sto mi onda propisa dozu od 2l prosli put
zato sto sam mislio da ce brze da popije,sta je 2l vode -nista jbt,los ti onda pripremljen supstrat,kad samo prodje voda kroz nju.
Jel onda uvijek trebam istresti tacne, neam pojma u vezi toga?
ne, ne trebas da istreses iz tacne ako izadje deci dva onda je ok ,to se vrati.Nista onda daj smanjicemo vodu jebejga,ali opet gledaj da malo iscuri do deci dva jer onda znas da si je fino zalio.Smanji onda na 1l pa mi javi koliko iscuri i za koliko popije ,ali bi trebali da povecamo vodu tek 1l je nista opet ali ako samo prodje tako kao sto kazes,onda sta da radimo smanjicemo a ti se trudi da kad je zalivas da je zalijes polako sa pauzama.
Sta cemo im dati, rizo? Sta je to? Nemam ti ja to, nemam nigdje ni kupiti, daj alternativu ili da ih režem svakako..
izmesao sam te sa drugim clanom,mislio sam da radis sa cannaom prehranom,sad sam se vracao citao tvoje postove,nista onda sad pusti da se osusi sve to dobro,nista nece im biti racunaj samo da smo ih osvezili i uradili mini-flus,jos bolje sprali smo soli sa korene.Trebali bi sad da predjemo na onu drugu prehranu sto smo pricali sa drugim NPK secas se.
,rekao si 2ml pesticida na litru vode?...gnojit ću ih sa konjskim gnojivom i sa gnojivom od kopriva... e da,ona mala biljkica koja je bila bolesna se dobro oporavila,dodao sam zemlju i toping napravio i sad je odlična!
da 2ml na 1l vode instikcid,oprezan budi sa konskim sitom da ne izgoris bioze,razblazi sa vodom.A koprivu mozes da namestis 1l brewa od koprive na 8l vode.
Mentore, cekaju te tvoji groweri haha
kazu ljudi -strpljen spasen,ja vas ucim tome,to je najbitniji faktor growera.
.Nabavio sam sve ono sa onaj domaci insekticid po danas cu to praviti a hteo sam da pitam dal da stavljam trave u pot i koliki sloj..?
na koj domaci insekcid mislis,ne treba jos travu da stavljas,cekamo malo da se izduze pa cemo ondah pokriti zemlju da pomogne duze vlagu da drzi.
u guzvi sam do jaja brate jbg.
rokaj sledece;
Jungle jouce pola doze za cvetanje onaj
voode pola doze
b -52 full dozu
za ostalo se dogovaramo uz put,planiraj uskori i lolipop da radimo.
Poz bigi, imam pitanje u vezi scroga, ne znam koliko znas o scrogu ali nista me ne kosta da pitam
radio sam u inu,to je ista fora ,sta nema razlike,samo je razvlacis po mrezi jbg kako idu nove grane tako je guraj pod mrezu i razvlaci u horisontali.
evo ti neki linkovi baci oko malo priblizi to slikovito da vidis,kako da ti ja objasnim to sad jbajga,imas tu slika koje su 1000 reci.
Došlo je vreme za još jedan show, drugari. Bilo je povuci-potegni, ali volja, ljubav i lucidnost koju svaki novi grow izvlači iz čoveka bili su jači od mnogobrojnih prepreka. Trebalo je koji dan ranije da krenem, a čak ni sada nisam kompletirao sve od opreme, ali dovoljno da se počne... Dakle...
www.vutra.org
Svo zadovoljstvo growanja, iskustvo, entuzijazam i znanje o ovom hobiju- dugujem Vutra org. forumu. Iako nisam siguran da li je moj doprinos konkretan i dovoljan, uvek sam imao potrebu ovde da podelim svoje misli, iskustvo i zadovoljstvo iz svakog uspešno odradjenog growa. Ovoga puta, pod...
www.vutra.org
Evo i mi se odlučili da pokrenemo jedan tekst vezan sa sve tretmane biljaka... Sretno Vam bilo u daljnjem growanju i nadamo se da ćete ovdje pronaći neke zanimljive i korisne stvari... Ovaj vodić bit će podijeljen na 5 dijelova: I.) Značenje treninga II.) High Stress tehnike III.) Low Stress...
www.vutra.org
Sea of Green / 12-12 From Seed Mainlining/Manifolding Defoliation Topping & Pinching Super Cropping & SCROG Nadam se da će biti nekome od pomoći, vrlo dobro je objašnjeno sve, uživajte...
www.vutra.org