Nemam cime uslikat,aparat mi nije kod mene,a telefon mi nema ni usb ni bluetoth da prebacim
pa znas kako,na jutro ih stavin na prozor koji je okrenut ka istoku,i budu na tom prozoru dok sunce ne obidje,pa onda prebacim na drugi prozor koji je okrenut ka zapadu,tako da ima sunca preko citavog dana....samo ne znam koliko cu dugo moci ih ovako drzat,da me ne bi skontali matorci.....al planirao sam ih ovako u casici negdje do kraja maja,pa ih onda prebacit na sajt,da priroda odradi svoje,jer ih vjerovatno necu moci drzat kuci.....a ako sredim neki box,posto sam imao u planu,onda bih odradio indoor,no vidjet cemo,bitno je da rastu biljke
P.S. jebo mater,srusio sam ovu drugu kutijicu za klicama sa prozora,tako da ode to u pm,ostala samo ova jedna casa sa prklijalom biljkom......
((((( al jutros sam stavio 8 menki na klijanje kao sto sam gore i rekao,tako da cim proklijaju idu u casu.....
Sad me zanima,ako bih drzao preko dana na prozoru,a preko noci (sve do nekad ujutru do 11h) pod nekom obicnom lampom u sobi,da li bi dobro to bilo ??? Cisto da znam,ako mognem to,ostavio bih tako preko noci radi brzeg rasta......