Tako je, trebala bi ta doza biti ok sada. Sad sam pogledao opet, sve vise i vise zuti a sljedece zalijevanje je tek za tri danapuno iscurilo kazes
Tako je, trebala bi ta doza biti ok sada. Sad sam pogledao opet, sve vise i vise zuti a sljedece zalijevanje je tek za tri danapuno iscurilo kazes
moze naravno,tu sam sve sta treba.Da zamolim za mentorstvo ako moze?
, sve vise i vise zuti a sljedece zalijevanje je tek za tri dana
postovanje pre svega druze.Neki automati - prva nedelja cvatnje.
moguce jer bila ti je bas velika vlaga,nije nista strasno daj samo gas ventilaciji na ispuh i luftiraj prostoriju.jel mislis da je ovo budj?
mozes da ali kad spavaju bioze i to odmah kad se ugasi svetlo,preventivno jeli.kontao sam i to sa h2o2 rastvorom da ih isprskam, 80 ml na 1l?
neznam koje je jacine turbina i dali si prilagodio taj filter parametrima turbine,jer fiter treba da ti ima veci protok u odnosu na turbinu ,makar malo.Moze da radi non-stop ali ja bih ga iskljucivao makar malo dok bioze spavaju cisto da odmori malo turbina,recimo na svaka 3h nek pola sata ne radi.Nego de me informisi jel smo mi ono jos u vege ili smo kliknuli na 12-12,vise sam se izgubio jureci da resimo te letace a nista nismo spominjali oko toga i prehrane.posto imam samo jedan vent za izbacivanje vazduha iz boksa, jel smem da na njega okacim karbon filter i da sljaka non stop, kao i do sad, da ne ukljucujem na tajmer ono, na svakih 5 min?
tako tako uradi,bolje i manje da povuku jer sad nesmemo jos dodavati vlagu dok se neresi tih napasti,ali daj da vidimo sta je sa prehranom i tu kako stojima,sta smo radili u zadnje vreme,lepe su one nema sta bas ih pazis ali mislim da su malo gladnjucave.jedno 10 cm, na 10ak min, pa koliko povuku,
neznam koje je jacine turbina i dali si prilagodio taj filter parametrima turbine
jaci mi je vent za malo od turbine jbg, ali to je u drugoj brzini, mogu da ga smanjim na prvu? radije ne bih, jer je to smaranje, trebalo bi da ga otvorim, premestim zice, jer po tom principu menja brzine.. boks je inace 1,5x1,5x2, posto se sigurno ne secas..uzeo karbon filter 160m³/h φ125x200, vent mi je φ125, po specifikaciji je za 195m³/h, jel to ok?
to je bilo dan dva nesto, inace ne prelazi 65, 70 maks.. ali svakako cu da isprskam preventivnojer bila ti je bas velika vlaga
pa nismo u vege, ne znam da li gledas slike od 12.06. smo na 12-12, 4 kojima se prosusila zemlja su dobile pola doze jungle juice bloom, pola voodo, ful b52.. i danas su dobile jos dve koje su se takodje prosusile.jel smo mi ono jos u vege ili smo kliknuli na 12-12
da to se secam da sam ti savetovao za koktel za pocetak cveta to je ok,e sad trebalo bi vec da uradimo lolipop znas znas za koji dan,pa sam ti zbog toga savetovao voodu da bi bio prisytan u sistemu bioze nebili joj olaksao stres.od 12.06. smo na 12-12, 4 kojima se prosusila zemlja su dobile pola doze jungle juice bloom, pola voodo, ful b52.. i danas su dobile jos dve koje su se takodje prosusile.
kako ne brate,mnogo toga smo uradili i svasta nesto pricali nebili ih spasili od ti gnatova,dobro je sto se to zavrsilo vise.Izgubili smo vreme jbg ali smo svi zajedno naucili nesto ,sto je super jbg i izasli iz toga pozitivno.posto se nesto oko mog slucaja bas gubis,
kako ne lep je cvetic,trihomi da.Ima li perspektivu ovaj vrh? Neke se tackice po listovima javljaju, trihomi jel?
super tu litrazu cemo drzati do daljnjeg 1,2l i tu tehniku zalivanja,vidis kako sad je manje iscurelo,to je dobro da znas,taj deci se brzo vrati u nju.Velika zalivena sa 1.2l dogovorene prehrane. Supstrat je bio totalno suh kao sto si i rekao da bude, tako da je bas polako pila, pola sata sam pomalo zaljevao i iscurilo je ovaj put manje dosta, mozda jedan dcl.
Ne bre kakva kanta,to ne dolazi u obzir covece,dobre su malo su onako na svoju ruku ali se da urediti.Nabavi ti odmah sutra u potragu za nekim od onih preparata sto sam ti rekao da mi njih jednom isprskamo dok nisu usle u duboko cvetanje,i resicemo svih nametnika,to se jednom tretira dva puta i zavrsena prica.Sem ovoga meni kao laiku biljke izgledaju dosta dobro - sad mozda su za kantu ne kazem nista.
jos to smanji na 30-40%,potrudi se,ili ubaci jos jedan vent unutra da puse po njima ali ono brate da ih ljulja.Ono biljke izbaci napolje da se nesto dalje ne zarazi,ne znam sta je u pitanje a ako si hteo to vec tako onda si trebao da ubacis ruzmarin ili lavandu nesto sto tera puokove i neke letace.pre desetak dana sam to resio i sada je 50-60% .
pojacaj na srednju.Imam dobar stojeci fan(radi na najsporijoj brzini) - pojacacu brzinu na srednju.
znam odlican reflektor za dve bioze da rasturis sta mozes da vadis pod njim.Rasveta 2x Cree 3590 DB bin 100W passive cooled dimmable sa custom optikom - nesto kao Optic One XL samo jos bolje.
polako dodacemo zemlju kad ih podsisamo malo, samo je ti spremi nek ti je pri ruci.Sutra dokupljujem zemlju i dodajem.
nema po malo ili zalivas ili ne,od sad menjamo to na sledeci nacin:. Trebalo bi da zalijem malo danas - treci je dan kako nisam zalivao
hvalijo joj dusika zato je rano pocela da zutu,zato ti kazes tnt full doza sledece zalivanje ali na 4 dan.Ph obavezno korigujes odnosno proveravas kad sipas prehranu pa dobro promucka i onda meris,tamo sam na listovima video od ranijih poremecaja losijeg ph to gledaj da ispravis i drzi izmedju 6,2-6,5 tu najbolje usvaja.zuti, suvi listovi na dnu
ma obicne makaze samo ih dezinfikuj alkoholom vrhove pre upotrebe i to je toMakaze za defoliaciju nemam, moram da kupim - sutra vrv.
tako je,znaci ides full dozu tnt i pola doze blooma na 1,5l i polako zalivaj sve do ivice pota,i onda pred svako zalivanje javis mi se slikamo da ja vidim ako je sve ok nastavljas sa prehrano, za cvet odnosno samo bloom.zato moras redovno da mi se javljas.Znaci sutra zalivanje, odlicno - jedva cekam da im dam TNT - znao sam da im je nesto falilo
onnda napravi domaci instekcid sto pre po sledecem receptu:Moram li da je prskam sa insekticidom tj moze li da se provuce bez toga?
nemoj ti meni ne moze kad ja znam da moze,uradi sledece po ovim uputima::O jos jedna stvar, probao sam da joj malo savijem vrh i vezem za pot ali kakvi, nece da cuje, prevelika je Ovako je fotogenicna, bas mi se svidja
ja ne koristi brate ta sranja,ja radim sa lakmus papiricima od rasponom 5,5-7ph i nema greske tu,imas dobre ph metre jbg ali kosta ju od 50e do 70e vrh,pa sad ti vidi koliko p[ara toliko muzike,jesi ti siguran da taj tvoj radi kako traba jer kako ti vidim po biljkama imao si sranje sa ph dali si to ispravio,nemoj da pisem ceo roman a los ti ph ima da ispizdim onda,jer sam te napomenuo a ti nisi nista preduzeo,ph ti je bio los i on ti je napravio vecinom problema,vodi racuna o tome.Imas li savet za dobar PH metar obzirom da imam neki zuti od 15eur vrv je kineski. I treba mi jos savet za sredstvo sa kojim cu da spustam PH posto sam kiselinu bacio u P lepu M - licna preferenca,
slusaj druze nisam ja tebe pitao kolika je biljka visoka,nego koji ti je razmak izmedju reflektora i vrha biljke koliko ima cm,kapiras.Evo i slika, malo pre sam je merio - 73cm od zemlje
Tako je,i onda sledece zalivanje ide cista voda i onda prelazimo na plantelu cvet,samo zatezi sto vise svetla da dobiju novi vrhovi.kako sam shvatio idem na 2l vode 8ml plantele vege i 20ml slavola.
videcu danas da zamenim, jos ga nisam montirao a imam racun, valjda ce zamenitifilter ti je manjeg protoka od turbine
Evo odrađeno sve kako si napomenuo, slika biljke poslije 2h:uzmi sutra 30 min pre nego ti se upali svetlo 1l vode i stavi tog za vege 7ml slobodno