zar nisi skontao da je to samo optička varka,pripomoć,točnije rečeno "šminkeraj":icon_mrgreen:Di su sad masni i stardust!? LED-ice su njihovo područje...
Nema konkretnog dok se žaruljetina upali,naravno,ukoliko mogučnosti dopuštaju
zar nisi skontao da je to samo optička varka,pripomoć,točnije rečeno "šminkeraj":icon_mrgreen:Di su sad masni i stardust!? LED-ice su njihovo područje...
bob_sale je napisao(la):Druze, postavio sam pitanje oko cene i isporuke, ali mislim da je mrka kapa za Srbiju, zbog carine, dostave, pa ce biti preskupo.
Ima neka druga opcija, ali cisto bela,
i cena je 4 eura, 6kom/12V, cisto belo, made in Europe
Po mom proracunu, 6 ovakvih panela (kruznih ili strip) zamenjuje sijalicu od 100W u lumenima i jacini svetlosti
ODGOVOR :
300w grow light(144*2w), unit price is USD265
Power:300W
Led qty: 144 pcs 2W high power led
Input voltage:AC85-265V
Red&blue: 8:1
Irradiation area: 120M²( 5m high )
Luminous flux:10080lm
Size:482x315x70 mm
Net Weight: 7.6kgs
Carton size:540×370×140mm
And the freight charge from Shenzhen to Serbia is about USD 104 by DHL, 3-5 days can arrive.
Ranije dok sam istrazivao, primetio sam da mnogi rade sa LED icama RGB, ali mislim da je tu greska. Meni je stiglo iz Kine SMDB 3535 i zadovoljan zam sa njima, uzeo sam WW i W, stim da sam spreman experimentirati sa W ( white ) za fazu vege, dok za fazu cvijetanja i ne bih bas WW jer mi ne deluje da ima taj potreban intezitet.10\DE\89 je napisao(la):Ima li tko na forumu da je radio LED grow? Vaša mišljenja? Ja iskreno mislim da je LED grow budučnost ali trebalo bi proučit dobro što biljci doista treba a ne samo gledat po našem oku šta bolje sija. To što bolje sija ne znači da biljci i treba...
10\DE\89
SiD je napisao(la):1300w je karikirano.. imaš i po 400w plazma lampe.. ovo je test samo!
SiD je napisao(la):sori kaj ti odgovaram nevezano za tvoje pitanje.. ti se raspituješ za led a ja ti tutam plazmu .. nemoj zamjeriti..
a što se tiče kupnje plazme kod nas, ne vjerujem da ćeš to naći.. pretpostavljam daćeš to morat naručivati iz vana... ako uopće budeš. još jednom sorry za pljazmu
HPS je ipak HPS.. u kombinaciji sa MH,, ubitačno...
ali ne želim crniti LED.. moguće da će u budučnosti biti efikasnije..