super je sad,prava menekenka,sta kazu papiri kad zavrsava cisto infor.pitam.
Pitam te zato sto sam citao na par mesta ovde na forumu cinimise a i imam frendicu koja je radila ovaj NL-automat od rosa u outa,bila odusevljenja koliko joj rodilo,a ovde sam na forumu citao diskusije clanova koji ga bas hvale znas.Pa eto sklapam kockice neke da ga nabavim u nekoj bliskoj buducnosti.Sto je interesantno na onoj zadnjoj slici sto si slikao od gore znaci listovi na nju covek bi rekao sativa neka a NL je indika dominantan tako bese,sve u svemu bas ti lepo ide i zanimame kako ce zavrsiti bas.Nisi samo napisao sobzirom da autosi vole svetlo na kojem je sad rezimu rasveta.9-10 tjedana od klijanja
E da sad sam se setio da smo pricali vec o tome,pa ako ti nije problem struja i racuni onda opusteno goni 20/4 ima da bude ko azdaja.Znas to je fora sa automatima vole svetlo ,ja sam svojovremeno radio sa 15/9 kao stedeo nesto struju ali sam uklavirio da bolje bude i rodi vise kad je duze svetlo,inace slabo vise radim autose u in obicno njih pikujem u outu i tako kompezujem,leti autose vani a zimi po jedan dva growica fem menke u inu,i mirno more.E sad neznam da ostavim tako do kraja ili da ipak malo smanjim "dan"
Moje znaju i 3 sata prije gasenja vec lagano otici u sleep mode. I mene je zabrinjavalo u prvih par growova i jos autosi kao oni su ludi ovo ono, ali evo udovice sto su sad u boxu isto idu ko na alarm 2 sata prije gasenja svijetla na spavanje. Evo bas sa zenom jutros komentirao. Nista cudno ne beri brigu. Moraju odmorit, atek ako i voda nedavno bila.. no skikiriki ! Dobro izgledaSlikana je dok je upaljeno triba se i ugasiti za dva sata
E to sam i ja primjetija sve okej kad se upali svijetlo i tokom dana al par sati prije spavanja se objesi... Jel to mozda znak da joj treba malo vise '' sna''Moje znaju i 3 sata prije gasenja vec lagano otici u sleep mode. I mene je zabrinjavalo u prvih par growova i jos autosi kao oni su ludi ovo ono, ali evo udovice sto su sad u boxu isto idu ko na alarm 2 sata prije gasenja svijetla na spavanje. Evo bas sa zenom jutros komentirao. Nista cudno ne beri brigu. Moraju odmorit, atek ako i voda nedavno bila.. no skikiriki ! Dobro izgleda