidioni zali sa o,5l sa rizotonikom i izregulisanim ph,slike obavezno kad izbuju mi posalji.2 imam autosa koju idu van,kako cesto da njih zalijevam? sada je proslo 2 dana otkada sam stavio klice u zemlju.
jel ti je 100w na ispuh jeli,imas li koji vent za simulaciju vetra.temperature su ogromne brate,stavljam 100w ventilacije u veci box od 600w jer ga necu moci ohladit nikako.
Ok,voda ide na litru i pol,sija na 70 cm.vodu odmah povecavas na 1,5l i prati dal ce da iscuri i koliko.
600w drzis na 70cm minimum od vrhova pa cemo posle spustati da vidimo prvo sta ce da kazu.
sad cemo na 4 dan zalivati stim stocemo postepeno povecavati vodu a ostati za sada na 4 dan do daljnjeg.
Sad okrenes na florest i boster full dozu i pola doze tera vege,rizotonik izbacujes.Rizotonik cemo dati jedno pred lolipop tamo oko 2 nedelje cvata.
sad se javljaj na svako pre zalivanje dok neuhvatimo ritam i da vidimo kako ce odreagovati na prehranu.
svega sa pola litre samo i ne cesto mozda na 5 dan,sad dok ne izbije bioze po malo prskaj od gore dva puta dnevno cim se otvore kolidioni zali sa o,5l sa rizotonikom i izregulisanim ph,slike obavezno kad izbuju mi posalji.
jel ti je 100w na ispuh jeli,imas li koji vent za simulaciju vetra.
Javljaj se samo redovno i bice sve ok,jbg idu topli dani.
drzimo do daljnjeg na 2l pa cemo u cvat povecati na 2,5l.Isti razmak zalivanja tu nista nemenjamo samo vodu povecavamo.ove u saksijama po 20l sa po 2l (taman im bilo, pustile su do pola tacne, i posle 10 min su povukle i to)
nista im nece hvaliti ali imas male lajt burnice,za sada nista strasno a stacemo u cvat kad udjes ima da ti se uduplaju.skocila na 34 a vlaga spala na nekih 25..
super.flusovana samo sa 1l jer je bila gladna,
brate vidim sve mi je jasno,prebacuj odmah na 12-12 inace ce biti haos,ima da ti izrastu bruka a onda rizukujemo LB,i ovako ih vec imas tu i tamo ali nista strasno za sada.e sad ovako, svetlo je na 80, i imam fore da ga popnem mozda jos 15 cm u boksu, do venta, mada tu tek treba da dodje karbon filter, ne znam ni tih 15 da li imam..
bice da moramo da ih prebacimo na 12-12,kasno si poceo sa lst pa otissle u visinu,nema veze ako bude problem cropovacemo grane.od 6 uvece do 6 ujutru i kapiram bice podnosljivo za temperature, koje ce tek da rastu
kazem ti blagi lajt burnic imas a mozda smo je i malo pecnuli klopom,da ne bih gatali sta i kako prebacuj ti to na 12-12 i sledece zalivanje svima voda cista i onda pakujemo prehranu za cvat.kao drzim sve pod kontrolom, ali ako imas sta da dodas, pucaj.. i reci mi sta je s ovom, gladna ili ph, to je sad pocela da izbacuje..
tako je.Da ponovim,2 puta idemo s prehranom pa voda?
moze tako.,a tajemer ce gasit 50w kad se ugasi zarulja i ostat ce 28w preko noci.
1,5ccm je sta brate 15ml mislis to je ok po litri.I daj neke slike da ih opet vidim.Big druze evo flasa bele boje ja sam stavljao po 1,5 ccm po litru bilo me strah da stavim vise
ne mozes nista da napravis lose,rokaj slavol svako drugo zalivanje,odnosno tacnije ja kad radim indoor slavol stavljam 10ml na 1l vode a u outu rokam po 15ml po litri vode.se stavlja Slavol ako ga vec djubrim Biobizzom . Da nenapravim nekakav karambol.