Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Završila je jedna era,zbogom Advanced nutriense
Evo malo slika iz mojih početaka sa manje watta... Punooo Cheesa,blue cheese,deep cheese,exodus cheese,tad sam bio sam Cheese
Pa malo Royal gorilla,North tunderfuck i opet cheesevi
Update:
Temperatura:napokon 18°-25°
Vlaga:50%
Režim: 13/11h
Svjetla:350w
Zahladilo u boxu,stigla jesen a mi ko svaku jesen. Znam da niste tu zbog slova,pa krenimo sa Zombie kush,ako ste u nedoumici šta uzet u Hempatiji na popustu,nečete pogriješit
Preko noči,poljubičastio...
Ne može ga kamera ulovit,al divota
Ovako donekle,ali vrhovi su ...alaa
Drugi feno,više vuče na acid doug,ali acid je imao veči omjer list/vrh. Ovdje neče biti puno za trimat
Bio je zaobljen(u prošlom postu),a ovdje su super vidi koliko se udebljo i kako to radi...svi vrhovi bacaju nove pistile,sad je to furka u boxu
A ova Sherbet Queen se počela nešto caklit, vjerojatno joj neugodno,pa se trsi..
Dosta je tvrđa nego prošli tjedan,druga je bila automat,ovo je vjerojatno nešto između. RQS mi više nije drag
Ali ljepo ih je vidjet,ako ništa drugo. Sve su na vodi več 3.zaljevanje s današnjim danom!
Pozdrav sa
Malo slika
Zombi kush #1
Zombie kush #2
Sherbet Queen
I Ripper badazz
Sve boje Benettona imam....
Zombie svaki put oduševi ...
Zombie#2
Samo taj,srednji glavni vrh je bacio nove pistile i to je to. Na vodi su skoro 2 tjedna i 62.dan cvata
Sherbet Queen se oporavila,tako je ružna, popušiti ču ju s guštom
Još malo,još malo
Ja sam si uzeo sve njihove strainove,jer koriste Sominu genetiku sa kraja 90ih,čak su klona Lavandera dobili od samog Some na Spannafestu,te ukrižili Amneziju i Lavener,dobili acid doug,ubacivši Bubba kush,dobili su Zomie kush. Ti ljudi žive za breedanje i koliko su u tome,mogli su imat 100ne strainova,ali oni se baziraju na 15ak i kad su ih usavršili,počeli su križat iste....križance nisam probao,ali svi strainovi od Rippera su me oduševili,Zombie najviše!
Tko prati kanal"first smoke of the day" gdje dvojica imaju podcast i gosti su večinom ljudi koji su uzgajali fok nije bilo legalno. Neki imaju ptsp od helikoptera,ne iz straha za sebe,nego za žetvu. Ima dosta priča iz prve ruke,od ovih iz Humbolda jer uzgajaju u brdima i nisu padali,jer bi javljali jedni drugima,kad bi krenula racija,ali bi izgubili cijelu žetvu. Jedan kaže još dan danas kad čuje helikopter ide ispod drveta i to mu je refleks
I da Remo uzgaja večinom njihove strainove
Kome se da,neka posluša kako su uzgajali nekad.
@Cyric ,evo zašto bi trebao pričekat sa svjetlom. Kroz godinu dana,češ moči naručit stripove po dimenzijama koje tebi pašu Ovo se več prodaje,ali za godinu dana če biti puno jeftinije i može se spectar štelat kako hočeš
I Zombie kush,rasprodao se u Hempatiji Ovaj vikend idu dolje
Tad če ti kavu skuhat,izmjerit temperaturu,zotat frulu i upalit Vutra org
Evo, svjetlo je ugašeno. Cure su žedne,ali došao im kraj. Osjete se, probijaju filter,žicaju vodu....na čistoj vodi su skoro 3 tjedna. Namjeravao sam skinut propli tjedan,ali Sherbet Queen se počela caklit i mirišat sve jače,a jedan Zombie kush počeo bacat nove pistile,tako da sam pustio,neka se pojedu....
Sutra idu dolje
Zombie kush#1
Zombie kush #2 i češči feno
Mogle bi one još koji dan,ali več čekaju druge,da stasaju....
Ripper badazz nije strechao,ali nabijen masnim vrhovima
I Sherbet Queen koja se drugu polovicu cvata preporodila. Izgledala je suho..
Vrhovi su crno,zeleno,crveni....
Javim nakon harvesta kako je završilo,a pred njima je bar 10ak dana da vise i uživaju!
Pozdrav sa
Harvest day
Ripper badazz me ljepo iznenadio. Fino se razvilo i ono ispod,a Zombie kush je razvalio.
Nije mi do tipkanja,desni palac minjoš uvijek ide gore,dolje
Skidao sam svo fun lišče do čijih sam stemova mogao i malo si pomogao da ne trimam baš sve na suho.
Sherbet Queen se isto zadnja 2,3 tjedna orosila i ljepo je završila. Sve 4 su prestale pit svaki 3.dan,tako da sam ih 4 dana pustio da se zemlja osuši,lakše je trimat...
I opet ne objavim,šta sam podebilanio...
I tako skrooooooz iza ide......polje,vjerujte meni ne svojim očima....
Evo,može u završene....
Sherbet Queen je količinski najviše staklenki popunila,Zombie kush #1 i #2 su za prste polizat
Mjenjao sam nekoliko škarica,ali đabe uzeo sam žicu za suđe prat i nakon svake grane,gurnuo u nju škarice i to funkcionira. Sve me boli,sjedim u istom položaju od jučer
I malo kasnije,otiširao sam se....
I sjetio se nove uzrečice"dabog da ti se prikenja tokom trimanja"
Srečom pa se to meni več dogodilo. Sad sam pametniji,skuham kavu,malo pričekam i cap carap ..
Zombie kush i Ripper badazz su razvalili. Badazz još visi,čekam malo da se ispružim i sl.
Zombie grana
I popcorn
I Badazz,samo da nađem staklenku...
Sutra čiščenje i vidimo se i čujemo u drugom showu.
Pozdrav svima sa
Sad mi je još više drago što sam kupio Zombie Kush
A koliko je meni žao, što sam bacio Badazz,ostavio Sherbet,a ova je prepuna vrhova. Dobro je @beštija primjetio...skroz do zemlje su tvrdi vrhovi i definitivno najjači miris, probija mi sinuseal na dobar način
Da veš mašine več nisu odrasle,Badazz mi puknuo,al jbga...
U Ripperu vole voče frutie all araund
Dnevnik može u završene!
Sherbet Queen sam poklonio burazu,kaže da izbija,meni se nije sviđala. Zombie kush još uvijek pušim i njega samo ja pušim.
Ripper badazz nije dobio pravu šansu,tj nisam izvukao iz njega ni 50% njegove potencije,ali miris,okus i high su top i još se curja.
Ne mogu se odlučiti koji mi je Ripperiv strain najbolji. Svi su ispali vrlo kvalitetne biljke. Čak i na lošijim uvjetima,dat če vrhove koje ne moram poklanjat
Acid dough,Zombie kush i Brain cake bi izdvojio,ali još če se oni vrtit, sigurno!
Pozdrav sa