Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
svima @hazeri sprice su prva crta obrane biomix je zakon..pretjerao bio 3 mjseseca pio svako 5 sati.pa sam nakon tri mjeseca isao napravit jos 10 ml i pitam zene jel stavila 75 ml maslinova ulja ona kaze je. na kraju ispalo da je stavila samo 50 ml maslinova ulja. hahha dobio temp 10 dana lijek u venu ne pomaze nista tek kad mi je zena rekla prestani s uljem nestala temp i oso doma..umjesto da smanjim dozu ja slucajno povecaoal citao sam da je dobro kad se dobije temp(herxing cini mi se)
3 mjeseca spavanja na biomixu velika borba trudne zene i nase vjere me vratila u zivot Boze moj kako sam sretan
hvala ekipa svima
nek se malo cura pa onda uje nadam se da je ljekovito hhh sjemu sam drzso 5 min u ustima nadam se da ce prepoznat sta mi treba...
vcrs skidanje cura
KRAJ
Dan 114
9.tjedan cvijetanja
nakon sto su provele 2 dana u mraku i nije mi zao sto sam ih ostavio jer su postale dodatno masnije
green crack
Northern light
CBD shark shock
eto ga ekipa biljke su stavljenje na susenje...crack jos nije otriman visi na granama kad dijete zaspe cekam da ga zaskocimo ja i woman..(evo malo nebitnih podataka)
sinoc sam ostao iznenaden. otrimao sam topove i odvojio ih od grana i usitinio dodatno izvagao odbio 70 posto
Northern light 180g cistih topova+popcorni
CBD 100 g
Afghan kush 130 g+popcorni
410 grama topovoa usitnjenih na tri biljke, a jos cracka moram ocistit od grana otrimat i usitnit
uhh ja se nadao 50 g po biljci i evo kako vrate
stavit cu jos koju sliku poslije
Edittriman i crack 110g +popcorni
sve skupa 550
ne zelim sebi pisat zasluge vidi neko s neba moju potrebu i razlog zbog kojeg sam dobio ovoliko
nikakvi sensationi ni tabsi nemogu zamjenit ljubav prema biljci
@retko to sam vidiio ovdje na forumu da rade ljudi i ako mene pitas preporucam @hazeri hvala ti drug sretan sam da sam ga priveo kraju moj prvi indor i prvi indor bud uhh napokon bud kakve gledam ovdje na vutri.zdravi budovi napokon