Seli muz i zena u elitnom restoranu da veceraju.
Nakon izvesnog vremena u restoran ulazi ful riba, i pravac muzu u krilo: pa gde si ti ljubavi,
nema te da se javis 7 dana,nisi svratio ne pamtim, kada cemo da se vidimo, zovi me obavezno...
Ustane i ode a zena pita muza: koja ti je ova?
Muz mrtav ladan odgovara: svalerka.
ZEna zgranuta:djubre jedno, zar na moje oci, sutra trazim razvod braka, da se gonis u 3 lepe...
A na to ce muz: Ok, sutra dobijas razvod ali shvati sledece kad se razvedes:
nema letovanja po Grckoj, Spaniji,Egiptu, Havajima, Karibima,nema zimovanja na Alpima, KOpaoniku, Zlatiboru,
nema skupih kola, jahti,sopinga, skupih haljina,nakita, sminke,vecera po skupim restoranima itd.
Zena se ucuta.
Nakon par minuta u restoran ulazi njihov ozenjeni poznanik Nikola al ne sa zenom vec sa ful ribom!
Kada ga je videla, zena upita muza:Jeli koja je ova sa NIkolom?
Na to ce muz:Njegova svalerka!
A na to ce zena ni 5 ni 6: Nasa je lepsa!
Nakon izvesnog vremena u restoran ulazi ful riba, i pravac muzu u krilo: pa gde si ti ljubavi,
nema te da se javis 7 dana,nisi svratio ne pamtim, kada cemo da se vidimo, zovi me obavezno...
Ustane i ode a zena pita muza: koja ti je ova?
Muz mrtav ladan odgovara: svalerka.
ZEna zgranuta:djubre jedno, zar na moje oci, sutra trazim razvod braka, da se gonis u 3 lepe...
A na to ce muz: Ok, sutra dobijas razvod ali shvati sledece kad se razvedes:
nema letovanja po Grckoj, Spaniji,Egiptu, Havajima, Karibima,nema zimovanja na Alpima, KOpaoniku, Zlatiboru,
nema skupih kola, jahti,sopinga, skupih haljina,nakita, sminke,vecera po skupim restoranima itd.
Zena se ucuta.
Nakon par minuta u restoran ulazi njihov ozenjeni poznanik Nikola al ne sa zenom vec sa ful ribom!
Kada ga je videla, zena upita muza:Jeli koja je ova sa NIkolom?
Na to ce muz:Njegova svalerka!
A na to ce zena ni 5 ni 6: Nasa je lepsa!