Nemoj slučajno da im mijenjaš mijesto Slijedeće godine. Direkt sunce i stalno sunce je odlično
Ma necu ih micati sa pozicije .. čisto cu uložit stitinjak eura u protugradnu mrežu a usput ce lagano od nje imati hladaNemoj slučajno da im mijenjaš mijesto Slijedeće godine. Direkt sunce i stalno sunce je odlično
Koliko ja znam to je dobro, njima smeta vrucina a ne sunceva svetlost. Ja bih voleo da moje imaju ceo dan sunca, ali se nazalost pored njih nalazi drvo koje pravi nekoliko sati senke svaki dan.. Sledece godine JA moram pametnijeBiljoze su full na suncu (iduce godine pametnije)
Dobro je to, ja isto nisam nasao vise spaljenjih dlacicaunazad par dana dolaze sebi
kanap kojim sam ih vezao ih i dalje drzi, medjutim one su jako porasle i stabljika im se prosirila, pa je taj kanap ostao tako da ih steze a stabljika je nastavila da raste "oko" kanapa.. Danas sam primetio da je taj kanap rasekao jednu biljku..(Ovde se vidi)
Nisam ovo uradio, plasim se nesto da ne pogresim, a i nekako mi cudno to izgleda, mislim da ce biti previse tenzije na ovako krhkim granama, stavicu ove nedelje mrezu za krastavce, valjda ce da bude dovoljno, za sad su pricvrscene ove velike grane za kolac pa ce izdrzati jos par danaMozes i poprecno da postavis oslonac izmedju grana pa ih sve povezes i ucvrstis spojeve i racvanja.
Ne kupuji da kupim one stapice za djubrenje
Ovo je taj nabolji i najlepsi vrh, morao sam da ga skinem jer se malo nize od njega na toj ogromnoj grani pojavila budj pa da bih sprecio sirenje sam ga odsekao.