Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Haz, znam da si negdje spominjao,a mozda cak i ovdje u dnevniku, kako kokosom ipak nisi toliko zadovoljan..iskreno vezi tog nacina uzgoja znam samo nesto teorije što sam od vas tu naučio a ti si dao naslutit da se vraćaš suptratu pa me zanima jel to samo odmor od kokosa ili je 'zemlja' po tebi bolji izbor?ako sam ja dobro shvatio uopce neke tvoje komentare vezi toga
Čestitke na uspješnom growu,a frend po meni je uspjesan svaki kad se uspije dogurat do kraja
Kod kupovine kokosa je jako bitno da je dobro ispran od soli jer je to medij koji se sastoji od kokosovih vlakana,kore.Inace brendirane firme kunu svoj kokos da je ispran dva puta plus dodatno ciscenje.Moze se desiti i lose skladistenje,pa ta tura kokosa bude shebana,Zato treba imati EC mjerac i masala....Ako ostane soli(morske)u kokosu imas veliki problem jer ti rusi,dize ph i tada palis biljke.Mozes flushati ali kroz grow ces imati probleme.Ne vracam se zemlji jer od pocetka rokam sa kokosom indoor...tako da nastavljam sa kokosom samo ne sa istom markom
Shark shok CBD 40 gr....30 cvijetova,10 trima Ostalo ostavio za pusiti...
Duhanom pokupim ostatke..oko pol ml...i mogu pusiti bilo gdje..kafic,posao...nema mirisa tj. ima po duhanu.A u glavi....arija
Konacnog proizvoda je oko 4 ml sto je zeni i meni za ohohooo
Nije bas "uredno" kao kod mog ucitelja @Pantagan ali idemo pomalo prema tom levelu...praksa
Sharkic je dao svoje...dobar je.Za pusiti je rano pricati ali radi odlican posao.Preko dana,za druzenje...sasvim pristojna marihuana...Ulje budemo degustirali ovih dana..Sve u svemu ja zadovoljan
Idemo dalje..u boksu je jos NL i Afgan kush special...idu dole kroz par dana i onda ide RSO ulje,a glavne kole,one najbolje ostaju za pusenje
Ekipa...budite mi napuseni,sretni i pozitivni..voli vas Haz
Edit; @Mazar-i Sharif
Afgani#1 je ono sto trazim zadnje dvije godine.To je sorta koja meni rijesava sve probleme,a za uzgoj je perfekcija..Cvijeta 45-55 dana..Ako nemas problema u boksu gotov si jako brzo..Tako da ide opet u box...Ja sam presretan sa takvom sortom
Edit;
Ja zaboravio na druge biljke
Evo ih...
Afgan kush specijal,WOS
Dva vrha,sporedna koja sam namjerno slomio i vrati u prvobitni polozaj...najdeblji,najtvdi na biljci...
Glavni vrh..jedan od dva...
U buducnosti cu sigurno i dalje "lomiti"...to je to
Northern lights....bolesni.. @Tema1
Evo drug...to ti je primjer shebanog kokosa,proso je dva flusha i opet je zahebavao stalno...Evo ga malo boost-irao,vratio u ajmo reci normalu..napunio se,to je bitno...i opet zadrzava vodu,moram ga susiti...he,he...
Tada sam tako i mislio...pa vid ga kakv je..NL..ko neki "anoreksicar"Al..mamicu mu,puknem mu dva puta boom boom sprejem,dam mu malo PK-ai pomalo se "udomacio",jede...deblja se...Sada sam vec na 3,4 grama uljaOd NL-a.Talibani tu jos idu...a cuj..7,8 grama bi se moglo izvuci
Hvala momci
Anoreksicar
Al zeleni se..he,he....
HvalaVolim slike,slikati(sto vec svi dobro znajujer se samo tako moze nesto vidjeti,nauciti...Ne volim ja one "pusti price Snjezana"..daj slike pa da vidimo ko tu koga
hazke svaka cast, cak i ovaj "anoreksicar" izgleda dobro, ja se ne bi zalio sigurno da te pitam samo, jesi ih lolipopao sve? Kada je to najbolje napravit, tjedan-dva poslije cvjetanja ili ?
Ja loli odradim kad mi se formiraju cvijetovi.Inace...sad sam pustio dole jer kuham ulje od toga,a za pusiti ostavljam samo najtvrde,glavne topove..
Evo..ove ostavljam za rizlu...
Ma valja za sve @Kakadu063 .
Nego Haz imas recept za ulje neki posebni po kojem si radio ili, ako bi mogao malo opisati ili dati link, gledam slike pa ne kuzim na cemu si isparavao benzin ako moze malo pojasnjenja bicu zahvalan.
Haze opaka je borba bila , natezanje , zatezanje , svaka ti cast , doktor si , treba imati hrabrosti staviti 4 komada u taj prostor Uglavnom htio sam reci da je meni osobito Shark najbolja marihuana koju sam u zivotu probao i mislim da ce je tesko sta nadmasiti , za svaku je prigodu , ako oces ic trcat nema beda a mos gledat i film na kaucu isto nema beda Meni je Shark ostao u jako lijepom sjecanju a nadam se da ce se i tebi sviditi Zivio i uzivaj u plodovima svoga truda
Naravno..svakodnevno.Ujutro zrno CBD-THC ulja za dobar dan,a navecer prije spavanja dva zrna za dobar san..to je RSO ulje.Konzumiram ga tako da stavim na bombon i pocucamSad cu raditi Biomix kapsule..
Cuj..ne mogu ti reci jel poseban ali znam da covijek koji je mene ucio je ucio od Rick Simsona..uglavnom svakom tko nije kuhao preporucujem prvo kuhanje uz nadzor iskusnog kuhara.ima tu nekih caka..treba ocima vidjeti
Kuhalo za rizu marke "Sencor"..180 kn...odlicna stvarRokas unutra benzin dok ide..kako isparuje nadodajes...kad dodes pred kraj dodas dvije kapi vode..zavrtis malo kuhalo...i kad vidis da je sve "sapralo" u pec na 100 stupnjeva sat vremena...poslje ugrijes malo vode u loncu,stavis posudu iznad da se ulje razrijedi i u sprice
@Igor
Shark odlican..evo zena javlja da je ulje bomba...ja jos nisam probao...budem ti osvijezio nostalgiju...za Sharkom
Dan 117....gotovo,mrak....ne zato sto zelim nego nemam vremena do vikenda trimati Trihomi mutni,smedi 50-50%...to je to
Afgan kush special