Zato i pitam, jer mi je temp u boxu sa upaljenim svijetlima skroz izmedju 28 i 30C. Nadam se da ce izaci pod tom temperaturom.izmedju 22-25c
Zato i pitam, jer mi je temp u boxu sa upaljenim svijetlima skroz izmedju 28 i 30C. Nadam se da ce izaci pod tom temperaturom.izmedju 22-25c
,samo skine te flase gore pravis da se klica skuva,gde si to video,to radi kod klonova tako,nemoj da kompliciras ako ne trebaNadam se da ce izaci pod tom temperaturom.
cestitam,sta sad radis sa njom ide u out ili ostaje u boxu.Ženka 100%, ima jedno 5-6 pistila..
odlicno izgledaju,videcemo kolko ce narasti ne znam sve je to induvidualno a kod tebe bas pice.Nahrani ih jos jednom sa plantelom list full dozu i posle obrcemo na plan.cvet.Danas im je 31. dan a 5 dana cvjetaju..
nisu poliploid,bio sam ti bas odgovorio u onoj temi sto si pitao.Ali sam primetio da imad duplu stabljiku odnosno ako se nevaram to jepa sam mislio, da su 2 polioplodna.
flat stem,isto mutacija neka ali ne znam mnogo o njoj,a ovaj buda kao da je usao u neku fazu foxtelija mutacije znas,mozda previse svetla,nisam siguran Stan,bas dosta te pogodilo u jednom grovu tih mutacija,sad treba ispitati zbog cega,dal je seme u pitanju dal svetlo ima neke zrake koje im ne odgovara-aj ga znaj sad,ali one pice rastu sta da radis teraj to tako jebg,ali bas proci malo sta se desava probaj da skuzis i mene interesuje,a ja bi i krenuo prvo od svetla da nema neke lose zrake koje uticu,odgnetni to prvvoka sve 5 je,full pot sta da kazem ti znas posao jbg.
ako nemas filter mozes da probas sa onim gelom,stavis gel jednu supanu kasiku u alu folije na 3 mesta u groow room,pomaze kazu.Volio bih ispod svjetla jer bolje ih kontrolisem, ali sta cu sa mirisima...
Moracu out kako god razmislim, ne znam..
Sta ti mislis?
ali nemoj vise povecevati ostani na toj litrazi do daljnjeg.pa sam zalio sa 1.5l vode i slavol. Izaslo je opet dosta al ko ga jeee.
ja bi ti bolje preporucio slecede,posto je tu tranzacija sad vege-cvata treba vise dusika,prehrani je pola doze za list pola doze sa 6-8-8 sacek 24h i uradis lolilki,i posle predjes skroz na 688.loli gledaj ovako nesto da napravis ,to su moje curkeBas me zanima reakcija na 6-8-8
misljenje je da nisu u pravu,kad navrse 14 dana od flipa lepo sve odjedaret skines i zavrsis sa jednim stresom a ne da seckas po malo svaki drugi treci dan samo produzavas stres i podstices tako da predje u hemofrodita.Znaci jedno odradis to i nema vise diranja nista do kraja,poslao sam ti sliku otpirike kako da uradis,nema tu zalenja ili radis ili nje radis,sve ce ona to nadohnaditi ubrzo nece ni osetiti a budovi ce poceti brze da se pune i bolje sazrevati.Isto sam negdhe procitao istrazivajuci lolipop da li bi bilo bolje pomalo sjeckati dio po dio, primjer danas nekoliko, za koji dan i tako dalje, da dozivi manji stres, da ne osjeti najednom čitavo čerupanje listova, zao mi je stresirati toliko..
Misljenje???
uradi opet tako,samo kad se dobro osusi susptrat ne zuri,cekaj da pot bude bas lagan.I onda ces mi ispratiti koliko je procurelo i za koliko je popila to iz tacni sa 1.2l vode.Ok, 3ml 7-3-5 i 3ml 6-8-8 skupa na 1.2l vode, tako smo odredili ranije..
Poz Bigi...Jel zalivamo danas a cini mi se da je zemlja suva a videces i sam...Napravio sam,onaj domaci inkseticd sto si mi pos.recept..Jel se to razredjuje s vodom i koji razmer.......
ne ja moram tebi da se izvinim,sto koristim te skrecenice bzv i od mene,jel da.Izvinjavam se
Ne samo ga procedis i prskasd tako na svaki 4-5 dan po malo ali kad zadje sunce..Napravio sam,onaj domaci inkseticd sto si mi pos.recept..Jel se to razredjuje s vodom i koji razmer.......
moze da ,znaci 2l vode slavol bese imas nega stavi 20ml na 2 vode i sve polako do ivice pota zlivaj fino,dole stavi tacne neke ako imas ali neverujem da ce iscureti mnogo.I onda nista ne zalivas do 27 juna kad se cujemo opet sa slikama da vidimo sta kazu za dalje,znaci opet te napominjem nista hrana samo voda i slavol.Jel zalivamo danas a cini mi se da je zemlja suva a videces i sam
Ne samo ga procedis i prskasd tako na svaki 4-5 dan po malo ali kad zadje sunce.
moze da ,znaci 2l vode slavol bese imas nega stavi 20ml na 2 vode i sve polako do ivice pota zlivaj fino,dole stavi tacne neke ako imas ali neverujem da ce iscureti mnogo.I onda nista ne zalivas do 27 juna kad se cujemo opet sa slikama da vidimo sta kazu za dalje,znaci opet te napominjem nista hrana samo voda i slavol.
Ok...Nasao sam i tacnu i stavio sam....Necu vise nista raditi na svoju ruku bar dok se dobro ne naucim a ima jos doata toga za uciti...Hvala brate Bigi..Ne samo ga procedis i prskasd tako na svaki 4-5 dan po malo ali kad zadje sunce.
moze da ,znaci 2l vode slavol bese imas nega stavi 20ml na 2 vode i sve polako do ivice pota zlivaj fino,dole stavi tacne neke ako imas ali neverujem da ce iscureti mnogo.I onda nista ne zalivas do 27 juna kad se cujemo opet sa slikama da vidimo sta kazu za dalje,znaci opet te napominjem nista hrana samo voda i slavol.
Evo Anubis je krenuo :cim izbiju kolidoni
Spremno sve, zalijevam po rasporedu uskoro pa ti javim update.daj onda pola doze blooma,full dozu boostrera i p+ fuull dozu