A da,jel bi bilo dovoljno da 3x3 preštiham pa piknem 9 domaja,kad počupam muške vjr će ostat 2-3ženske max
Ne mozes znati koliko ces ima ti zenki,a koliko muski... lepo su ti objasnili sad je na tebi sta ces poduzet povodom prostora...A da,jel bi bilo dovoljno da 3x3 preštiham pa piknem 9 domaja,kad počupam muške vjr će ostat 2-3ženske max
A da,jel bi bilo dovoljno da 3x3 preštiham pa piknem 9 domaja,kad počupam muške vjr će ostat 2-3ženske max
malo su dublje,cekaj izacice a i puno si vode cepio... prskalicom samo pri vrhu nakvasis,koliko da je zemlja vlazna.. sad imaj malo strpljenjaPozdrav,
evo imam prvi prblem kod prvog growa: 05.04. sam stavio natopljene sjemenke (12h) u manje teglice (mislim da su 2l).
Zemlja je Light Mix od biobizza.
E sad zemlju sam stavio napravio rupicu od 2-2.5 cm,stavio ih unutra i zalio..na 8 teglica sam potrosio oko 1.3l vode.
E sad malo sam skeptican da ih nisam pre duboko stavio?? da zaljevanje nije stisnulo zemlju?!
Jedna je izašla, druga se sprema koliko vidim.ali brinem se za ostale, danas je 4. dan i ne znam dal da se brinem ili ne?!
i da, od kad je prva izasla stavio sam ih sve pod 200w CFL, temp (23-25) vlaga (40-70).
Hvala svima na odgovorima