Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Update! ušli u 12. tjedan, svaki dan sve bliže berbi...mislim da će jack prvi pod nož
temperatura: dan 24-26, noć- 21-22
vlaga: 40-50%
18/6
vege dio- 3x20w vtac 6500K
flower - cca 158w
*autosi su samo na vodi do kraja, widow full doze alga bloom, power roots i neki dan prvi put dobile i cal-mag
Critical Blue auto x2
dan 88
dajem joj još max 10 dana, pokoji amber tu i tamo na starijim šećer-listićima
cba1
cba2
Critical Jack 2 auto dan84
ona bi mogla pod nož kroz 7 dana... nije mi vrag dao mira, preslasno miriši pa sam skinuo jedan budić, posušio ga 5 dana pa degustacija, ukratko delicija ...ne očekujem puno od nje u smislu količine, bit ću pre zadovoljan ako ispadne 15g suhe. dobro ću je otkjurat i biti će za posebne prilike pošto je ne mislim više saditi u bliskoj budućnosti
malo više slika, teško je dočarati i prikazati sve te boje, ja blejim u njih ko tele satima
WW foto fem
lst - top - lst i tako danima, sad stajem, puštam ih da se rastežu uz minimalne treninge i stresove, u međuvremenu moram smislit još jedan panel i napraviti scrog prije flipanja na 12-12
mutant je smetao pa je za sada kućna biljka
eto, toliko za sada, u idućem updejtu bi moglo biti ljepljivo, do tada stojte mi dobro!
slažem se, hvala za feedback, pojela se mojom krivicom, imala je teško djetinjstvo, osjetljiva je i ne prašta baš tuljanima poput mene , ugl čudna jedna biljkica koja je na kraju ipak uspješno dogurala do kraja, i sigurno će bit fina možda i sutra padne pod nož
prije svega svima koji slave, sretan Uskrs i 20.4. sa zakašnjenjem. ide uskršnji update, da iskorstim free time
*c jack
13.4. je critical jack pao pod škare, 6 dana sušenja i u teglu, od 165g mokroga ispalo 35g finih tvrdih vrhića i nekih 15ak g trima i popcorna.
za tako malo biljku s tako sitnim postotkom thca nisam očekivao da će biti ovakva ubojica i biti ovako ljepljiva, 3 min nakon prvih par dimova ju osjetim u očima, čudan osjećaj olakšanja, sretno veseli high koji se postepeno pretvara u opušteni body relax, drži duže od svega što sam pušio do sada, kvalitetan indica dominantan hybrid i definitvno jedna od najboljih koje sam imao priliku probati. ovo što je ostalo nakon degustacija ide na duži cure, definitivno nastavljam s misijom da je sačuvam što je duže moguće. okus je nekako klasičan, teško mi je objasniti...
budovi
*kritično plavi su danas u 97. danu, pustio sam ih još malo da se pojedu. veliku u 11l sam skratio za glavu jutros, pustio sam neke niže popcorne da malo još sazriju koji dan pa ću sve srezat.
*udovice, još malo pa flip, granamo se
prije 2 dana defolijacija, loli, lst, top, fim, ukratko sve, treniramo svakih 3-4 dana, ušla još 2 klona ww-a u 6l potove, imam još 2 za presaditi kad ovi završe,
već su i oni barem 45 dana u čašama od 2dcl
jedan od 2 nova stanovnika
jutros
pozdrav svima, prvi test grow sam priveo kraju, autosi su skinuti, osušeni, istrimani, utegličeni i skoro popušeni hehe
cba1 -mala u 6l- topirana dala 45g, 10 predivnih masnih vrhova tvrdih kao kamen, donja polovica biljke se još suši, skinuta je jučer.
cba2- 11l lst - dala nekih 50g vrhunskog materijala za pušenje, vrhovi svih živih veličina i nekih 15ak g popcorna.
ukupno sa c jackom računam nekih 130-140g ukupno.
slike s žetve
tražio sam solidne indike za opuštanje i definitivno sam ih dobio, cblue imam još 3 menke i definitivno ću ih growat opet, solidan strain, smrdljuša teška, jednostavna za početnike, jedino malo pre dugo joj treba za autosa (101 dan od sjemenke), ali opraštam kad je ovako dobar
malo budova
widowi- flipani na 12-12 prije 3 dana i počeli su bacati pistilice, breeder kaže nekih 55 dana u floweru pa da vidimo
ne konzumiram albanku ima već sigurno pola godine i kvaliteta života mi je porasla za 300%
uživajte u slikama i dnevniku, do idućeg posta dobro mi stojte! peace!
Mašala, čestitke
Posebno mi drago za tu albanku, ja sam to njesra prestao da varim od prvog indoor growa. Kad nema, nema pomirim se sa tim I mirno cekam svoje cvetove.