Evo, za 500kn napravljen panel.
Ledice od 3w, kupljene sa driverima.
Pleh za kremšnite 50×40cm
Leče od 90°i 120°
Čimpanza bi ga napravila!
Ako želite panel, dovoljno je, da znate zalemit žicu.
Leče kada naručujete, naručite sa podignutom guzicom ili "lens with screw"
Ako ste naručili ove skalpelom se zareže dio kuda idu žice.
Ledice se spajaju + - + - + - i tako 110 puta. Trebalo mi je tjedan dana, ali leče sam čekao 5 dana. Znači u 2 dana ga sklepate.
Zahvalio bi se @blaske u, koji je nesebično pomogao. Objasnio mi u detalje, sve važno.
Iskreno, lakše mi je napravit panel, nego tutorial!
Sljedeči ide u kombinaciji sa COB pločicama, ali novije generacije. duplo su manje, a ove su od 30w i to je dovoljno!
Ako se netko odluči radit panel, alobodno se javi u pp. Nemojte davat tisuče kuna, kada je ovako slađe.
Oko 240w vuče iz zida. 110 ledica na 11 drivera, koji su kao zippo. Jedan ventilator je dovoljan, jer se ne grije jako! Bitno, da nešto puše po njemu, pa i da stavite običan ventilator, da puše odozgo, hladio bi ga! ove leče, koje se jače vide su od 120° i bijele su.
I ovako ih mješam, a kamoli da su sve crne
Ledice od 3w, kupljene sa driverima.
Pleh za kremšnite 50×40cm
Leče od 90°i 120°
Čimpanza bi ga napravila!
Ako želite panel, dovoljno je, da znate zalemit žicu.
Leče kada naručujete, naručite sa podignutom guzicom ili "lens with screw"
Ako ste naručili ove skalpelom se zareže dio kuda idu žice.
Ledice se spajaju + - + - + - i tako 110 puta. Trebalo mi je tjedan dana, ali leče sam čekao 5 dana. Znači u 2 dana ga sklepate.
Zahvalio bi se @blaske u, koji je nesebično pomogao. Objasnio mi u detalje, sve važno.
Iskreno, lakše mi je napravit panel, nego tutorial!
Sljedeči ide u kombinaciji sa COB pločicama, ali novije generacije. duplo su manje, a ove su od 30w i to je dovoljno!
Ako se netko odluči radit panel, alobodno se javi u pp. Nemojte davat tisuče kuna, kada je ovako slađe.
Oko 240w vuče iz zida. 110 ledica na 11 drivera, koji su kao zippo. Jedan ventilator je dovoljan, jer se ne grije jako! Bitno, da nešto puše po njemu, pa i da stavite običan ventilator, da puše odozgo, hladio bi ga! ove leče, koje se jače vide su od 120° i bijele su.
I ovako ih mješam, a kamoli da su sve crne