zbunjujes me puno,da znas.Jednom si rekao da imas 6 bioza,sad imas malu od 5 dana,jednostavno ja nemogu da povatam sta radis ti zaista i koliko boxeva imas i sta kako.
ovo si mi odgovorio u utorak.
Ajde brate da lepo mi zumiramo stvari ispocetak,jer ja ti predlozim jedno ti kazes drugo,te nije haze sad imas drugu biozu,pa onda kazes u zadnjem postu haze ti je u cvetanje.Bez slika i daljeg tvog objasnjenenja sta radimo i kako ja ne znam sta da te savetujem vise i za koju biozu ti mene pitas,ili odvoji growovw pa me posebno pitaj za svaku biozu ,ovako nece ici jer ides zbrda dola,ja sad recimo nemam pojima vise sta ti hoce,non stop ubacujes neke biljke nove,te radis in te spremas za out.De brate sedni,napravi lepo updejte za svaku biozu ili box poosobno da znam sta i kako,ti si kontradiktoran postao a nigde slika i jos gore non-stop si u prici sa novim curama,daj se izreguliraj i objasni sta mi radimo uopste.
U boxu je haze,o tome pricamo cijelo vreme. Planirao sam autose za van i nisu uspjeli,rekao sam ti to. Pa sam mislio na njihovo mjesto jedan critical punch,nejde ni on,nisam siguran u sajt. Znaci ostalo je samo 6 hazeova.
13 dan je otkad su na 12/12,mrsave su i nisu se razgranale. Valjda zbog temp(31-33°C). Sad je temp manja jer nema sunca al doci ce opet. Nez dal bi to uopce terao dalje. Spominjao si neki anti stres da ces mi reci..
Na zadnjoj slici se vidi kako se jednoj listovi skupljaju kao u kanđice.
Lampa je na 65cm. Zemlja je uvijek presuha kad zaljevam 4i dan. Mozda zbog visoke temp brzo isparava. Da probamo svaki 3i?