imas da narucis preko neta,ako nema u knjizarama neces ga naci onda a kosta svega 300din.
Nemoj da ih zalivas vecerasmvidis da su sve nakrenuli vrhove lista na dole,to ti je od vlage,znaci nista zalivanje danas .Sutra zali sa 2l vode i 20ml slavola sve idi do ivice potova i ostavi ih onda tamo do nedelje nezalivaj nista,sjebaces ih.
nepocinjes nista druze,male bioze neprehranjujes prvih 20 dana zivota,sta je stobom,jedno 10 x sam ti kazo.Kad vidis da donji listovi blede tad ukljucujes prehranu ali tebi ima i ranije da zute e sto ih prezalivas e sto nemeris ph.
Ali za pocetak nemora da ih udavimo bas,iskljucivo zalivas bioze kad je pot lagan,a ja verujem da ti se nije pot osusio od subote,jer i sam imam u potovima cvece i svasta nesto na suncu znam kako piju vodu sad kad je malo otoploli brze ce ici,ali to su male bioze moras shvatiti da u tom periodu zivota visak vode moze da im naskodi,pa ja vidim po slikama sta im se desava a ti navalio,te da ih zalivas,te da ih hranis te ni sam neznas cemu ta zurba.Daj iskuliraj uzivaj malo u procesu.
Prvu prehranu mozes racunati tek krajem meseca i to ako bude sve ok.