Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Honey je skinuta veceras .
9 nedelja celih .
Zadnja dva dana je bilo bas neko sunce , od sutra opet vlaga i kisa …
Zalio sam je bio zadnji put pre 7 dana samo sa vodom , plus u nedelju pola litre sirupa od malina sa deci vode , cisto da probam
Dosao sa posla noc , isekao i trimao evo do sad -4 sata .
Vec je u susari .
Po mojoj proceni dala je oko 49,5 g suvog , sto mi je ok .
Meni se cini dami je Queen jaca , mada joj svaki dan skinem po glavni vrh od budji ..
Mislim da ce dati vise , bar 50, 5 g
i to je to .
Malo slika i opet VELIKO HVALA bratiji odavde .
Idemo dalje
Za pot sam vec cuo u sredini grow od @0Marac0
Isto mi je rekao da ovaj pot nije za nasu biljku .
Bilo je 20tak izbusenih rupa plus ..
Ali ocigledno nije to to
Elem ,
Od lisca , finog trima , i po po koji popkorn
napravljen je butter po @Jolly Joker receptu .
I ostatak stabla ce biti prosledjen kolegi koji se bavi rezbarijom .
Dakle 98 posto biljka ce biti upotrebljena , osim korena zbog kojeg sam zapoceo temu
To niti nisu potovi,to su ukrasne vaze u koju se stavi pot,da ljepše izgleda. Inače su bez rupa. I ono što sam skužio,kad se dodatno buše potovi,nije dobro iči višlje od 10cm,ako i toliko. Najbolji potovi su aero potovi,ja imam 8 od 16L,stane 18 ,a Hemp ima od 9L .
U njima se zemlja ravnomjerno suši,jer onaj dio(sredina) je podignut i ima rupetine,ne rupe
Ova vaza kvadratnog oblika ima poseban naglasak na poboljšanu cirkulaciju zraka i odvodnju vode. S ciljem poticanja i jačanja korijenskog sustava biljaka, ova vaza ima bočne otvore koji pomažu korijenju da se pravilno razvija odozgo prema dolje i sprječavaju zapetljavanje korijenja. Dno vaze ima...
hemps.garden
Slabo ih ima,ja sam uzeo 8 komada prije 5,6 godina i od tada,samo u njima sam uzgajao. Ovaj grow još ide organic ,a za organski uzgoj treba barem 40L pot,inale nema smisla!
Svejedno si razvalio
Svaka čast
Jao,kako ču staroj popalit stalak za veš
Samo moram poprečno neke žice stavit,jer ova tura mi se fino razgranala i treba mi mreža sa 10cm kvadratima,a ove iz grow shopa su 20cm,što pomaže kao druga mreža,čisto da vrhovi ne padaju. Mada,kad moram ,žicom zakačim granu za mrežu,ali gledao sam za krastavce mrežu i ona je ok,ali i video kako se radi mreža,što uopće nije teško. Moram kupit nešto,jer kad se krenu punit,bit če ko ja nakon litre štoka
Moram ih presložit,da popune box,ali ovaj grow,osim lolipopa,nisam ništa radio. Čak je i vegetacija bila ispod mjesec dana,jer su vel velike presađene u friški GK soil mix. A Mendocino skunku sam odrezao gornju polovicu,tj ne voli suprecrop,pa ju nisam htio mučit. A i sebe....
Meni je podloga kokos, na neki nacin spadam pod "hidro", jer je koren 24h u vodi, skoro pa nemam suve periode, tj samo tokom noci
Druga stvar, koren tako pobeli od koriscenja neorganskog vestackog djubriva, svaki dodir sa ugljenim hidratima i proteinima ga farba u braon
+ kod mene je skoro pa sterlino sve, kad vidim tako nesto zeleno ili u bojama, to meni ne valja odma se najezim i uklanjam
Sav trim sam ubacio prvo u rernu 20 minuta na 150 stepeni
onda u blenderu usitnio
Onda kuvao u maslacu tacno 2 sata na temperaturi pred kljucanje dakle cenim ispod 100 stepeni .
Sa vodom naravno
2,5 deci vode i 250 g butera
Nisam jos probao radim drugu danas
Veceras cu
Imo jos trima ca 50 grama a i jos jedna biljka za branje , ispravice se greske
Ako ćeš po mom, sve u blender ubaci i pretvori više u prah. Izvadiš neko veće granje koje blender nije mogao samleti. Onda u teglu staviš sa puterom/kokosovim uljem, teglu u rernu ako nemaš ekspres lonac. Uključiš na 120°C i, kad dodje na tu temperaturu, ostaviš još 45-60 minuta.
Ne treba rerna pre za decarb u tom slučaju.
I ne cediš ništa posle. Tu količinu trave računaš kao brašno posle u kolačima.
Probaj staviti istu količinu pa da možeš uporediti.
Dosao je i taj dan ….
Queen je usla u celu 10tu nedelju i nisam mogao vise da cekam jer je pocela da dobija na svakom vrhu budj a vreme ide u katastrofu, minus i kisa …. tako da ie pala juce
Trimao sam je 4-5 sati .
Noc pre sam poskidao Honey iz susare , stavio u teglu sa bovedom 67 i meracem vlaznosti vazduha, ujutru mi je pokazalo 70 posto .
Sve sam hedove stavio u papirnu kesu i dok sam otrimao Queen osusilo se … opet stavio u teglu i jutros 62 posto Sad samo luftanje na dnevnoj bazi .
Tegla kad se otvori mirise na voce , na zgnjecenu malinu , borovnicu i kupinu
Ove dve sa folijom sam oblepio da ne ulazi svetlost , u vecoj je boveda 67 , u manjoj 2x8 grama i one se ne diraju do nove godine
Ove dve teglice su tu za koriscenje na dnevnoj bazi
Sinoc kad sam sve zavrsio , popio dva tri piva popusio dzoint i ostavio stan da se luftira i otisao pod tus … izlazim onako iz kupatila vidim otvorena terasa a napolju magla i kisica rominja i prodje mi misao kroz glavu auuu jbt sad ce mi sve pobudjaviti , bedak i nakon dve sekunde shvatim da ja vise nemam nista na terasi
Queen evo jutros sama u susari i polako …
4-5 dana i ona ce u tegle .temperatura je u kutiji 20-23 i vlaznost vazduha 58-63 …
Popcorne i trim i listove sam vakumirao i stavio zamezivac za po porciju buttera kad dodje zelja, ukupno 4 ovakve kese .
manjih desetak hedova i popcorne neke sam isto vakumirao i evo ih na radijatoru znoje se .
Smoke report …
mozda nisam kompetentan ali Queen mislim da nije za mene
Toliko me baca u paranoju da dva sata ne znam sta mi je sa glavom Nije nikako za noc neko to voli ja licno ne ..
Miris je savrsen , vocni sa primesama dizela, grlo ne oseca dim .
Kad se mrvi prsti su ulepljeni kao da je sada trimam .
Honey je meni vrh , rad je takav da ispusim posle posla , opusti me totalno , gledam filmove i jeden kao lud , i tera me sa klincem neverovatne price i igre da smisljam uzivanje .
Miris fantazija , dal je do maline sto sam sipao pred kraj ne znam … videcu je jos kad odlezi za mesec dva .
mnogi su vec probali ovo …. i nisam dobio negativnu kritiku , svi isto kazu savrseno .
Ovo putovanje od nepunih 6 meseci od maja do sad , od one semencice do ovog mirisa u tegli …. razmisljam vec o boxu daleko mi maj za outdoor
mnogo stvari sam naucio od svih vas ovde , i imam jos mnogo mnogo da ucim .
Jos jedanput hvala svima na pomoci
Dnevnik ja mislim da moze u zavrsene
Prije svega čestitam a onda da se zahvalim. Podsjetio me dnevnik na jedan moj prijašnji s prozora. Odlicna shema sa stalkom i podmetačem i sve skupa. Nadam se da ćeš raspaliti i Slijedeće godine ako ne i prije toga u boxu nekom
Lijepo je to sve na kraju ispalo. Docekala kraj 10og mjeseca vani a to je vec samo po sebi odlicno. Drugi put biraj bovedu 58% ili 62%, ta od 67% je vise za cigare.