Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@lu&k
Imao sam ja box od cetri kvadrata,sjedio u njemu..pusio i uzivo u biljkama..he,he..doslovno.Ali..zivot vodi pricu i Vutra org me naucila da sa tri biljke ili dvije..indoor..dosta brate..malo ulja,dima i masalaOut..tu nesto i kako kazu.."mirna Bosna"
dan 92
6.tjedan cvjetanja iza nas
Redovni upd četvrtkom posto smo kasnili s prošlim kroz ovog ce mo brzo
Temp 27\20
Vlaga 40\65
Od hrane su dobile 5ml bloom i 1.5ml green sensation prije pola sata.
Northern light
Afghan Kush
Green crack
CBD Shark Shock
Gore northern i afghan
Dolje green c i CBD SS
Toliko za ovaj 6.tjedan
Lampu sam im podigao na 40cm bila je na 30/35cm od vrhova i lagano uživamo.
Pozdrav
@pikadile984 hvala ti drug jos samo da budu otrovne kao poison @lauba tnx majstore @Barbarossa kapetane ima puno valova ove godine pa me nisi vidio.stojim sa strane i proucavam dnevnike od koji cuda radis..hvala ti na komm @hazeri tebe sam taman oznacio na ovaj predhodni odgovor:srecu cine male stvari i u malom grmu lezi zec hhhh hvala i tebi drug po stoti put @retko ovo su male mace sta ce LSDI bit @Ceracki Mustang @vladomar hvala stari @Herb Gardener drug prvi indor imao tri outa jedva cekam probati indor meso @420Florist hvala mogao bi izabrat najdrazu na kraju pa onda
jos jedno veliko hvala svima jer stvarno mi dignete raspolozenje
@Budfield je drug i mene je iznenadio jer druge ne pokazuju znakove..preko noci je pozutio,a preko druge poljubicastio.uhvatio ga finish @Stipa hvala drug samo PLUR @h0nda ma nece nas razocarat mene je ocaro po ljepoti cvijetova nije ono klasicni nabiveni trvdi kamen nego bas cvijet i isti kao sa slike i drago mi je da je tako jer sam sanjao o takvim cvijetovima..samo ga pratim i nemicem iz prvog reda
dan 100.
7tjedan cvijetanja iza nas
temp 27-20
vlaga 40-55
ovaj tjedan crack i afghan dobile po 7 ml orgatrexa i to je to hrane za njih
CBD i northern dobile plagron sensation i bloom . tri dana nakon tog orgatrex.
od jucer su sve na vodi
CBD Shark shock
Afghan kush
najsladi miris
Green crack
Northern light
ova mrcina me iznenadila umalo je izletio iz boxa zena ga spasila znaci hard loli ostavljen samo gornji cvijet ovo je cudo
Gore Northern light i CBD
Dolje Green crack i Afghan kush
ekipa opet sam im promijenio spektar sad sam vratio dualku za kraj o tom sam razmisljao jer je univerzalka digla temp 2-3stupnja i sad kad je kraj i kad su se nabile postedit ce mo trihome temperature. pa sam procitao tu od kolege @waynejohn da se tako i kombinira radi soka..odlicno hvala sto si podijelio s nama kolega.ocistio sam skoro jednu kesu lisca sto je stvarala sjenu.kad sam pogledao trihome odlucio sam se na to tek tad i kao da ih nisam dirnuo...
Nema do drago mi ih je cupat van radi vas hhh
do sljedeceg tjedna