Vozdra Big nabavio sam CalMag od aptusa
nabavio sam i biobiz all mix zemlju. nabavio sam i nove potove kockaste od 11l bolje mogu stati u box i bice vise prostora za biljke sad su u 6l potovima.
vrijeme je zalivanju opet i veceras cu da presadim biljcice i da povadim onr drenazne kuglice. pa sad kazi mi recept
imam i H2O2 kako koliko cega pucaj mentore sav sam se u uho pretvorio
kad ih presadis,treba da ih prehranis malo,ali prvo da ti kazeem za cal-mag njega dajes svako trece zalivanje od danas pa do kraja 70% doze samo,pto se tice prehrane samo pola doza tnt i sledece zalivanje onda voda i taman da malo se odomaci koren u novoj zemlji i onda spremamo koktela za cvet imenjamo rezim na 12-12 ako se slazes.2.5l vode ove velike nejdi vise ovu manju mikro sa 1,5l za sada.
. Znači po rasporedu je sutra 28.06. trebala biti čista voda prije ovog tretmana za vege, pa procijeni situaciju.
e ovako,kako mi se cini i secam mi zalivamo sa 1,5l vode,tako da ces dati jos jednu dozu vege ali svega 4ml i 3ml blooma zajedno,pa cemo onda cistu vodu,da jos malo poguramo taj dusik i posle smo mirni do kraja sto se tice dusika.
ja bi ih jos jednom zalio sa o,2dl vode i onda kad se osusi dobro potici presadi u out.
i onih kuglica za drenažu i njega bi ostavio u boxu.
sve ovo moze samo te kuglice nestavljaj za dreneza,to shvati pod obaveznim,moze samo sranje kasnije da ispadne ako ne napravis kako treba dreneza samo ce te boli glavu,mix zemlje i stiropopa-perlita sta imas pravis 80%zemlje 20% perlita.
nije mi baš da bacam novce na kupovnu zemlju
mozes da ali onda kad iskopas rupu tu zemlju na sajtu usitni dobro i zabodi te biozice.
Mislio sam ih zalijevati s onim gnojivom od homeogardena za vege i slavolom pa mi kažeš jel to izdvedivo vani. Također ću si pripraviti ono sredstvo od duhana, deterđenta itd. što si spomenuo na prethodnim stranicama za nametnike pa da nemam s njima problema.
moze ta za vege prehrana ali ne prehranjujes nista dok malo ne porastu tipa 4-5 sprat dajes samo slavol za out vece doza ide slavola 15ml na 1 vode i mozes svako zalivanje,pa cemo kasnije ukljuiti prehranu po dogovoru kad za to bude vreme.
Evo ti sa druge strane,jedan taj mali je otpao sam a kao sto vidis ostao 1...Jel taj lst radi samo zatezanje,nikakvo seckanje kad kazes dobijas drugu granu.
te zute listove skini od dole,lst je zamo zatezanje nema rezanje ,tamo gde rezes vrh to se zove topiranje.
prouci malo ove teme,ali pod obaveznim da si citao.
Evo i mi se odlučili da pokrenemo jedan tekst vezan sa sve tretmane biljaka... Sretno Vam bilo u daljnjem growanju i nadamo se da ćete ovdje pronaći neke zanimljive i korisne stvari... Ovaj vodić bit će podijeljen na 5 dijelova: I.) Značenje treninga II.) High Stress tehnike III.) Low Stress...
www.vutra.org
Otvaram ovu temu pošto na forumu nisam mogo nači ili se negdje zavuklo detaljan opis tog zahvata. pa volio bi da svatko ko je iskusio isprobo neka napiše svoje mišljenje ,može koju sliku i tako. Naravno ovdije je riječ o topiranju glavnog vrha .šta se time dobiva ,količina ,više ravnopravnih...
www.vutra.org
e da i trudi se da nepises post za postom.