.Mislim da sam plantelu list bzvz uzimao, jer u zemlji ima hrane za 3-4tj a one su tek 10 dana u njoj.
Nisi bzv uzimao,nego ces ovako.Slobodno ti kad navrse 15 dana u toj zemlji rokni pola doze plantele jednom i onda cemo drugi put jos pola doze kad pokazu prve pistile,pa tek onda cemo ukljuciti plantelu cvet u prica.Uradi tako i videces zbog cega,sigurno sve provereno.
slavol(svako drugo zalijevanje dajem)
Slavol obavezno svako drugo zalivanje znaci 10ml na 1l vode do kraja tako teraj.
..Htio sam te pitati za onaj aminoflex od fitoferta, mislim da sam vidio da ima za kupiti, pa da mi kazes kad ga mogu koristiti..
Jedan jako dobar preparatic a jeftin,svega 250ml ti je dosta iha ima da ti traje.Njega rokas 2ml na 1l vode svako trece zalivanje ali pazi-gledaj da ga koristis recimo kad dajes cistu vodu odnosno slavol kad ide e onda sa njim u kombinaciju ekstra radi,sad mozda ti i nepadne svako trece zalivanje posto ces kasnije i cesce hraniti ,bitno je da ga nemesas sa plantelom pa ti gledaj nekako ga uklopi, ima da se preporode cure,njega isto vozis do kraja znaci svako 3 zelivanje ili kako ti padne moze i 4-5 nije bitno on se nedaje cesto a kad se da bas dobro radi.Ojaca imunitet i same te amino kiselinu u njemu su jako dobre za bioze.
hoce biti problem za korijen ako sad zabijem u zemlju stap da ih povezem za zastitu od vjetra malo?
pa moze da bude malo da iscepas koren razvio se on znas vec,ti zabodi na ivicu pota stapove pa vezi kanapom nekim,ja mislim da ce onda biti ok.Vidim stavio si seno-slamu sta je vec,to ce pomoci da znas da se sporije susi supstrat.
Ne zamjeri druze, prvi grow je i treba dosta za skužiti, polako ja to jedno po jedno sređujem.
ma sve super,meni je milo kad vidim da se covek trudi i educira,znas onda i ja imam vise volje a lakse mi da objasnim onda neke detelje.
Prehrana - Substral gnojilo za vegetaciju i cvijet, na 2l vode 1 čep 10ml.
Vidi ova prehrana prva gde je NPK-7-3-5 to je vise za vegetaciju jer ima veci postatak kisika.Koja je vidi sad idealno vreme da das jednom ,znaci na tranzaciji vege i cvetanja,kada je biozi najvise potrebno kisaka jer one sad obicnu u tom stadijumu prve 2-3 nedelje cvata najvise porastu,pa treba sve to ipsratiti.Nemoj da meris na cep nista,kupi spric u apoteci koji meri do 10ml i lepo znas sta doziras.Daj ovu prehranu sad odmah jednom svega 8ml na 2l vode slobodno i to je to za delje ti pisem sledece:
Danas idem kupiti Substral za cvjetanje, jedino to imam dostupno sto sam trazio. Evo svojstva:
Dobro ako je tako onda sta da se radi,kupi.Ali da znas u buduce kakvu prehranu da trazis,znaci gde je mani N u odnosu na PK,primer -3-6-9,4-7-7,i tako nesto kapiras,sve sto ima vezi N kao ova prva prehrana to uglavnom ide za vege jer ima veci postotak kisika.
Imam i Slavol, de mi majke ti objasni sta da radim i koji rezim cega, nisam te stvarno ovo dosad ispitivao, pomagaj
Slavol dajes svako drugo zalivanje 10ml na 1l vode do kraja tako,njega mozes inace da mesas i sa mineralnin i oraganik prehranom nema nikakave veze to su samo bakterije.Njega mozes vec davati od 7-mog dana zivota bioze pa sve do kraja.
Bojao sam se zaliti sa litar vode odjednom(kamoli dva litra), na hiljadu mjesta sam procitao "istruhnuce korijen"..
Pazi da se razumemo nesto,ja sam mislio na veliku biozu da zalivas sa 2l,kapiras,ne mozes ti malu biozu tretirati sa tolikom vodom,naravno da ces je ugusiti.Logicno je buraz,manja bioza manje vode-veca bioza vise vode,znaci sad tu veliku zalijes sa 2l i pratis koliko ce da iscuri i za koliko ce da popije,stim da polako zalivas nista naglo,zalijes koj decilitar pa sacekas min pa opet i ssve tak
nu malu mozes slobodno da zalivas sa 0,8 ili 1l maksimum,a one bebice ne vise od 0,2-0,3l.
Sta ti nije jasno pitaj opet.