Nemoj da vozis navaren !

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
21.12.2015
21
18
3
podrum
Alal vera,voleo bih da mogu da se pohvalim takvom kolometrazom. Pogresno si razumeo,ili sam ja tebe. ?
Verujem da nas ima jos sa sporijom reakcijom i sl, ali je to tesko priznati sebi.
Alkohol ne zelim ni da pominjem jer je forum o vutri,a rakija je veliko NO .
Evo provjerio, nije ekvator 64tkm kolko sam mislio nego 40tkm, to je onda 3+ kruga. A i sa 64 mi matematika nije bila dobra haha
Ne znam što se nismo razumjeli, nisam striktno ni odgovarao tebi, više dodavao na temu.
A što se alkohola tiče, opet postoje razlike, nije isto rakija i pivo. Jedno pivo je legalna razina, možda 0.3 i to odgovorno tvrdim da me čini boljim vozačem, kao i vutra, tj. ne vozačem u striktnom značenju riječi, preciznije je reći da sam bolji sudionik prometa. Kao, ne poboljšava mi mogućnosti, ali se opustim, uživim u vožnju, slušam mjuzu, osjećam krivine i uživam u pokretu. I manje me sekiraju glupi vozači oko mene. Inače bi se mislio o računima, zveckanju u desnom kolu i kolko će to koštat da se popravi, svađi na poslu od jutros, ili što već se nakupi od sranja, nikad ih ne manjka.

masan head

Aktivan Član
27.03.2012
813
16.593
333
Postovani kolega @Ćyro nismo se razumjeli bas mi smo kolege, kako ovdje tako i na cestama, takodjer u kamionu svaki dan kao npr. Actros i Atego pa onda tgx uglavnom pretezito tegljaci s i bez prikolice ponekad tgs 420 za kontejnere. Takodjer slepere ne vozim, mogu sutra ali me ne zanima... Htio sam reci da i ja vozim sasvim normalno kada sam naduvan ali na radnome mjestu ipak volim biti trijezan sve dok ne izbacim karticu van iz taha a inace pretezito i jesam naduvan za volanom u privatnome autu i nikad nije bilo problema barem za sad. Sigurno smo se barem jednom culi kod tete Dubravke u emisiji, tko zna...

• Sviđa mi se
Reactions: Igorče

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Svi smo mi mi u neku ruku kolege i braca,dal po hobiju,dal po volanu.
Najbitnije je postovanje i razumevanje,kao i vozacka kultura,za koju pretpostavljam da svi imamo,jer ona ide uz vutru.
Ako neko ima neku anegdotu,navaren u voznji,neka desavanja nova,nek podeli dmsa nama. Razumemo svakoga :let:

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Evo danas sta mi se desilo,krenem u 6 da radim,ali nenaspavan,nema posla,super. Dunem malo da me podigne i parkiram se na taxi stajaliste,muzikica,kapci otezali,blaga nirvana,kad upada baba,jel moze?. Rekoh moze i krenusmo mi lagano,kad vidim ja da sve manje vidim i teze,spava mi se,zmuri mi se,nije mi dobro,jedva stigosmo. Vidim ja da cu da poginem nastaim li da radim i iskljucim se,odspavam 2 sata,izadjem na ulicu,ko nov. Sve extra,poceo i poso. Posle trece voznje meni djavo ne da mira pa zapalim malo. Ovog puta me stvarno podigla,izosttila mi cula. Krenuse voznje i sve bez greske. Ne gubim se po ulicama trazeci broj i sl. Necu da se dodajem,ali nekad moze,kad se kockice sklope... Pozdrav iz kishovite Shumadije

04.09.2024
12
25
13
34
Dobri ste ako mozete voziti navareni, meni to evo i nakon 7 godina buksanja i dalje ne ide.
Racunam da sam do sada presao preko milion kilometara, sto sa B, sto sa CE (vecina)::ludak::::ludak::
Vozio sam kolegicu poslije druskanja doma, 30km od mene, taman se opustili i ona se sjeti da ide na posao za 4 sata :fuck::fuck:
Tih 60km u oba smjera je trajalo 2h cca. S obzirom da smo bili u autu od 450+ks, trebalo je trajat duplo manje, kao inace :D:D
I od tad, vise ne sjedam za volan dok nisam čist u glavi 1/1 :p:p
Da me BAG skine navarenog, mislim da bi pao u komu od šoka taj tren :D::sex::

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Ima li jos neko neku digodovstinu koju je imao dok je vozio,a desilo se zbog vutre?
Evo ja se privikavam da varim i da vozim po gradu,nije lose,ali cesto zaboravim koji je broj pa odem do kraja dok ne ukapiram :rofl:
Kusur me zeza mnogo,nikako ne kapiram kako da ti vratim kusur na tvoj nacin,a moj je neispravan,meni na stetu :zvezda::. Sad cekam slep sluzbu :spliff:
Mora jos par minuta na suncu da bi se pusila bez gasenja 20241009_120612.jpg

Poslednja izmena:

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
:mario:::joint2::let::clap::.
Skidam kapu,srecan put.
Ja pravim cannabuter od 2g cvetova,za jednu kafu,da me vozi do veceras. Ne radim par dana vozilo na popravci.

• Sviđa mi se
Reactions: Ćyro

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Napisano odavno,sad sam tek pustio post.
Inace dok je moj auto na popravci dobijem danas interesantnu ponudu,da radim nocu dokle mogu. Noc mi vas i neodgovara zbog terapije koju pijem ali cu malo da je korigujem da me ne usoava dok vozim.
Obzirom da nisam znao da cy da vozim napravio sam cannamaslac od 5gtrave,ne bas potpuno zrele. To je bilo pre oko 1,5 sat,vec pocinju da mi se suse usta,kupio sam kapi za oci. Maslac sam rastopio u esoresu sa cokoladom i popio oko 20:30. Sad ce te videti kako se vozi ::listomahanje:::lol::vutra::let:

• Sviđa mi se
Reactions: Ćyro
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.