evo skupih i ja par komada
Tri miša
Tri miša sjede za šankom i piju tekilu.
Prvi miš strusi tekilu, lupi cašom o šank i kaže: 'Ja sam toliko hrabar da svaki dan otkinem malo mišjeg otrova i žvacem ga, tek da budem high.'
Drugi ga miš pogleda, strusi dvije tekile, lupi cašom o šank i kaže: 'Ja sam toliko hrabar da svaki dan odem do mišolovke, dignem precku i malo se bildam na njoj. '
Treci ih miš pogleda, strusi tri tekile, lupi cašom o šank te krene prema vratima. Dva ga miša u cudu gledaju: 'Kuda ceš ti?'
'Idem poševiti macku.'
Stipe madionicar
Otišli Stipe Mesic i Vladimir Šeks sa suprugama na svecanu veceru u Bijelu kucu koju je uprilicio George Bush.
Poslije aperitiva i kratkog govora u salonu, domacica ih sve pozove u blagovaonicu za veceru. Kad tamo zlatni pribor za jelo i zlatni tanjuri.
Nisu još ni sjeli kako treba, a Šeks vec maznuo jedan veliki tanjur i stavio ga ispod košulje.
Vidjela to gdja. Milka, pa kaže Stipi: "Stipe, eno ga Šeks maznuo zlatni tanjur. Hocu i ja jedan!"
Stipe se pocne vaditi: "Ja da kradem tanjure po Bijeloj kuci?
Hajde, molim te..."
Milka ni da cuje: "Hocu jedan tanjur, pojest ce mi Ankica živce kada se vratimo u Hrvatsku."
Razmišlja Stipe, što ce, nema mu druge nego da i on mazne jedan tanjur.
Ustaje, zamoli nazocne za malo pozornosti i pocne:
"Cijenjeni uzvanici, možda vi to neznate, ali ja sam prije nego što sam postao politicar i predsjednik Hrvatske bio madionicar.
Prisutni se iznenadeno pogledaju, a Stipe nastavlja: "Sada cu izvesti jedan od mojih omiljenih trikova."
Uzme jedan zlatni tanjur sa stola i nonšalantno ga stavi ispod košulje.
U blagovaonici muk, Stipe se miran zakopcava i kaže: "A sada molim vas, pogodite gdje je tanjur?"
Svi upere prst u njega, a Stipe ce šaljivo uz lagano uzdignutu obrvu:
"A ne. Kod Šeksa je."
Koala i joint
Koala sjedi na drvu kadli prode gušter. "Ej Koala! Što radiš?"
Koala kaže: "Pušim joint, dodi gore i probaj."
I stvarno... gušter dode gore te zajedno popuše još par džoksi.
Nakon nekog vremena gušter postane žedan, te rece "Idem do rijeke da se pošteno napijem"
Buduci da je bio mali gušter urokan k'o slon, previše se nagne nad vodom i padne unutra.
Sve to vidje krokodil, odmah priskoci gušteru u pomoc i spasi ga iz vode: "Pa šta je pobogu s tobom?"
Gušter mu objasni, da je s Koalom popušio par jointova, da je bio žedan i da je krenuo prema rijeci popiti malo vode.
Krokodil odluci da ode do koale u šumu, gdje nade koalu kako upravo uvlaci zadnji dim posljednjeg jointa.... Krokodil zavice: "Hej, ti!"
Koala pogleda s drva i zacudeno vikne...
"Jebate stari!!!!! .......Pa koliko vode si ti to popio?!!"
Narkomani
Sjede 3 narkomana za stolom.
- Prvi uzeo kokain, drugi heroin, treci travu.
Ovaj prvi povuce prvu dozu i kaže:
"Mene je Bog poslao da imam najbolje aute, sve žene svijeta i sve naj."
Na to ce drugi:
"Ne, mene je Bog poslao da imam sve najbolje na svijetu."
Onaj treci...šuti, šuti, a zatim povuce dim i potpuno opušteno kaže:
"...nisam ja nikog poslao."
Air Bosna
Putnici u avionu su vec sjedili na svojim mjestima kad je ušao prvi pilot, Mujo, s crnim naocalama na ocima, cvrsto držeci uzicu svog psa za slijepe. Pas ga je odveo u kabinu. Putnici su se zacudeno gledali, ali su i dalje mirno sjedili na svojim mjestima.
Ubrzo potom ude drugi pilot, Suljo, takoder s crnim naocalama na ocima, obazrivo pipajuci svojim bijelim štapom po avionu i ode prema pilotskoj kabini.
Putnici zbunjeno sjede na svojim mjestima kao prikovani.
Ubrzo se upališe motori i avion pocne rulati po pisti.
Putnici su prestrašeni, avion divlja po stazi, oni do prozora ugledaše mocvare koje pocinju tamo gdje se pista završava i cvrsto se uhvatiše za svoja sjedala.
Avion se sve više približava mocvarama i putnici su sve više uplašeni.
Kada je avion stigao blizu kraja piste i mocvara se opasno približila, zavlada panika i svi poceše vrištati.
U zadnjem trenutku avion se podiže od piste i uspješno poleti.
U pilotskoj kabini: "Jebo te Suljo, jedanput ce putnici poceti kasno vrištati i svi cemo otici u pizdu materinu!!!"
Iscrpljen od seksa
Uciteljica upozorava dake da ce sutra biti pismeni zadatak iz matematike i da nitko ne smije izostati i da nikakva lijecnicka i druga opravdanja nece pomoci. Perica pažljivo sasluša i pita:
"A što ako budem iscrpljen od seksa?"
"Ništa, Perice, pisat ceš drugom rukom", odgovori uciteljica
Savjet
Autobus ide po velikim strminama, putnici
uplašeni i vodic ih pita je li ih strah.
"Je!", odgovaraju oni u glas.
"Onda radite isto što i šofer!"
"A što on radi?"
"Žmiri!"
valjda nije previse