Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Odgovorit cu ti da ti podignem temu na vrh u “new posts” da je prije vidi netko iskusniji. Meni ovo izgleda kao nedostatak nekog mikro elementa? Magnezij, kalcij? Il se varam?
Nemoj nista dirat na osnovu mog odgovora nego pricekaj nekog s vise iskustva da da svoje misljenje. Sretno.
Mislim da se ne varaš posto nemam calmag u kolekciji, još neki dan odem u grow shop po novu dozu cannazyma i boosta, i još gledam u calmag razmišljam oću neću, okrenem se i na kasu.
Neznam za djubrivo, ali dvaput sam imao previse zaljevanu biljku i skroz se drukcije pokazalo, smezurano lisce se uvija prema dolje..neznam zasto mene ovo podsjeca na neki nedostatak..
Njusio sam dole, turo prst pa njusio, nikakav miris nisam osjetio
A eto, svo zlo bilo u tome kak bi moja baba rekla. Ovaj tjedan ode još po calmag kad mi vrijeme dozvoli. Što se tiče zaljevanja, interval mi je svaka 4 dana po 3 litre, taman da bude minimalno runoffa.
Evo nas u 65. danu avanture, 43. cvatnje. Osim problema s tim jednim Strawzom, mogu reći da sve glatko teče. Jesen se uvukla I u moj Box, pa su si cure počele farbat vrhove
Na zadnjem zaljevanju (jucer) uz dosad već normalnu prihranu sam dodao I pk 13/14 pa ću pratit situaciju kako će to primit.
Purple skunk (ja cijelo vrijeme brijo da je kush ):
Evo ekipa zadnji update prije berbe, 55. dan je cvatnje. Upravo sam odradio flush sa korigiranim ph (6.5) i sad ih ostavljam na miru dok ne krenu pod škarice. Znam da sam ih mogao još ostaviti da se debljaju, ali eto, neke se stvari ne mogu u životu odgodit. Bolje da ih skinem par dana ranije nego da im se nešto ne desi dok sam odsutan . Za prvi grow mogu biti zadovoljan ishodom, sreća pa je proslo bez velikih problema. Zahvaljujem se svima na savjetima i podršci. Do idućih pustolovina iz maskirnog boxa
Evo još koja slikica dok su se tuširale.
Purple Skunk:
Jesi gledao trihome? Ovi strawz se čine da bi gurali još par nedelja. Ako smanjiš svetlo i temperaturu a nisi dugo odsutan, možda nije loše da ih ostaviš da pumpaju još malo. Čak i da se na kraju malo u saksijama suše, nije problem dok je ventilcija kako treba.
Ajde da zaključim ovaj dnevnik pa da ga stavimo u završene.
Strawz je mogao još svakako gurat, a Honey Melon i Purple ko da su mi nekako stali s rastom općenito. Trihomi na na strawzu pretežno mliječni, sa par providnih, a na Melon kushu i purlpleu je bilo i pokoji amber.
S obzirom na prvi pokusaj, zadovoljan sam urodom, sve četiri su dale sveukupno kilu i 400 mokrog.
Evo dok su se kulinčići sušili:
Prekjučer stavljanje u tegle na curing, sveukupne mase 460 grama.
Opet jedno veliko hvala svima na pomoći i savjetima, i čitamo se opet u smoke reportu.