ma bez drajvera, samo stripsi, drajvere ce me uzeti ovde ima da se nadje meanwell a nije razlika u ceni velika
pa ja sam mislio bar na dva drajvera po 200w, nego ljudi kaze mi drugar dopisivao se sa ovim magarcima iz digikey i traze mu 120 dolara za postarinu. dal je moguce?
auf zabole me glava od silne peripetije gledam sad kako je to moj brat weedetix lepo odradio sa v tac sijalicama, a i ja sam gajio vec g/w sa e 27 tako da ce izbor najverovatnije pasti na e27 da ne izmisljamo toplu vodu
verujem da su stripsi full al brate mili teska peripetija doci do njih
Ne znam da li si se prepusio ali da, ne pisu omeri. Ja sam shvatio da si pored omera pitao i o funkciji ako ne, sorryIli sam ja prepušio, ili ovdje ne piše ništa o omjerima, koliko UV koliko IR, itd...
Vec ti je japanac rekao da moze, ali bih ja dodao da je ovaj set sa strujom c1050mA u stvari 'tipicna', odnosno preporucena amperaza od strane Citija. Npr. na ovoj struji dobijas manje lumena, ali imas bolju efikasnost (l/w) i 'kvalitetnije' svijetlo (pogledaj tabele na Ledgardener), niske temp. chipova sto daje jace svijetlo i garanciju za dugotrajno koristenje. Ja slucajno imam isti set, izuzev sto je amperaza na drajveru 1400mA, ali dobrim dijelom growa dimam na malo manju struju ovisno o potrebama. Obzirom da ti driver ima oznaku 'A' to znaci da posjeduje integrisani potenciometar koji lako stimas odvijacem, pa imas mogucnost dimanja do 50% snage. SretnoDa li mogu 4 x citizen clu048 1212 na HLG 185H-C1050A?