Vojka pusti sad da se dobro isusi zemlje,znaci da potovo budu bas lagani.Kazimi te 2l preve sto si dao jel iscirelo sta u tanjirice i ako jeste za koliko je popila.Jesi prebacio rezim na 12-12 ili ih jos vegas.
Kako te buni zalivanje,jesam ti lepo napisao.Kako mozes svaki drugi dan da zalivas biozu a izmedju opet da zalivas cistom vodom,po tvome ispada da je svaki dan zalivas vodom.
Presadis bioze pa ih onda zalijes sa 2lvode u koju stavis 20ml slavolo,dobro izmuckas flasu ili sta vec i zalijes.E onda sacekas 3-4 dana da se pot osusi odnosno zemlja u potu i tek onda zalijes obicnom vodom sa 2l opet,pa onda sacekas opet 3-4 dana pa zalijes sa 2l vodom i 20ml slavola i sve tako.
Brate nisi ni pogledo one linkove sto sam ti poslao ali ni okreno nisi stranu ni jednu od linka.Odmah da si se latio posla i onaj prvi link da procitas o vodicu za outdoor.
znam na koju kesu mislis to je fitofert kristalon u granulicama 20-20-20,rekao sam ti vec ,pa ti ni moje postove covece ne citas.NEMA PREHRANJIVANJE BIOZE DOK SU MALE.Prvu prehranu ukljucujes tek posle 5-6 sprata kad ti izbiju,u florabeli imas sve bukvalno za prvih 3 nedelje zivota.Cemu ta zurba za prehranom,citaj sta ti pisem neizvlaci iz konteksta samo.
Brate ne gajis ti brokulu,karfiol,kupus,zelenu salatu,celer pa da drzis canabis u ladovini,normalno da ces drzati bioze sto duze na suncu,nema veze jacina sunca sa kovrdjavim i zutim listovima,to ce ti se desiti ako prehranjujes bioze kako netreba i rano pocnes da hranis pa izgoris listove,pogotovo kao ti sto radis posolio si kristalon na vrh zemlje,nejde to tako bracola moj.Jeli smo se dogovorili da pratis upute,sta sad izmisljas toplu vodu.Jesi dosao u mentorski da trazis pomoc,pa de se onda potrudi jarane da makar citas sta ti pisem covece.
Obavezno slike mi pusti,prvi listovi se zovu kotiledoni,te prve listove izlaze na sve jednogodisnje biljke.
Brate da si se hitno bacio na citanje,kome sam ja poslao onolike linkove da se procitaju,u zadnju klupu ce te vratim ako se malo ne potrudis i uklaviris,sta i kako se radi,ako hoces zdrave i velike bioze,bacaj se na citanje.