jesi ti to prebacio na 12-12
jesam, prebacio na 12-12, 12. ovog meseca hahah
i vec su sve pokazale calyxe, tako sam i od onih aurora preostalih izvalio jos dva muzijaka i to sam izbacio iz boksa.. inace, mala digresija, mada i nije, danas sam saznao u prodaji da
advanced nutrients prestaje sa radom ili kako vec, tesko ga je nabaviti, i konkretno u srbiji krecu da im stizu samo u balonima od po 5 litra (sto ne znam kome moze da se isplati jer je do jaja skupo) a i to je pitanje koliko ce da stize, i nema svega da se nabavi.. ja sam konkretno danas hteo da pazne overdrive, posto sam vec bio, ali ga nemaju vec par meseci unazad, niti ce imati.. tako da znas, da za cvetanje imam po 500ml odokativno ovog dvokomponentnog jungle juice blooma, imam oko 100ml voodo juicea, imam mozda 50ak ml carboloada (ni njega nema vise za kupiti) i big bud i b52, po 250ml. to je od advanced nutrientsa, od ovih niskobudzetnih imam slavol i plantela cvet, toga imam dovoljno, a i moze se nabaviti, tako da nije frka nikakva. eto, sad ako sam te dobro razumeo:
- jos jednom da isprskam sa armadom tamo pred sledece zalivanje, kad se zemlja prosusi u fulu i dan dva preko npr?
- da zalijem sa po 2,5l vode (u koju dodajem h2o2 3ml po litru) i u koju dodajem prihranu (to sad da mi kazes kako mislis, tj koliko cega)?
- zatim da pospem peskom po povrsini i da tako cekamo sledece zalivanje i pratimo situaciju sa govnima, sto gmizucim, sto letecim?
EDIT
inace, posto sad bas konkretno imam tu situaciju, jebeno nevreme, ukoliko struja nestane sat i po nakon sto se ukljucilo svetlo, sta je bolje, ostaviti da odspavaju 12h, ili vratiti svetlo po dolasku struje? naravno pod uslovom da se to ne ponavlja cesto, nadm se da nece ovog nevremena vise biti sad kad istutnji jos dan dva.. haos, ov aplaneta je o'sla u q............