Kasnije ću nekad palit, nisam sad u mogućnosti, al kontam da prvo dignem na neki 70cm, prošli put sam imo problema i na 60cm sa full, a i mala je. I lako sputit ak bude tražila, bolje nego da je spržim
Evo napravio sam kako si napomenuo, jučer zalivena i dns dodatno savijena također i ovi vrhovi sa strane malo razvuceni:razvuci malo i ona 3 vrha sto su ti do zida i ovaj spreda sto se vidi
Da stavim pokraj routera, da nije direkto na njemu?Skuvace ti se semenke na 30c
Evo slike od jedne bioze,one su se sprzilw tako da nista od njih a ova na donja 2lista ima malo ko da su sprzeni.Videces i zemlju pa da vidimo hocemo zaliti vcrs.Rekao si da hoces da vidis zemlju kakva je.....
jeste to je ta plantela,promenili su ambalazu,sve cool.I na svako pred zalivanje se javi da pogledam biozu pa ti kazem,dok malo ne udjes u stos.
Bigi,reko smi svako pred zalivanje da ti posaljem sl.da vidis kakva je biozaEvo slike od jedne bioze,one su se sprzilw tako da nista od njih a ova na donja 2lista ima malo ko da su sprzeni.Videces i zemlju pa da vidimo hocemo zaliti vcrs.Rekao si da hoces da vidis zemlju kakva je.....
Bigi,rece da svako pred zalivanje da ti posaljem sl.da vidis kakva je bioza dok malo ne udjemmu stos a na suncu dans gornji listovi su bili izdignuti,sem ova 2 donja koja su savijena.prema dole....Evo slike od jedne bioze,one su se sprzilw tako da nista od njih a ova na donja 2lista ima malo ko da su sprzeni.Videces i zemlju pa da vidimo hocemo zaliti vcrs.Rekao si da hoces da vidis zemlju kakva je.....
Jesi video slike..?vrvt nisi cim ne odg nista?Bigi,reko smi svako pred zalivanje da ti posaljem sl.da vidis kakva je bioza
Bigi,rece da svako pred zalivanje da ti posaljem sl.da vidis kakva je bioza dok malo ne udjemmu stos a na suncu dans gornji listovi su bili izdignuti,sem ova 2 donja koja su savijena.prema dole....
odlican brate uzimaj odmah,ja taj i svaetujem da se uzme.2ml na 1l vode isprskaj biozu od gore i ispod listova.= i sve u radijusu od 1m.Vozdra Bigi,evo frend mi kupio pesticid,jel dobar?
e to se trazi,odlicno ,jesi dobio sad koliko na razmaku.jučer zalivena i dns dodatno savijena također i ovi vrhovi sa strane malo razvuceni:
u buducu povecavamo vodu na 1,5l i recices mi koliko je procurelo u tacnici i za koliko je istu popila vremenski.Sledecu dozu ides pola doza samo blooma na 1,5l,sta imas jos od hesija imas li booster i p+.Spomenuo sam da je zalivena(0,8L) jučer po rasporedu , to je sad drugi put zaredom s hranom (hesi bloom) pa sam kontao sad s cistom vodom? Malo sam pobliže poslikao glavni vrh, ima dosta smeđih pistila pa baci oko i na nj:
ako nije skup uzmiga,njega dajes jednom u vege ,jednom na sredini cvetanje i na kraju ide jednom kad ide cista voda do kraja,ide 1supana kasina 1l vode,to su dobri seceri i hidrati,nije los preparat ako nije skup.A koristi se par puta samo,ja bi pre ulozio u booster i p+ ako nemas., pa mi savjetuješ da uzmem ili ne i koje su preporučene doze jer na pakiranju na piše:
pojacaj ventilaciju na ispuh i ubaci jos jedan unutra da puse po njima.Leto ide.Upalio sam sve sijalice, digo na nekih 65cm, samo temperatura skoći preko 30, ne znam koliki je problem
sve ce biti u redu,to si ih sjebo sa onim granulatom sto si hranio tako malu biozu pa se pecnula od klope,u buduce idemo samo voda 2l sa slavolo i to je to zalivaj sve do ivice pota i bice sve ok,oporavice se,znaci nista prehrana..Rekao si da hoces da vidis zemlju kakva je.....
dobro je brate tu sam,imao sam obaveza danas,zalivaj to samo i nebrini nista.Sledece zalivanje nista do nedelje dok opet nevidim bioze pa cemo ih u ponedeljak zaliti ako je suv supstrat.Bigi,rece da svako pred zalivanje da ti posaljem sl.da vidis kakva je bioza dok malo ne udjemmu stos a na suncu dans gornji listovi su bili izdignuti,sem ova 2 donja koja su savijena.prema dole....
Vazi buraz i za legu poz.on.me je i spojio s tobom,takodje poz.i za njega...Znam.ja da ces se javiti ali mi djavo ne da mira..hahah...Znam da sam ja sjebao a ako kazes da ce se oporaviti pa ja sam presrecan i vise nista necu srljati....Bigi,sve najbolje!odlican brate uzimaj odmah,ja taj i svaetujem da se uzme.2ml na 1l vode isprskaj biozu od gore i ispod listova.= i sve u radijusu od 1m.
e to se trazi,odlicno ,jesi dobio sad koliko na razmaku.
u buducu povecavamo vodu na 1,5l i recices mi koliko je procurelo u tacnici i za koliko je istu popila vremenski.Sledecu dozu ides pola doza samo blooma na 1,5l,sta imas jos od hesija imas li booster i p+.
ako nije skup uzmiga,njega dajes jednom u vege ,jednom na sredini cvetanje i na kraju ide jednom kad ide cista voda do kraja,ide 1supana kasina 1l vode,to su dobri seceri i hidrati,nije los preparat ako nije skup.A koristi se par puta samo,ja bi pre ulozio u booster i p+ ako nemas.
Kolega rkj420 ti je odgovorio na svemu,pazi da ti se neskuvaju menke njima je dovoljno za klijanje od 20-25c vise ne nikako,onda prokuvaju i eto problema.
pojacaj ventilaciju na ispuh i ubaci jos jedan unutra da puse po njima.Leto ide.
sve ce biti u redu,to si ih sjebo sa onim granulatom sto si hranio tako malu biozu pa se pecnula od klope,u buduce idemo samo voda 2l sa slavolo i to je to zalivaj sve do ivice pota i bice sve ok,oporavice se,znaci nista prehrana.
dobro je brate tu sam,imao sam obaveza danas,zalivaj to samo i nebrini nista.Sledece zalivanje nista do nedelje dok opet nevidim bioze pa cemo ih u ponedeljak zaliti ako je suv supstrat.
rKj420
Kolega hvala puno,slobodno ti uskaci kad vidis da je panika,imao sam bas dosta obaveza danas.Hvala jos jednom.
Inace kolega je moja podrska tako da znate ako ja nisam tu a on nesto prekometarise sve uzimajte kznanju,jer i ja imam zivot van ovog foruma ali sam tu uglavnom,ako vam se nejavim u 24h onda dizite paniku,tu sam ljudi ne brinite.
bice sve u redu videces,samo moras polako i strpljivo,o tome se radi,ovo ti je takav sport,sve sto je brzo posle bude kuso,aj uzdravlje i opusteno samo.kazes da ce se oporaviti pa ja sam presrecan i vise nista necu srljati..
ujutru ti Vojka pisem oko 8h,sad nisam u mogucnosti imam goste kuci,koje noce tu,pa ti ranom zorom sve pisemtako da javljaj omer svakako