16.9 stavljena na cvjetanje, 19.9 krenuli prvi pisiti pa ću od tada i početi računati početak cvjetanja, sveukupne dane života vise ne racunam, nekako mi se čini slab strech, ali polako guraju prema gore, mislio sam da će buknuti ali očigledno slabo, sve dok cvjetovi rastu nemam razloga za buniti se. Lolipop ću odraditi nakon 25og dana cvjetanja(sad u Nedjelju). Držao sam ih na vege hrani prva 2 tjedna, sad sam prešao na hranu za cvjetanje, pratiti ću tablicu preporuke od BioBizz-a i tako svaki tjedan povecavat mililitrazu hrane sve dok ne dođem po njihovoj tablici do 8. Nedjelje i zadnji tjedan ide samo voda(racunam da će u tome periodu biljoze vec biti pred kraj). Parametri u boxu su super, dnevna 26-27( pročitao sam da u vrijeme cvjeta nije poželjno da se cvjetovi “peku” na velikoj temperaturi pa se uvijek trudim održati tu temperaturu u boxu), dok je noćna 21-22, upalim grijanje u sobi gdje mi je box da temperatura ne pada drastično ispod 21. Vlaga je preko dana 38-43%, po noći se pali odvlaživač jer sam primjetio da ide do 47-48%, odvlaživač radi van boxa tako da je noćna 40-43%, probao sam testirati unutar boxa ali zbog prejakog odvlazivaća drastično spusti postotak vlage tako da sam našao zlatnu sredinu. Defolaciju vršim 1x tjedno ali sad nakon lolija neću vise ništa dirati, ide još mreža unutra, samo hrana i praćenje parametara, ostalo ću sve prepustiti prirodi neka odradi svoje do kraja cvjeta. To bi bilo to za ovaj update, budite mi dobri i čujemo se u narednih 10 dana. I da ne zaboravim napomenuti da je LED na 50cm od vrha, na 80%, koristim PPFD/DLI aplikaciju na mobu da provjerim(ne znam koliko je odstupanja) ali sve je u zelenom, znaci granici normale.
6.10- ( SREDNJA ) - 17. dan na 12/12 režimu, također prvi put dobila hranu za cvjetanje, još uvijek pije 4L vode sa 10% runoff-a. Nakon hrane cvjetovi bas “buknu” prema gore, grabe kao da nema sutra.
11.10- ( SREDNJA ) - 22. dan na 12/12 režimu, popila 4L sa minimalnim runoff-om
8.10- ( VELIKA ) - 19. Dan na režimu 12/12, dao 4L i imam sta vidjeti, nema opće runoff-a, odem smiksam dodatno još litru i tek nakon toga možda 15% runoff-a.
13.10- ( VELIKA ) - 24. Dan na režimu 12/12, popilas 5L
Odrađen lolipop, prvo iskustvo u životu pa ako netko ima nešto za nadodati, neku kritiku ili nešto da znam za idući put bilo bi mi drago!