Klijanje - rast u casi - presadjivanje

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.848
44.496
3.198
Bekaa Valley
međutim jedan list od onih prvih dva postao mi je smeđ i sad ce odpast
prva dva lista su kotiledoni i normalno je da odumru cim biljka izbaci prave listove i pocne sa fotosintezom, neke stvari bi trebalo da znas jos iz osnovne ili srednje skole, bilologija i tako to osnovno ;) ne dizi paniku bez veze, kotiledoni imaju funkciju samo dok biljka ne krene sa fotosintezom, a uz svaki problem je pozeljna i fotka pa ti tek tada sa sigurnoscu mogu potvrditi da nemas nikakav problem. bar za sada najverovatnije :)

• Sviđa mi se
Reactions: Don Stoleon
19.04.2015
21
22
8
43
Zdravo svima. Pomozite mi,ne znam sta da radim...
Dobila sam seme iz alien-a (white label-white gold fem),stavila sam na klijanje pre dva dana u nadi da ce proklijati za 5-7 dana,taman kad sam imala vremena da prenesem do sajta,medjutim seme je pustilo klicu posle 24 sata,a jos uvek je hladno i trenutno mi je ne izvodljivo da ga nosim na sajt,a ne postoji nikakva sansa da ga trenutno posadim u case pa da sacekam lepse vreme i presadim na sajt. Da li ce klica izdrzati jos 4-5 dana dok ne nadjem vremena da ga odnesem na sajt???

Tarzan

Aktivan Član
31.05.2013
3.999
6.438
298
109
The Mighty Jungle
nadi neke manje kaliće stavi zemlje u njih i posadi, drzi ih u dvoristu ili unutra pod cflkama (stednim zaruljama) tako ce izdrzati tih 5-7 dana naravno

Poslednja izmena:
25.06.2014
30
12
8
Pozdrav,čim mi biljka izađe iz zemlji 2-4 lista nešto je pregrize, kad sam stavio bocu u redu,drugi put ogadim žicom gustom(možes max provoć prst) i opet isto!!!!skakavac??????????

19.04.2015
25
6
3
35
Znate onu metalnu kutijcu od str8 parfema? E u njoj sam odradio sve kako je napisano stim sto umesto 2 tacne sam samo zatvorio kutijcu... e sad da li je to dobro? da li mi treba barem malo vazduha da podmetnem neki kartoncic da bude malo otvoreno ili sam se istripovao?

Poslednja izmena od urednika:

zola

Aktivan Član
11.12.2012
264
613
93
34
Jamaica
Trenutno mi je u sobi 22 stepena, ali mi se cini da je voda u casi znatno hladnija, iako stoji u sobi od juce, cak sam i dodavao malo zagrejanu vodu da podignem temperaturu, ali se opet ohladi, jel ce ovo biti problem ?

Bizzzo

~ Fly Me To The Moon ~
Urednik
Moderator
11.02.2008
8.154
32.788
2.718
twitch.tv
Sto je temp bliza 22 stupnja to ce prije klijati. Ne bi trebalo biti problem. Nedaj da se bas ohladi neznam ja kako. U vodi drzi 24 sata i ako ne isklija prebaci u maramicu. Pa nju u zip vrećicu. I onda negdje gdje je toplije :) Lakše je tako kontrolirati uvjete ;)

• Sviđa mi se
Reactions: Dzparanoja

Dzparanoja

GAD
Banovan
14.04.2014
704
1.037
163
Ja bih stavio čašu malo na kraju ringle,da se postepeno smlači....mlaka ringla=postepen porast do željene temperature.... SAMO PREDLOG ;)