Izaša Perica na balkon da popuši joint. Upravo završio prvi kad ispred njega proleti ogromna sjajna kugla.
Pomisli - baš je ovo dobro, idem još jedan da smotam , pa tako on završi i drugi kad opet velika sjajna kugla proleti.
Pomisli on: "Aaaaaa!" - idem samo još jedan.
Posle trećeg čuje glas u daljini: "Perice, sine, šta radiš na balkonu?"
"Izašo da ispušim cigaru".
"Znam sine, ali dva dana, pobogu, Perice!"
Napušen orao na vrhu litice, skroz ušlagiran i nabrijan, govori sam sebi:
"Koja sam ja faca, e..."
Zatim se sav onak nabrijan spizdi niz liticu, pada, pada i na pol metra od tla brzo zamahne krilima, poleti natrag gore i smjesti se opet na vrh litice, pun sebe kaže:
"Koja sam ja faca e, KOJA SAM JA FACA!"
Dođe drugi orao, te ga pita:
"Što radiš, buraz?".
Veli mu ovaj:
"A evo, duvam malo, oćeš sa mnom?"
I tak' se njih dva napuše, spizde se niz liticu oba, padaju, padaju i na pol metra od tla zamahnu krilima i vrate se na vrh, ful nabrijani i napušeni, vele:
"Koje smo mi face e, KOJE SMO MI FACE!"
Tad dođe medo. Pita on njih:
"Dečki, kaj se radi?"
"Duvamo malo, buš s nama?"
I sad pak njih trojica napušeni, nabrijavaju se opet, i spizde se tak' niz liticu i padaju, padaju, dva orla i medvjed. I dok su padali, pita jedan orao medvjeda:
"Medo, pa jel' ti imaš krila?"
"Paaa....ovaaaaaj...nemam..."
"Stari.....Koja si ti faca e, KOJA SI TI FACA!!"
Čuo Isus da se u Splitu jako konzumira droga, pa ode provjeriti stanje i izliječiti ljude. Dođe do neke propalice na ulici i pita ga: - Da li imaš trave?
Ovaj kaže da, a kad je Isus zaustio da mu kaže kako je to loše itd. ovaj mu je ponudi. Neće Isus, neće, ali na kraju ipak pristane. Nakon što je dobro povukao kaže mu: -Ja sam ti Isus Krist!
Na to mu ovaj odgovori: - Vidiš, jesam ti rekao da je trava odlična!
Pušili zec i vuk travu i nakon nekog vremena zecu dođe zlo i ode iz grma, a vuk nastavlja pušiti! Kad utom naiđe slon i ugleda vuka kako puši travu te mu kaže da mu da jedan dim. A vuk odgovori:
- Daj ne seri zec, dosta ti je, pogledaj se na šta ličiš!
Dođe narkoman kod doktora i kaže:
Doktore, imam dvije vjesti, jednu lošu, a drugu dobru.
Hajde, reci prvo lošu. – uzvrati doktor.
Dobra je da sam ostavio drogu.
Pa to je sjajno! A koja je loša vjest?
Ne znam gdje sam je ostavio…
Ulazi narkoman u crkvu i kaže svećeniku:
Đe si nindža. Kul ti je gajba, nego su ti posteri malo izlizani.