da ih potapam u neke posude gde bude 2,5 l vode sa gnojivom? inace, u dve od 4 tacne nije bilo nicega danas, u druge dve mozda po 10ak govanaca gmizucih
zali brate normalno pa za 24h kad se prisusi zemlja stavi pesak u debljini 1cm i to je to,na sledece zalivanje skines taj pesak i ja mislim da ce do tada da se istrebe,jer cim nemas letaca nema ni jebanja nema jaja,kapisko,prekinuo si proces.
Hteo sam te pitati koliko bi odprilike izasla najeftinija varijanta da na napravim sam box.
Kolega Gonzales ti je odgovorio sa nekim linkovima.Za dve bioze ti je dovoljan 60x60x13o-150visina,za to da pokrije reflektor od 200-250w dalices hps-led e27 ili clf sve jedno.
a sa neonkama jel mislim valja staviti sa strane
nevalja samo sebi komplikujes stvar batali bilo kakvu rasvetu da stavljas na stranice box.Jaa ovde mogu da te provedem kroz celu montazu ako hoces,sad tu pustim neke linkove pa se uputi malo pa pocni da gradis box a ja ti pomognem de zapne,i struju uradis sam ne trebati niko,bitno je da sad ove linkove procitas pod OBAVEZNIM.
Radi se redizajn home page-a. Pa je potrebno napisati amaterski vodic za indoor uzgoj. Znaci da ponovim jos jednom AMATERSKI, ono najosnovnije bez stvari tipa dodavanje CO2 ili H2O2 ili scrog ili bilo sta komplikovano da ne bi zbunili pocetnike i time izbegli dodatna pitanja po forumu. Znaci...
www.vutra.org
Za početak da razjasnimo: kanabis je samo biljka i sve dok ima zemlje,vode i svetla rasće,nema potrebe da se uzgoju pristupa kao nečemu nemogućem i previše komplikovanom. U ovom amaterskom vodiču ću da pričam samo o uzgoju pomoću štednih tj. CFL sijalica što jednostavnije moguće zbog ljudi...
www.vutra.org
Postovanje svim clanovima.:vutra::respect: Odavno nisam na forumu a posto ide sezona indoora resio sam da predstavim moj set za uzgoj na jedan jednostavan nacin uz malo para i volje.Mozda ce pomoci nekim mladim uzgajivacima a cisto eto osecam potrebu da doprinesem nesto ovom forumu izmedju...
www.vutra.org
Ćao Mislim da ovdje svi znaju puno više od mene po pitanju uzgoja, boxa i svega šta uz to ide.. Ja uzmem kesu dok je ispušim nagradim se novom. Jednom prilikom kad je bilo toplo doslovno sam uzela zemlju s livade pored moje kuće , stavila u teglu , u zemlju gurnula dve sjemenke i niknula mi...
www.vutra.org
Pošto je forum pun pitanja o spajanjima ventilatora i ostalih trošila, ja sam se odlučio napisati svojim riječima da olakšam posao drugima koji se ne razumiju u struju :D serijski spoj spajaju se crveni vodič (+) jednog trošila (venta) i crni vodič (-) drugog trošila, tako da na kraju ostanu...
www.vutra.org
:wave: nisam neki ekspert za ovakve stvari pa bi molio znalce za pomoc. kako spojit ?!
www.vutra.org
- Otvaram ovu temu zbog sve većeg interesovanja za ovu vrstu osvetljenja u boksovima za gajenje naše drage biljke. - Pre jedno godinu dana iz moje radionice izašao je jedan takav boks(70x50x150) sa 9 sijalica. - Zašto led sijalice? Dolazi leto temperatura u prostoriji dolazi i do 28 stepeni...
www.vutra.org
Pozdrav svima! Poceo sam sa izradom led panela sa e27 sijalicama Vtac proizvodjaca, snage 450w. Na panelu ce biti 10 sijalica plavog spektra i 20 sijalica crvenog, svaka sijalica je snage 15w. Panel pravim od neke ploce presovanog (recikliranog) tetra pac-a debljine 10mm. Dimenzije ploce su...
www.vutra.org
-Mislim da je ovo pitanje glupo, ali ja i struja se nikad nismo kužili..... Želim u box postaviti 6 štednih žarulja, ali zanima me kako da ih sve spojim na jedan zajednički kabel koji ću spojit u utičnicu na kojoj će bit timer, jer preglupo je imat za svaku žarulju poseban utikač... :vb_wave...
www.vutra.org
E posto si na bolovanju kazes,sad lepo sedni i u sledecih 48h ugrej stolicu druze moj i ove linkove sve lepo prouci imas dovoljnomvremena,80% stvari bice ti jasno,svesku u ruke i zapisuj sve infor.na koje naidjes u ovim linkovima kji smatras da ce ti koristiti,samo zapisuj i citaj.
Pa sta ti nebude jasno onda pitaj,osnovno znanje moras da imas oko svog projekta i da znas odakle da krenes.