Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo,završno trimanje,ali ostat če jop dan, dva vani,tj u vrečici. Na trečini sam puta odprilike..
Strain stvoren za koncetrate. Zato i takvo ime.....
Malo joj bi PK dobro došao,a opet sami trihomi
Ali puca momački
Harvest week
Jbga oduljilo se....al se isplatilo
Taman su u nedjelju bile za odvajanje vrhova od stabiljke,ali moraju još malo,pa če biti u vrečama,neka se podjeli vlaga,jer se ne suše ravnomjerno,što je normalno!
Stabiljka je bilo za par metli...
Realno,kad stavim 4 biljke možda izvučem nešto više,ali od toga 200g suhoga nisu top vrhovi,a ovdje je sve ,pa rekli bi prvih 5 nodova se pospajalo i to je hard dens flover, rekli bi preko bare!
3 vrečice,415 g suhoga bez ijedne stabiljke. Ima nešto sitno više,ali kad uzmem u obzir da imam šta usisavat oko radnog mjesta ,količina je pristojna.
Sinoč sam si spalio topa i baš fin okus,ne sjećam se da je fim ikad tako lako ,klizio niz grlo,znači kemija se osjeti i to se ne može mjerit.
Ono što bi dodao je neki PK proizvod pred kraj,da ih popuni,ali ja sam zadovoljan.
Ko na placu stoje,curjaju se u malom boxu ,a dalje ide Ripper genetika i samo ona ...
Baciš 3 sjemenke,dobim 4 biljke,e to je klijanje
Cure čekaju mykorizu,tokom dana je tu,a za ovaj grow neču imat vremena vodit,počinje šljaka,a i treba sve zalihe popušit,
I potovi ne mogu biti 45L,ako je stalo 130L zemlje,10L sam potrošio sad su u njima,a potovi imaju po 60L i još bi stalo,ali računam da če dulje vegetirat,više topdressa če dobit,ali ovaj grow idem lagano,kad stignem,stignem...
Puštam ih,da se raskupusaju,pa čemo vidjet....
Pozdrav,Marac off