Br00nX je napisao(la):ne znam to za cvece dal je pametno zato sto biljka mora da ima dosta mesta za koren, to jedino kad je prebacis napolje da kamufliras...
ja radije koristim humus iz radnje ne znam kakva je ta zemlja sto keva trpa u cvece
krov je dobra kombinacija ako mozes da ga zakljucas nekako da nemoze niko osim tebe gore
ma to sam i mislio da kamufliram..a da, ne trpa keva zemlju u cvece, nego cvece u zemlju...hehehe.. malo shale nije na odmet.. :icon_lol:
p.s. humus je ta zemlja shto sam uzeo od keve, nije obichna naravno :icon_smile:
imam dilemu jednu, poshto na forumu neko kazhe da se ono belo govance (mislim na klicu, kada proklija semenka) okrene na dole, a neko kazhe da se okrene na gore...i ja sad' nznm kako da ga okrenem :balls: :icon_frown:
kod jedne semenke mi je vec 2 cm klica, a kod druge 1 cm .. i sad' cu da ih stavim...nadam se da ce mi neko uskoro odgovoriti dok ne bude kasno...al' ja opet kontam kako god da stavim, ona ce sama sebi naci put..msm nije valjda biljka toliko glupa ... hno:
@Buddha
Hvala buraz, bolje te nashao :b_hop: :icon_smile: