Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
106.dan
8.tjedan cvijetanja
temp 25-19/vlaga 40-50
zadnja dva zalijevanja dobile svaka po 5l vode taman da procuri...
Afghan kush
CBD Shark shock
Green crack
Northern light
northern ima najvece topove preko cijelih grana i najvece je izenadenje za mene uradena totalna defolacija a ne loli jer sam sve zgulio osim glavnih listica,zena kaze ne mogu ja to gledat i ode i sobe kakav je to zestoki trening bio hhhhhhhhh
ekipa sinoc upalim svijetlo i jednom vrhu na cbdu virio zuti listic i odmah sam skuzio da ce tu plijesan krenit i uspio sam spasit vrh ostalo sam ostavio da odradi tjedan dana da budu trihomi po moj zelji. pratit cu ga sad u zavrsnici ako se pojavi plijesanj dizem odma.
toliko ekipa za 8 tjedan pokusat ce mo jos update obavit i tek bi iza toga trebale past glave...
stay positive
@hazeri drug malo upalio osjecaje volim ti ja pricat s njima i pustit ih na miru kad treba I u zemlji grovat to isto volim
tabsi mi odgovaraju napravili su posao odlican u vegetaciji da ne mislim ih pustit u nesto drugo malo bloma i sensationa 2 tjedna ,a izmedu bloma i sensationa malo orgatrexa/batrex da probave sensation i blom @Budfield drug 3 strana dnevnika procitaj 40
dan 9 na 12/12
taj mi je za energiju preko dana da se mogu jezit northern je da zakuca a volcano ce im dat ocjenu truba 0 bodova(Nakon volcana joint(cistak)mi ko caj dode)
eo digo sam vrh cbda prije dva dana necu jos pusit ima zeleni miris jos jako, za dan dva tri,a cracka neka ga i njega i growa jer mi se trihomi ne svidaju za ulje ne zelim se budit uusred noci budan ko sova hhh....steta sto nema mjeseca u indoru da zavrsi biljku preko noci @pikadile984@Mo1
Afghan Kush 60dan cvijetanja berem u srijedu ili cet samo da se posusi jer je sinoć zalivena. EO malo prije sam skinuo cvitic za okusit ga malo i bacit ga pod mikroskop..cuo sam da je dobro cupnit malo radi soka ahha
Pozz jedinoj ekipi @retko hvala drug
AFGHAN KUSH
112 dana 62 dan cvijetanja
nakon provnog uzorka odlucio ga skinit jer je teska narkoza tusirat sam se morao.skinuti samo vrhovi bice dvije berbe na njemu posto je zaliha prazna a posla nemam.
evo ga prije kraja
tvrd ko kamen bez puno posla i trimanja samo ocupao rukom sto se dalo
sutra redovni upd
pozdrav ekipi