Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Voleo bi bar malo da ubrza tegle nisu prazne pa me to ne brine nego da se ja ne smorim da sam je bar ocekivao ovako, sad mi fali tacno jos 20centa boxa, ja bi njoj pojacao svetlo, al nemere-sprzicu ovo najblize, pa moram i ja malo da trpim nmgu kako hocu bice popcorna, al boze moj prezivecemo
74 dana 12/12
Pocelo leto fino da greje, a uz to se odvlazivac ne gasi, juce gledam u mraku 30C reko nes ti meni, daj krpu, sundjer i ribaj klimu stavio na 28 i nisam je ugasio od juce nisam ljubitelj klimanja, al sta ces - bolje da se ja ukocim il prehladim, nego njima nesto da fali svakako bolest ne bira
Hejz je na vodi vec 4 dana + praktikujem enzime i limunsku kiselinu kad se upali svetlo, menjamo boje i trosi stare listove, skidam i cupkam sto se da, a tako i gledam (vec nedelju dana) danas - sutra - prekosutra ide pod noz
Widow se uvalila, bas se zavalila opet se rascvetala na sve strane sve sto vidim su nove i bele pistile, ne znam da li je 2 ili 3 donja lista odbacila do sad, vise je ni ne gledam cekam nesto primetno da se desi, pa da obratim paznju ona ce na 10/14 kad ode hejz
Svetlo malko ispod 70%, temp ispod svetla 29-31C, ispod krosnje 27-28C, RH 40-50%
Thnx ekipenzi bas sam je dobro isprao u ovih par dana i pokusao da izgladnim, al izgleda da enzimi bas uspore, tj produze im zivot
inace me malo opralo, aj sto zbog vremena, nego panike ovde sto se siri msm meni u dnu boxa bilo 62-3% RH u 2 ili 3 navrata samo, tako u vrhu 50%, a gledam da dodam jos dva kakva takva srednja venta i da se resim ovih milion pc, tako sam ovih posl par dana redovno obilazio samo da vidim da li odbacuje listove i da pocupkam sam sto vise mogu, kakvi trihomi bre msm dobro je i to
a ostala je zilava i do posle, jedva sam je iscupao napolje, i ovaj pot mi je silom prilike napukao njoj je zalivanje trajalo celih 10 min za svega pola litre, inace bi prelio pot, ovo ce biti cigla kad se osusi
Widow kad padne sklanjajte decu njoj su slicni tajminzi, al je i pritisak malo jaci ko i pot
80dana 12/12 (posl ~4ned 11/13, od juce/danas 10/14)
Widow pegla ne staje Razvukao sam je i pokrivio kolko tolko bice veselo ako/kad krenu da padaju grane, vecina se jos uvek opire i guraju gore inace je kao brod, mrdnes je malo ona se ljulja jos minut kasnije Kako sam hejz izbacio popravila se i vlaga malo, a dotle i vreme napolju (za in) u posl par dana je zapravo idealno pale su i temp i vlaga zajedno, ne cuje se odvlazivac vec para dana, mir tisina spokoj Iskoristio sam to i da pojacam svetlo na 80%, ali mislim da joj nije selo
87 dana 12/12 (4+ned 11/13, 1ned 10/14)
Sazreva lagano, a isto tako buba novo dokle ce
Najveca je borba sa vlagom, odvlazivac drzi nekih +-50%, a za ispod pomaze klima, a i mora jer je napolju i upeklo i zapeklo pa smo tu od 40-50% kako koji dan, temp nisu problem, cak vise odlicne uz klimatizaciju za sada se samo desna strana vrata prema ramenu malo zateze i to je to
Razmisljam da smanjim calmag ili bloom za 0,05ml, a nezz kad - da ne uranim
Pozz drustvo, bitno da je dnevnik crno na belo, da ne ispadne da se nesto bucka i mucka iza zavesa, pa cisto da ispravim gresku, a i da sumiram hejz usput A ako sam i izostavio slobodno pitajte, nema spama
Zirafa widow sa lst i hst treningom trenutno ima oko 100cm u vis, znaci isla bi i 150 bez problema da je nisam spanovo do sada Ajde manje vise to, nego sta hocu reci, ona je u potu od 2.8L a lomio sam da je stavim u 3.3
Mere potova od Hejzova sam totalno zeznuo, nije 170, vec fi150, sto je 1.2-1.3L do cepa, i sad ona prva sto me je sram i sto sam je zeznuo i ranije skinuo jedva 25 poena dade al zato ova drugo skoro 85 to ce meni biti neki high score za litrazu i povrsinu i iskorisceno svetlo imam neku bolest da se takmicim sam sa sobom, pa si tako lupam pluseve i minuse, sto bi rekli packe Tako da ako se okusate u kokosu, verujte mi i mojne da preterujete sa velicinom potova
Druga se jos kjura, pa cemo cekamo jos, dok je prva vec otisla skoro skroz miris je neki krem-vocni nezz, toliko reci imam, mislim da se blago earthy ton pomesao sa nekim tropsko vocnim i citrusnim terpenom, pa ispada jako cudno, nemogu reci karamel, a nije ni vanilia hbs ga dim je mislim jedan od laganijih do sada, bar mislim, za ukus jos nemam opis, mozda blaga narandzina kora i naravno trava a i nije stigla da se okjura dovoljno hbg rad sa obzirom da je otisla pre vremena je sasvim prijatan, idealno za dnevne aktivnosti, nije teska po telo i misli mogu da cirkulisu uredno, sta vise blago podstice na aktivnost i ne pere to je bitno
95 dana 12/12 (4+ned 11/13, 2ned 10/14)
Ova nije normalna
Mislim se da je bacim na 9/15, a bloom smanjim na 3.5ml/10L jer calmag ide ipak samo 1ml na 10L tu ni nemam sta, a on pegla ne bas idealne uslove, pa zato se mislim neka ga jos malo
PS Inace masna je curi retko ulje sa nje malo se uvhati na palac i kaziprst, ajao ko da sam trimao, a ne pregledo 3 grane
Ma cekam lagano, nema sada predaje ovo su sada produzeni momenti dosade nije strasno al bar da sam samo planirao
Brine me malo vlaga, al mislim da je dobar borac, al drzim klimu ipak, to je ono sto mene muci zapravo
101 dan 12/12 (4+ned 11/13, 3ned 10/14)
Vreme poslednjih par dana vise nego perfektno, bez ikakvih pomagala 42-3% vlaga i 28-29C temp, nocu 26-27C
Sto se nje tice ima da me sto jes jes nece da se odrekne belih brkova i brade pa to ti je tera li tera ona svoje i ne pita se, mislim se kao foxa se, al bas i ne, jer se to kasnije popuni svetlo ne diram sa 70% od ihaj, ostaje mi jos opcija da je switchnem na 9/15 mozda od sutra hmm
Nisam spomenuo da kako ova dva sata vise spava, tako dobija zalivanje manje, trenutno je na 5x i jos jedno mini pred gasenje, a upravo planiram kako cu dalje kad joj skratim dan jos malo