Inače,sve bu ok....
Prvo,ovi potovi ti imaju slabu drenažu. Da imaš više lišča, vjerojatno bi se,onako nit je žut list,niti zelen,ali kad ih ima,nije problem,zatonu outdooru ne skidaš lišče kao u indooru. Em,odradiš defoliaciju,a sljedeća dva dana pada kiša. U indooru je svaki dan sunčano bez oblaka,da se rako izrazim,pa ne smeta defoliacija,jer se ona ta tjedan dana ponovno napuni!
Kad imaš na biljci takvo lišče,nemoj ga skidat. Bio je topli,sunčan dan, moguče da je povukla više hrane,a kad krene vuč hranu iz donjih listova,ostaviš ih neka ih sama odbaci. Ona če ih njih sisat,neče dirat druge,ovako če morat....
Uglavnom,čak kad je jako vruče,moguče sa i drenaža zeza,ali izbuši još koju rupi,samo ne previsoko!
Ovo crne ne znam šta je,prati ako se krene širit,možda je nešto u njoj...
Sad ču ti jedan video stavit,gdje po meni jedan od boljih uzgajivača,govori zašto ostavljat listove u oudooru. Vani ih nemoj tako defolirat,bitno da ima zraka i ne zaklanja jedan list, više vrhova!
Ovi listovi što bljede,to je zato jer daješ bloom,pa joj malo dušika zafali. Ja dam dozu growa ili cal/mag,jer cal/mag mora imat dušika,radi balansa.
Slušaj što govori,to je Bill Ward. Naučio ga Rick Simpson uzgajat,susjedi su bili u novoj škotskoj u Kanadi.
I da dodam nesto ….
Ako ovo uspe do kraja verovatno cu popusiti jedan joint da ispostujem … ostalo ce biti poklonjeno dobrim ljudima na cosku , na klupici , onako spontano das i samo kazes uzivajte … U cast coveka koji je to radio godinama i po kojem se zovem ovde …
Ja licno cist od svega 7 godina , i jedini mi je trip mi je zanimacija , da biljku odgajim od pocetka do kraja i poklonim ljudima koji se najmanje nadaju poklonu u tom trenutku
Malo ljudi zna kakav je to osječaj. Nažalost u današnje vrijeme,nekome pokloniš nešto vrijedno,jer znaš da njemu to znači 20× više,ljudi misle da si lud
ali svi vole dobit
Nema ljepšeg,nego kad nekoga usrečiš. Neki to ne mogu shvatiti,ne kažem da su sebični,ali onda nemoj radit luđaka od nekoga tko voli usrećit druge!
Koliko puta sam taxiem vozio klince i vele imamo do tud,dalje če kao pješice. Nekad im nisam ni uzeo ono sitno,oni sretni,ko da su jackpot dobili